Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majdnem így néz ki!
?
Új projektem! Karbonozni kell!
Hétvégén hozzák! Csak kék-fehér -piros!
Pipinek jó szeme van de most melyik is vagy te?fekete vagy sárga? nem mindegy.
Jól áll rajtad a narancssárga egyberészes Ebben vizsgázni nem nehéz, sokkal elnézőbbek a vizsgán
Király vagy! AZTÁN CSAK ÓVATOSAN! jól emlékeztem hogy láttam valahol,a haverom is ráizgult annó
Ok! Utánanézek az idomnak! Lehet hogy van! Gyári!
Akko a légszűrőt elrakom ha kell! Ha kell az undertail és a sárvédő is akkor azt legyártom ! Megkérdezem azért az embertől az üvegszálas idomgarnitúrában benne van e a lámpa felfogatási hely!
Hááá VÉGRE megvan a jogsim
Huh az jo. A superlotyot nem tudom labtartoig lecsurni, a terdem sem er le. Biztos lehet melyebbre is nyalni, mert Niky Haydennek is megy. Nekem mar elmegy a fara, a jo kis Heidenau faguminak koszonhetoen. Bar erdekes, hogy az elso lemegy elig. Hayden akkor el utan is donti? Hmm...

Nem ismerem a Matrat, de ugy fest nem vagyok egyedul a meglatasommal, ami a "laza gurulas"-t illeti. Sugarzik rola a bizonytalansag, fel a gyerek. Es aki a motoron fel az mindekinel veszelyesebb elem a kozlekedesben szerintem.
Motobogyo jössz ma, vagy mehetek motorozni?

jav: csomó=2 db.
Van egy pár csomó enduro gumim (150-es) azzal is lehet bohóckodni Már az 50ccm-es motoroknál is lehet azzal játszani, hogy hátra jóval keskenyebb gumit raksz fel. Kanyarban visszaváltás, lábtartón megtámasztod, tiszta salakmotor érzés
hát majd kellene tőle egy idom garnitúra ha benne van a lámpa felfogató helyei egy egy üléses farok idom tőled meg egy hátsó sárvédő undertail meg a levegő szűrő de majd csak akkor ha meg jön a biztosítótól a pénz most már ha minden igaz azt mondták hogy egy két hét de biztos szólok ellőtte vagy esetleg nem tudsz gyári műanyag idomgarnitúrát kicsi pénzé festés nem számít milyen vagy milyen állapotban van 99 c modellhez kellene első fej idom oldal idomok v idom hasidom kellene
Huh, en tegnap voltam. Szitalt a moci vegig... Naon hulyecske votam. Tegyetek fel Ti is turagumit hatra, ge..ijo!
Délután valaki motorozás?
Vetem már tőle de az Ebayen keresztül! Mi kellene? Mert holnap rendelek tőle!
hali basi 2 te nem rendeltél még véletlen erről az oldalról idomokat

link
Csááá! Nézz be a ZZR topicba!Meg vannak fent képek is!Meg videjó is!
Amugy mizu?Rendeződnek a dolgok,vagy bonyolódnak?
szeva coyot na voltál tegnap?
Bocs,tényleg csak érdeklődtem!
hallod te egykerék bajnok most meg/le buktál,hol is szoktál egykerekezni halljuk?
először köszörülni kell, mit kezd majd két még használható tárcsával,kidobja? sok embernek köszörülik csak nem mindegy ki csinálja, minél több van annál olcsóbb, az a gáz hogy a gépet/köszörűt full ra meg kell tisztítani a munka után különben megeszi a féktárcsa porja a szánt.
Az az egykeréktől szokott olyanra kopni
Mennyi lenne nem sok a JBL-ért?! A barátom egy éve vett 2 JBL HANGSZÓRÓT közel 400 euroért! Ráadásul azokon zenét sem lehet hallgatni
megkérdezem, szerintem lehet hogy tudok rá. nem akarok hülyeséget kérdezni,de már párszor megjártuk, a 92-es 1.1 fordított telós és 310-es tárcsa és még az utoló olajos/levegős.