Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm basi,addig én sem lépek tovább.pedig már lenne ötlet ,de addig befagyasztva míg nincs meg.csak lépésenként haladok és ha nem lesz akkor nem kell feleslegesen kidobott pénzt keresgetni.
Kalkulálok! Igen külön darabok!
ok de ezek mind külön darabok úgy mint a gyárinál ?

mi pénz lenne az idom garnítúra farok idom sárvédő undertail meg a levegő szűrő meg mikor és hova kelene küldenem a pénzt
Próbáltam hívni de nem vette fel! SMS-t küldtem és válaszul azt írta még nem találtak! Holnap este jönnek haza de addig még bármi lehet! Nagy az a börze!
tudsz valamit mondani arról amit kérdeztem?
A fejidom a hasidommal és oldalidommal együtt értendő!
A második képen az a leömlő van a Z-n?
De én későn fekszek!
Helyesbíts,ha tévedek!
A gyári leömlők 4 az 1-be szűkülnek,míg a Tiéd 4 - 2 - 1 -be.
Biztos,hogy jó ez az enyémre?
Teljesítményben számít ez valamit?(erre más hozzáértők is reagálhatnának!)
9363! aki sokat alszik keveset él.
Bár őszintén megmondva én is inkább aludnék a meló helyett.
Lehet ezután így lesz, mert egy nagyobb összeget várok most a számlámra. (kitöltöttem az ötöslottót) Nem nagy ügy, csak öt számot kell eltalálni a kilencvenből. Ehhez ész se kell szerencsére. (abból úgyis kevés van...
1 képen fentről 3 -4 ik mijen méret tipus kopotság menyi a ketőnek az ára ha egyben elviszem
A kipu E betűs, utcán is használható. A csövet felpolírozva adom át (úgyis besárgul). Súlya fele a gyári rendszernek, a Z-nek pedig az 1/3-része.
hello seducertt mijen gumijaid vanak tudnál fel rakni képeket kellene 180/55/17 lehetőleg vágot slick
Kép a gumikról:
Árak 3-tól 8000Ft-ig. Van benne utcai is (azok a kopottabbak 3-ért) illetve vágott slick is.
12,000-re gondoltam a leömlőkért.
már minta a fejidom oldal idomok meg a hasidom külön darabokban van csak szemléltetés képen van egyben a képen
hali a hasidom nincs benne ? a középső farok idom kellene meg a mit még mondtam amúgy mehetne a dolog mert meg jöt a lóvé de gondolom hogy ez nem egybe van ahogy a képen
Élni tudni kell!
Megint én vagyok az első lusta banda
Rájöttem ti nem is dolgoztok, hanem a hátatokon fexetek délig. Na így ki lehet bírni!
jóccakát
Ha Ha persze... az Bugacon van ezt mindenki tudja
Amazonas
Egyébként melyik folyó az ott a háttérben? olyan ismerős... Nem tán a Rába...?
ÁÁÁ ez így kevés Egyrészt nem látom, hogy kiírtad volna, hogy "CÉL" a másik meg nem látom a motorod egyik képen se
Szóval csinálj az útvonalról videót
Ma mentem 156 km-ert
Pipinek a postagalamb lelkű arany barátomnak.