Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cső Sedu! Tegnap MERSZ esten nem voltál?
Szeki mikor nézhetem meg a kompresszort?! Mondjuk fél óra múlva?
Szerintem olyan erős, hogy már el is tépte, csak nem vette észre
Ennek se volt még szétszedve a blokkja, tegnap valaki azt mondta, hogy csak 3-4 órás szerelés
Ha ez megy még 40,000km-ig maximum kuplungot kell rajta cserélned, főleg ha úgy jársz, mint az én motorom. Először pesti láma tulaj, majd egy gyorsulóbajnok cibálja neki.
A B elavult, rengeteg előre "beépített" hibával. Add el a B-s főtengelyt és élsz belőle, mint hal a vízben!
A honlapom ha valakit hifi, vagy egyéb dolgok érdekelnek. Ma kerülnek fel az eladó motorok képei is.
Kisse laza az a lanc....
ez mind söööööör? canáry ezt látja canáryné is, ember ez a hajó/ladik legalább két hétig nem fog kikötni! canáry rossz ladikban ringatódsz, ez amerikába indult ennyi sörrel a fedélzeten.
gratulálok basi, legalább valaki nem csak a betüket koptatja.
a magyar hirdetések,azokat már mindenki kitapasztalta.
sedu miiiit mondtál, szééééééééééép!hogy a kis ujjaid ragadjanak billentyűhöz. azt mondod szép. kezdhetek mindent előlröl,szerelni,keresni,alkotni. tegnap este édes furmint nyalogatás közben nagyon rezgett a léc hogy marad a karbi és összekovácsolok egy blokkot, motorházam még van, ha netán kilépne a sorból egy hajtókar,és hajtom tovább a régi B-t.hja és nem utolsó szempont hogy van hozzá főtengelyem csapágyakkal,hengersorom, és vatta hengerfejem ami még nem volt előtte levéve, javítva.
azt a faxa gyári zsírt a kezére keni, legalább kenyérre kenné, az legalább megláccana rajta.
Basi: Mennyi pénz feladni egy hirdetést? Mi a menete? Ha adok lecsót tudsz majd nekem 1-2 hirdetést felrakni?

Szeki: este várlak. Legyen már neked is egy szép kilencesed!
A Z750-et felhívtam tegnap, átverés. Kinti papíros, és a régebbi fajta, ráadásul 2006-os. Csúszott, járóképes a hirdetésben, de nem indítható, mert a szabadonfutó ki lett kötve! Igazi Újhelyi féle(nem az övé) hirdetés
és a hirdetés főoldala nem is jelzi hogy mely országból hirdetted.már csak azért a bizonyos felsőbbrendűség miatt is.
A lánc olyan erős, mint a leggyengébb láncszeme. Össze ne kend a kezed, mert Pipiné megharagszik rád!
ha csak ennyi akkor ma reggelem magam, és meglátjuk.egy havernek eladtam a zsír karbicsekemet.nem akartam, de a kényszer rávitt, meg persze egy magasabb cél.
tehát pay-pal kell hozzá? a regisztrációm megvan, vásárolni is tudok, a pay-pal ra kell bejelentkeznem ha hirdetni akarok?
Aha! Én raktam fel! Próbaképpen!
rákerestem ! a bold or rigósütögető lámpája előtti " üveg"?
Sikerüüüüüüüült! Hirdetni!
hajnali 7-kor már jár a gls!
Erre gondoltam! 180403559082
Kawaszeki! Keress rá erre a számra az Ebayen!
Hát nem bírtam szétszakítani. Pedig esküszöm előtte jól bereggeliztem...
E R Ő Á T V I T E L
Szeki a haveromnál még van letéve talán 70-es a belseje, kb 25-30cm hosszú, gyapotos az is.hazakeveredtem megkeresem.
Nincs véletlen valakinek elfekvőben egy kormánycsutkát rögzítő csavar? Kis imbuszfejű hatos csavvar, ami a kormánykiflihez fogja a csutkát. Sikerült elszakítanom..