Ennek se volt még szétszedve a blokkja, tegnap valaki azt mondta, hogy csak 3-4 órás szerelés
Ha ez megy még 40,000km-ig maximum kuplungot kell rajta cserélned, főleg ha úgy jársz, mint az én motorom. Először pesti láma tulaj, majd egy gyorsulóbajnok cibálja neki.
A B elavult, rengeteg előre "beépített" hibával. Add el a B-s főtengelyt és élsz belőle, mint hal a vízben! A honlapom ha valakit hifi, vagy egyéb dolgok érdekelnek. Ma kerülnek fel az eladó motorok képei is.
ez mind söööööör? canáry ezt látja canáryné is, ember ez a hajó/ladik legalább két hétig nem fog kikötni! canáry rossz ladikban ringatódsz, ez amerikába indult ennyi sörrel a fedélzeten.
sedu miiiit mondtál, szééééééééééép!hogy a kis ujjaid ragadjanak billentyűhöz. azt mondod szép. kezdhetek mindent előlröl,szerelni,keresni,alkotni. tegnap este édes furmint nyalogatás közben nagyon rezgett a léc hogy marad a karbi és összekovácsolok egy blokkot, motorházam még van, ha netán kilépne a sorból egy hajtókar,és hajtom tovább a régi B-t.hja és nem utolsó szempont hogy van hozzá főtengelyem csapágyakkal,hengersorom, és vatta hengerfejem ami még nem volt előtte levéve, javítva.
Basi: Mennyi pénz feladni egy hirdetést? Mi a menete? Ha adok lecsót tudsz majd nekem 1-2 hirdetést felrakni?
Szeki: este várlak. Legyen már neked is egy szép kilencesed!
A Z750-et felhívtam tegnap, átverés. Kinti papíros, és a régebbi fajta, ráadásul 2006-os. Csúszott, járóképes a hirdetésben, de nem indítható, mert a szabadonfutó ki lett kötve! Igazi Újhelyi féle(nem az övé) hirdetés
ha csak ennyi akkor ma reggelem magam, és meglátjuk.egy havernek eladtam a zsír karbicsekemet.nem akartam, de a kényszer rávitt, meg persze egy magasabb cél.
Nincs véletlen valakinek elfekvőben egy kormánycsutkát rögzítő csavar? Kis imbuszfejű hatos csavvar, ami a kormánykiflihez fogja a csutkát. Sikerült elszakítanom..
Ha ez megy még 40,000km-ig maximum kuplungot kell rajta cserélned, főleg ha úgy jársz, mint az én motorom. Először pesti láma tulaj, majd egy gyorsulóbajnok cibálja neki.
A B elavult, rengeteg előre "beépített" hibával. Add el a B-s főtengelyt és élsz belőle, mint hal a vízben!
A honlapom ha valakit hifi, vagy egyéb dolgok érdekelnek. Ma kerülnek fel az eladó motorok képei is.
Szeki: este várlak. Legyen már neked is egy szép kilencesed!
A Z750-et felhívtam tegnap, átverés. Kinti papíros, és a régebbi fajta, ráadásul 2006-os. Csúszott, járóképes a hirdetésben, de nem indítható, mert a szabadonfutó ki lett kötve! Igazi Újhelyi féle(nem az övé) hirdetés