Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kartergáz cső és a levegőszűrőház száraz volt, a karter szellőző csonkja meg nem koxos hanem rozsdás volt!
motorblokk szét, elmos,hengerfej becsiszol,új tömítések,motorház hegesztés,váltót ellenőrizni,generátor fedél kozmetikáz, ha van hozzá váz. ha nincccccccc akkor megsemmisül az alkatrész halmaz,és beépül más donor motorokba.ennyi. most rá sem érdemes nézni míg nincs meg egy váz, tudod canáry mint a budha szobor annyit ülhetek és várhatok, egy tél megválasztja.csak hova a pincskalapba rakjam azt a sok bizz-bazt meg bigyót? hoppá, az elásására még nem is gondoltam, tavaszra csak kinő belőlük valami, pl dugattyú fa, vagy kuplung cserje,tavasszal megrázom és hullanak majdan a hibátlan lamellák!
üdv canary! megvettem a 00-ás 9-et,és vele a gondot a fejem fölé.most végeztem a hibák nagyjának a kiderítésével. a váz mint olyan alumínium hulladék,a fesz.szab csatija, a generátortól jövő összeéget, hűtő állapotát majd a hűtőjav megmondja,sok műanyag hegesztés, és sok bontott alkatrész kell majd hozzá. a felnik majd hétfőn a gumisnál elválnak hogy merre hány méter, a blokkból a kuplung egy része kuka,és a motorház a kuplungháznál több helyen is kinyílt mint a rózsabimbó.
na azt kétlem vazze hogy ez nagyon megy, beteges de nem is kicsit.
üdv leoleo! örülök hogy összeállt a motorod, és hogy az asszonypajtival jót motoroztatok. az esti/éjszakai munkák már megszokottak nálam, nem csörög a telefon, igaz néha úgysem találom meg. ott a parkolóban talán május 1 volt, annyi motort hogy lehetett összetrombitálni arra a kék túrára. mi is az? az a fontos hogy van műszakid és ha jó az idő akkor még csapathatsz vele pár kört, de vigyázz az ellened harcoló autósokkal. remélem jól jössz ki a biztosítós ügyedből,sztán majd látod hogy akarsz e még motorozni""!legközelebb a motort és a hölgyet együtt és közelebbről fényképezd le, és ne rejtegesd őket!
Fúúú,vazzeg,ez tényleg nagyon durva!Lehet jobb lett volna,ha meg se néznem...
Hali!
Most találtam ezt. Borzasztó. http://blue-devil.uw.hu/balese...
Szeki hol van? megvette tőled a vasat?
Hétközben bármikor jó egy kis Mátrás borogatás. Már van 2 jelentkező!

Szeki ha mégis összeraknád a motort vigyázz vele, tényleg nagyot megy!
a kisebbikkel megyek,a nagyobbnak most kezdődött a suli,elfoglalt meg még nem próbálta ki nem tudom hogy tetszene neki a kicsi azt mondta kb 200-at mentünk,hogy KIRÁLY
Na hali mindenkinek megint kint rohadok hétvégén még jó hogy van itt net,igaz elég lasú hétfőn lerakok szombathelyen,és irány vissza a nagy anglia jó szaridő volt mindenfelé,meg fújt a szél.jövő hétvégére hazatolom, és irány motorozni tud valaki valamit lessz valami program a jövő hétvégén?jönne a lányom is!
Attól függ hány éves a lányod
Elég sokat kajál a ződség, kivéve ha 250-nel zúzol vele. Nálam 120-140-nél 5,2-5-4 között evett utassal, egyedül 180-200 között kerek 6 litert. Stiften 15
A gianelli titán rendszert debrecenben meghallgathatod! kb. egy használt gyári árában odaadom. Leömlők, összekötő cső, hangolt dob, bilincs, rugók.
Na hali mindenkinek megint kint rohadok hétvégén még jó hogy van itt net,igaz elég lasú hétfőn lerakok szombathelyen,és irány vissza a nagy anglia jó szaridő volt mindenfelé,meg fújt a szél.jövő hétvégére hazatolom, és irány motorozni tud valaki valamit lessz valami program a jövő hétvégén?jönne a lányom is!
Hellósztok!

pipi!hát a haya után a 9es kicsit nyomatékgyengének tűnik de persze a hayabusához képest!kellemesen csalódtam benne az első fék fényévekkel nagyobban fog mint a busáé!motorja egyértelmüen jobb a busáé persze a 400ccm nek köszönhetően!kényalem szempontjábol egyforma nekem ez is naygon kényelmes talán a hátulját kéne puhábbra állítani!sajnos gyári dob van rajta amit szivesev lecserélnék 1 sportra!ti 9esetek mennyit eszik ?az enyém 7-8 liter közt!kicsit soknak érzem a busa ugyanilyen körülmények közt 6.5L annál többet nállam nem nagyon fogyasztott!
Ok! Ezt még majd megbeszéljük!
Jó lenne ha menne a dolog! Nekem megérne pár forintot, hogy a sok lomomtól megszabaduljak.
Ha minden igaz szeki ma elviszi, ha nem akkor holnap jöhetsz érte, ha komoly az ajánlat.
halli Sedu!
A hirdetésről lehet majd szó de előtte még megvárok egy-két saját hirdetést! Bele kell még rázódni!
A vétellel nincs gond de ez az eladás még nekem is Újdonság!
301
Hali pipi! A műhelyből kellett leválasztanom irodának helyet. Oda galéria, alá iroda, és mindezt éjszaka, hogy a munka is haladjon. Én 270 gurultam haver feleségével volt még a gépben, csak sűrűsödött a forgalom. Majd csörgetlek
Ezedig még nem volt még érkezésem megköszönni a fórum keretein belül Kawaszekinek, hogy a segítségével nagyon szépen megy fel a vérnyomásom, mivel baszik felvenni a telefont. Levettem miatta a kilences hirdetést, lassan kifutunk a nyárból, úgyhogy tavaszig állhat benne a pénzem. Köszönöm!
Ha valaki akar egy magyarországi 2000/2001-es kilencest mondjon rá 300 fölött egy számot és elviheti.
köszi szépen!
Szar lánccal nem mennék 280-nal! Utas mit szólt a 250-hez?!