ZX-9R-re (1998-2003) Gianneli komplett rendszer eladó. Esetleg a dob és az összekötő cső külön is vihető. Bilincs, rugó, csavarok, stb. Irányár 44,000Ft.
Halli Csimbimoto!
A fejidom oldalidommal és lámpakivágással 159 Eur+ 25 EurPostakltg!
A hátsóidom (együléses) van kétfajta! Racing mindegyik!
Az egyik 40 Eur míg a másik 85 Eur! A posta mindegyiknek 18 Eur! Ha egybe kéred akkor lehet a postából faragni! csak kérni kell tőle különben kifizetteti mind a két postaköltséget! Az olcsóbbik farokidom egy kicsit fura!3. kép! Van rajta egy "dudor" ami nekem gyanús!
A lámpafelfogatási helyeket megkérdeztem de még nem válaszolt!
Új motorod van, hogy új lánc kell rá?! Én gumiban is felrakom a használtat. Inkább elmotorozom a különbözetet. 2 hét múlva a tied is pont úgy fog kinézni, mint az én használt láncom.
Most is rakhattam volna egy pár új gumit a motorra, inkább beletankolom az árát.
Igen használt mert ment max. 4000km-t, ahogy az egész qva FZS1000 is és szét kellett bontanom, mert félár alatt sem kellett senkinek sem, még meg sem nézték Egy tankom még mindig van hozzá eladó, illetve 1-2 kütyü.
Az anyukák mi? Remélem csak 90 és 120 kg között
Azok már nem szaladnak hanem gurulnak
Nem kívánok én neked rosszat csak érjen utol egy ilyen aztán szorítson a lába közé...
ja hát a "zsír" alatt ugye az ember az újjat érti nem?
Kivagy mán akadva azzal a rozoga ződségeddel, egyszer megnézem hol parkolsz, majd megszórom a tankját cukorral
Mert gondolod,hogy ez a "zsír" kifejezés most egy új láncot takar 6000-ért?
Nem hinném!
Sokkal inkább gondolok egy jó állapotú használt láncra!
Én emlékszem a segítség kérésedre,dehát én csak egy műkedvelő vagyok,nem értek sok dologhoz a motorokon. Csak arról van fogalmam,amivel már volt dolgom.
De mivel egy SZÉP ZŐŐD 9-esem van,így igazából csak a tankolás fogalmával vagyok tisztában,bár oda is ritkán kell mennem annak ellenére,hogy sokat motorozok!
9363! Asszem épp tőled kértem szakmai tanácsot,(feleslegesen) mert vásárlás előtt álltam lánc ügyben ha emlékszel, csak még biztos valami köd zavarta meg a fejed, mert úgy kellett átszólni hozzád a motorok és csajok topicba. Bár párszor átnéztem oda én is, nos ott kizárólag motorokról nincs szó
Sedu akkor valamilyen használt láncot ajánlgatott, ami még elfut valamennyit, zsír láncról akkor még szó sem volt
Szeki! Motorozok én is, három napig az autón festenek egy tenyérnyi darabot, úgyhogy melóban most motorral járok. A melóhely kb. 4 km-er tőlem, de mindig sikerül 30-at beletenni mire odaérek, mert egy kicsit kerülök Persze haza ugyanez
Akkor kellene beolvasnod a topicba,amikor két lánc is felajánlásra került részedre,az egyik Sedu volt!
Csak akkor az Asszonypajtásod biztosan éppen letiltott a gépről!
A fejidom oldalidommal és lámpakivágással 159 Eur+ 25 EurPostakltg!
A hátsóidom (együléses) van kétfajta! Racing mindegyik!
Az egyik 40 Eur míg a másik 85 Eur! A posta mindegyiknek 18 Eur! Ha egybe kéred akkor lehet a postából faragni! csak kérni kell tőle különben kifizetteti mind a két postaköltséget! Az olcsóbbik farokidom egy kicsit fura!3. kép! Van rajta egy "dudor" ami nekem gyanús!
A lámpafelfogatási helyeket megkérdeztem de még nem válaszolt!
Milyenek a gumik?
Most is rakhattam volna egy pár új gumit a motorra, inkább beletankolom az árát.
Szeki mikor mehetek át a benzinpumpáért?
Nem egyedül megyek,6 motor.
Aztán csak megvédjük magunkat.
utasülés alatt ott figyel a Titanic horgonylánca.
Hát ott verik a magyart rendesen
Ma 530 km vár az én kicsikémre
Tátra /Zdiar/.
(Biztos mindenki egész éjszaka dolgozik )
JÓÓÓ reggelt fórumos társak, ébresztő föl!
Na fürdök, asszony migyá hazaér csumi
Azok már nem szaladnak hanem gurulnak
Nem kívánok én neked rosszat csak érjen utol egy ilyen aztán szorítson a lába közé...
Legfeljebb jönne egy kis mellékes lóvé a házhoz,ha vattacukrot eregetne az Akra!
Szaladnának utánam a gyerekek(meg az anyukák )!
Kivagy mán akadva azzal a rozoga ződségeddel, egyszer megnézem hol parkolsz, majd megszórom a tankját cukorral
Nem hinném!
Sokkal inkább gondolok egy jó állapotú használt láncra!
Én emlékszem a segítség kérésedre,dehát én csak egy műkedvelő vagyok,nem értek sok dologhoz a motorokon. Csak arról van fogalmam,amivel már volt dolgom.
De mivel egy SZÉP ZŐŐD 9-esem van,így igazából csak a tankolás fogalmával vagyok tisztában,bár oda is ritkán kell mennem annak ellenére,hogy sokat motorozok!
Sedu akkor valamilyen használt láncot ajánlgatott, ami még elfut valamennyit, zsír láncról akkor még szó sem volt
Csak akkor az Asszonypajtásod biztosan éppen letiltott a gépről!
Sedu vazze te is jókor szólsz már amikor már egy hete 26000-ért vettem egy zsír új Rk-át