na ez a szakterületem! olyan moto gp dobot fogok alkotni belőle,felpolírozva hogy odapisálsz.már a méretezés folyamata van hátra és egy kis szakmunka és 55mm fog ordítani a zx9 ha rajta lesz. de kár hogy elvitted a motorod, most egy havert kell meg fűznöm hogy adja kölcsön a B kawát mintának, az enyim nem jó mert nincs benne block jelenleg.te hány darab buzogánytól szeretnél megszabadulni önhatalmúlag? kellene még pár renitens embereknek!
hali mindenkinek!sedu azt irja hogy külföldi papiros.csak azt nem hogy milyen néztem a térképet én úgy látom kecskeméten van.mondjuk vihetik innen oda!?
aza baj hogy már a falun kivülis vadásznak rám pedig nemártok senkinek a sajátom rongálom!van itt 1 pár irigy ember akiknek az a hobbija hogy feljelengeti a másikat!de ma azértis kimegyünk csinálunk 1 pár vidit!bulit leszervezem aztán szólok!a boritgatásnak csak az asszony nemörül mert nemtud uszni!na megyek megnézem medig birja az "új"guma
A buli részünkről mehet szo-vas. Kawaszeki majd megálmodja, hogy jön-e. Legutóbb 2X borultunk, nem lett semmi bajunk, pedig nem készültünk fel rá+ mellény is csak a padokon volt. Menjél ki a faluból másfelé motorozni, csak előtte cserélj gumit-4
Sziasztok!
Készletkiárusítás végett ár alatt eladók a következő gumák:
Michelin Pilot Race (Medium/Soft) keverékkel, nem friss gumi,de raktárban tárolt,napfényt még nem látott gumik 120/180-as méretben,csak párban : 43.000Ft/pár
Illetve: Pirelli Dragon Corsa 190/50 szintén zsír új, 25.000 /db
hali sedu!köszi a mindeneket+a gumát is+annak aki atta!de most egyenlőre levagyok tiltva a környékrőr(sok majom irigy)!guma még kéne!majd rakok vidit.a ladikot rendezem 7 végére?2500/kenu a kicsi is a nagyis!a nagyba beférünk 4-en,felis visz értünk is jön,nálunk kikötéssel!kawaszekit hozod vagyis jön?(pálesz lesz csak semmi boritgatás)
Túl durva lenne 16-41es áttételt 14-41re variálni?
15össel is lényeges a különbség? Gondolom már többen próbáltátok.
Üdv: Edem
ja kicsit kakukktojásnak éreztem magam
Hopp, de hisz ez ZŐD
ÁÁÁ a meggybor színű motorod sokkal szebb
http://www.hasznaltauto.hu/3175616_kawasaki_zx9r_2004
Készletkiárusítás végett ár alatt eladók a következő gumák:
Michelin Pilot Race (Medium/Soft) keverékkel, nem friss gumi,de raktárban tárolt,napfényt még nem látott gumik 120/180-as méretben,csak párban : 43.000Ft/pár
Illetve: Pirelli Dragon Corsa 190/50 szintén zsír új, 25.000 /db
20/346 58 97 Utánvéttel is küldöm természetesen
Én a helyedben leverném mint a sz.rt