Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oda a jó idő, ma még szál pólóban mentem ki böszörménybe,később már nem lesz ok a meleg.
te vizi ninja leszel nem soká canáry,és mi van a puttonyodban?
Hali mindenkinek!most ladikolok vissza angolból,qrvára fúj a szél
Van zsír láncom, keress meg! 6000Ft a fórum tagjainak!

Keresek benzinpumpát!
hétfőn az m3-on mentem füzesabonyig a pályán teherautóval.mert akinek vittem a cuccát az azt mondta hogy a 33-on lehet hogy telibe verek egy ZEBUT. autóval is unalmas hát még motorral.
Autopalyan motorozni bun.
ha reggel fél nyolckor indultunk debrecenből, fél egykor már a haver katonai kukkerrel sasolta május elején a maradék havon dzsaszkarizó sielőket,este 7-re már itthol is voltunk,és nem mentünk autópályán egy métert sem,hát mikóóóó még nekem is egybe nindzsám vóóót........., most épp kettő van darabokban.
eccer hayabusás haverral meg a csajommal motoroztunk tátra lomnickáig, kivettünk egy alpesi apartmant és elindultunk hegynek fel,lanovkával a középső állomásig.mikor felértünk sívó párafelhő/köd fogadott bennünket,majd félóra túra után eccerre kisimult az ég és ellehetett látni egészen lengyelország hófödte csúcsaikig,na ez tartott kb 45 percig sztán újra köd/ párafelhő.lefelé szintúgy, majd este már a szállás ajtajából a haver megjegyezte hogy estére/napnyugtára teljesen tisztán világít a tátra hegycsúcsa csak épp mi nem voltunk rajta/ott.
Azok a boldog szep napok, mikor gondoltam egyet, felultem a Ninjara es elmentem Lengyelorszagig melo utan delutan..... Szep nagyon!
De megérte,gyönyörű a táj és az utak is jók!
Dobsináig napsütés,utána Zakopane-ig végig áztunk. Nem tudtuk élvezni a kanyarokat,csak visszafelé,akkor már végig jó idő volt.
jó idő volt rátok, szlovákiában jó és rossz idő csak pár kilométer egymástól.
Még egy pár kép a 67-es útról Dobsina után Zakopane felé.
hagyd már őket,elment mindenki motorozni.vegyél ki pár láncszemet és nyomulj tovább.
Veszett pörgős a fórum, majd minden reggel írok valamit, akkor egy év alatt lesz 365 hozzászólás szökőévben mázlink lesz akkor egyel több (má megin magamba beszégetek)
Jimy híjjá fő a lánc mán a hátamat veri...
ja
Én a fekete vagyok, de gondolom jobban örültetek volna ha azt írom, h sárga és menjünk együtt motorozni
Mi most megyünk a hétvégén,2 kocsi+6 motor
sedu nem sírok csak eccerüen felmértem a terepet, vagy elmegy vagy épül ez itt a kérdés.
na végre pár kép egy túráról, lássunk többet is. hófehérbe öltözött táj csak a sielőket hozza lázba!
Augusztus végi Tátrai túra.
ok köszi szépen a többi cuc biztos kell gyári idomnak jobban örülnék
de ha fasza az üvegszálas az is jó lesz eddig is az volt csak megint foltozni kellene de márt nincs kedvem tavaly elég volt
posta költség nem tudod véletlen menyi odakintről
AC Schnitzer tuningos azt tudom! Kintről hozták!
Szép motor!