Ok! Utánanézek az idomnak! Lehet hogy van! Gyári!
Akko a légszűrőt elrakom ha kell! Ha kell az undertail és a sárvédő is akkor azt legyártom ! Megkérdezem azért az embertől az üvegszálas idomgarnitúrában benne van e a lámpa felfogatási hely!
Huh az jo. A superlotyot nem tudom labtartoig lecsurni, a terdem sem er le. Biztos lehet melyebbre is nyalni, mert Niky Haydennek is megy. Nekem mar elmegy a fara, a jo kis Heidenau faguminak koszonhetoen. Bar erdekes, hogy az elso lemegy elig. Hayden akkor el utan is donti? Hmm...
Nem ismerem a Matrat, de ugy fest nem vagyok egyedul a meglatasommal, ami a "laza gurulas"-t illeti. Sugarzik rola a bizonytalansag, fel a gyerek. Es aki a motoron fel az mindekinel veszelyesebb elem a kozlekedesben szerintem.
Van egy pár csomó enduro gumim (150-es) azzal is lehet bohóckodni Már az 50ccm-es motoroknál is lehet azzal játszani, hogy hátra jóval keskenyebb gumit raksz fel. Kanyarban visszaváltás, lábtartón megtámasztod, tiszta salakmotor érzés
hát majd kellene tőle egy idom garnitúra ha benne van a lámpa felfogató helyei egy egy üléses farok idom tőled meg egy hátsó sárvédő undertail meg a levegő szűrő de majd csak akkor ha meg jön a biztosítótól a pénz most már ha minden igaz azt mondták hogy egy két hét de biztos szólok ellőtte vagy esetleg nem tudsz gyári műanyag idomgarnitúrát kicsi pénzé festés nem számít milyen vagy milyen állapotban van 99 c modellhez kellene első fej idom oldal idomok v idom hasidom kellene
először köszörülni kell, mit kezd majd két még használható tárcsával,kidobja? sok embernek köszörülik csak nem mindegy ki csinálja, minél több van annál olcsóbb, az a gáz hogy a gépet/köszörűt full ra meg kell tisztítani a munka után különben megeszi a féktárcsa porja a szánt.
megkérdezem, szerintem lehet hogy tudok rá. nem akarok hülyeséget kérdezni,de már párszor megjártuk, a 92-es 1.1 fordított telós és 310-es tárcsa és még az utoló olajos/levegős.
Hétvégén hozzák! Csak kék-fehér -piros!
Akko a légszűrőt elrakom ha kell! Ha kell az undertail és a sárvédő is akkor azt legyártom ! Megkérdezem azért az embertől az üvegszálas idomgarnitúrában benne van e a lámpa felfogatási hely!
Nem ismerem a Matrat, de ugy fest nem vagyok egyedul a meglatasommal, ami a "laza gurulas"-t illeti. Sugarzik rola a bizonytalansag, fel a gyerek. Es aki a motoron fel az mindekinel veszelyesebb elem a kozlekedesben szerintem.
jav: csomó=2 db.
link
Amugy mizu?Rendeződnek a dolgok,vagy bonyolódnak?