Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudok rá egy Gianelli titán rendszert 50-ért. Vétel előtt meghallgatható a hangja, Pipi és a többiek akik ott voltak a kawa esten tudnak róla nyilatkozni.
Az irányára 15,000Ft padlóár a kilences fórum tagjainak 12,000. Mivel reflex hangfal méretét meghazudtolóan nagyot szól, egy 25 négyzetméteres nappaliba bőven elegendő. JBL nagyon rosszat nem csinált még

Manufacturer: JBL
Product MPN
MPN lx22
Key Features
Speakers Function Main / Stereo
Construction What is "Construction"? 2-Way
Technical Features
Sensitivity 90 dB
Components
Woofer Size 6.5"
Tweeter Size 1"
Design
Mounting Bookshelf
Hali!

Ezedig még nem volt még érkezésem megköszönni a fórum keretein belül Kawaszekinek, hogy a segitségével nagyon hamar újra üzemképes lett a motor .

Szóval köszi mindent és az éjszakába nyúló munkálatokat is

A kora hajnali személyes találkozónkat követő nap, már a Kék emléktúrán gurultunk az asszonypajtival
Én is így képzeltem,már egy ideje csak hétköznap járok oda akkor egyszer összehozzuk. Igen,MERSZ est most volt utoljára az évben.
Szeva Jimy! Na sikerült átköltöztetni az irodát? Jó nagy irodád lehet, hogy ez eltartott két hétig. Az enyémet negyed óra alatt át lehet költöztetni
Jövő héten csörögj. A lánc már félelmetessen szar, ahogy elveszem a gázt, úgy jár alattam a motor, mint a vonat a váltón
Máma azért gyomroztam neki 280-nál viszont semmi hiba nem észlelhető a láncon
Ma vittem utast is előszőr. Hát nagyon sz.r! A szomszéd srác nyaggatott. 75 kg. Nem is ugrott úgy a gépsárkány. 250 oszt annyi.
Baromira fárasztó utast vinni, mentünk egy 30 km-ert. Amikor leszállt, azt hittem másik motron ülök
Na Gyurka a busa után, hogy jön be a kilenc? Irj már pár sor véleményt, kíváncsi vagyok. És csak az igazat a szintiszta igazat Nem kell kímélni bennünket, bírjuk a kritikát
Hellósztok!

keresnék zx9r re valami olcsó sportdobot!2001 es évjárat!
ööööööööööö nem ezekre gondoltam!de akkor majd személyesen
A 2. képen lévő pár mit tud,ill. mi az ára?
Az én Hitachi erősítőm 100 W-os.
köszönöm megtisztelsz! r amugyis untalak mindig bácsizni
Ezek mellé akarsz még hozni?! Szerintem összekeversz valakivel. Ezeket is eladni akarom, nem gyűjteni még hozzájuk!
OK. tegezhetsz!
köszi jimy L!mostmár nagykoru vagyok sedu ha vinnék neked hangfalakat(dobozokat)tudod amit beszéltünk érdekelne?
Ezeket már láttam, a tükrömben.
SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!
Így utólag.
cső cimbi!bocsi hogy nemszóltam hogy nem megyek!voltam tegnap a hengerfejért de nincs összerakva!készvan 1 repedés volt rajta leis van nyomáspróbázva de 7főre rakják össze!kedden ottvagyok!na meg tegnap ünnepeltem a szülinapom hoztam a Tivadari formámat ugyhogy betegeskedek és vezeklek az asszony előtt! ráadásul összetüzésbe keveredtünk 1 helyicsapattal kénytelen voltam elővenni a házikigyómat és rendet teremteni!nyertünk
Aki esetleg eddig nem ismerte, annak ime a hoseposz.
A Mátrázás csak hétköznap érdekel, a hét végén sok a sün, és nagy a forgalom is
Nem lesz már több mersz ebben az évben?
Úgy volt,hogy megyek én is a MERSZ-re a haverral,csak a munka közbeszólt. Pedig lett volna hely az utánfutón az enyémnek is a Monster 10-es mellett.
Úgyhogy a pályázás már csak jövőre marad.
Viszont egy Mátrázást össze lehetne hozni vmikor.
Senki?!

Motobogyo/Szeki nem jöttetek tegnap!
Vader: nem voltam, el is felejtkeztem róla. Igazából úgy lenne jó, ha jönne a kilences fórumról is valaki. A hétvégén voltunk gokartozni, kiéltem magamat. Igaz, hogy 2 másodperccel rosszabbat mentem a legjobb időmnél, de az asszonyt 10 kör alatt 3x körbeautóztam
Ha Szeki elviszi végre a kilencest lehet beruházok egy pályamotorra, és nem a Z-t gyilkolom. Az a baj, hogy kellene másra is a pénz (kocsi, gyerek, stb.).
Ez nagyon jól hangzik. Tudnál nekem segíteni hirdetést feladni? A héten elkezdeném összerakni az RD400-at és a jövő héten meg szeretném hirdetni 1 képpel. Megyek is lefújom a vázat
A hirdetés ára 45 cent / hirdetés! Egy képpel! Ha több képpel akarod az plusz Euro!
ok. Egy árat estére mondhatnál a kompresszorra! Csere+kp?
neeeeeeeeee, megyek csórához, nem világít a cuc amit felszereltünk, és kitépi a haját a kis öreg.meeek dóóóóógozni, léptem!