Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kawaszeki ez a Tokaji kép jó, mindöszessen annyi látszik belőlle, hogy valamelyőtök, felhajított egy molotov-koktélt a színpadra
Kanári honnan szereztél ennyi sok ratyi szuzukist a szép bordó kawa mellé?
9363 Enyeletöm a sípodat...
holnap kereslek sedu,csak nehogy magadra fújd azt a sok hupi-kék festéket. hupi-sedu nem is rossz!
a sokkkk hu-hu-ki között elvész a kevés kawasaki.
az akkumulátor javító emberedet el tudom érni valahogy?mennék arrafelé! sms-ben elérlek? hol sziesztázol?
ez tokaj!
na ez a szakterületem! olyan moto gp dobot fogok alkotni belőle,felpolírozva hogy odapisálsz.már a méretezés folyamata van hátra és egy kis szakmunka és 55mm fog ordítani a zx9 ha rajta lesz. de kár hogy elvitted a motorod, most egy havert kell meg fűznöm hogy adja kölcsön a B kawát mintának, az enyim nem jó mert nincs benne block jelenleg.te hány darab buzogánytól szeretnél megszabadulni önhatalmúlag? kellene még pár renitens embereknek!
Sziasztok!

Túl durva lenne 16-41es áttételt 14-41re variálni?
15össel is lényeges a különbség? Gondolom már többen próbáltátok.

Üdv: Edem
pipi néha én is úgy elbeszélgetek magammal mint te szoktál
ja kicsit kakukktojásnak éreztem magam
hali csak csendben,néha canáryné is belenéz a topickba
Szeki,ha abból a buzogány szerű valamiből sikerült valamit alkotni,dobj már fel róla képet
hali mindenkinek!sedu azt irja hogy külföldi papiros.csak azt nem hogy milyen néztem a térképet én úgy látom kecskeméten van.mondjuk vihetik innen oda!?
Ha nem a szoboszlói akkor megveheted, képen minden jól néz ki.
Ha egyszer 5 percre őrzés nélkül otthagyod valahol a motorodat,akkor amire visszaérsz már SZÉP zöldre lesz festve,azt garantálom!
Na! Tán újítani akarsz
Hopp, de hisz ez ZŐD
ÁÁÁ a meggybor színű motorod sokkal szebb
sziasztok véletlen nem nézte valaki ezt a gépet meg élőben érdekelne hogy milyen állapotban van
http://www.hasznaltauto.hu/3175616_kawasaki_zx9r_2004
aza baj hogy már a falun kivülis vadásznak rám pedig nemártok senkinek a sajátom rongálom!van itt 1 pár irigy ember akiknek az a hobbija hogy feljelengeti a másikat!de ma azértis kimegyünk csinálunk 1 pár vidit!bulit leszervezem aztán szólok!a boritgatásnak csak az asszony nemörül mert nemtud uszni!na megyek megnézem medig birja az "új"guma
A buli részünkről mehet szo-vas. Kawaszeki majd megálmodja, hogy jön-e. Legutóbb 2X borultunk, nem lett semmi bajunk, pedig nem készültünk fel rá+ mellény is csak a padokon volt. Menjél ki a faluból másfelé motorozni, csak előtte cserélj gumit-4
Sziasztok!
Készletkiárusítás végett ár alatt eladók a következő gumák:

Michelin Pilot Race (Medium/Soft) keverékkel, nem friss gumi,de raktárban tárolt,napfényt még nem látott gumik 120/180-as méretben,csak párban : 43.000Ft/pár

Illetve: Pirelli Dragon Corsa 190/50 szintén zsír új, 25.000 /db

20/346 58 97 Utánvéttel is küldöm természetesen
hali sedu!köszi a mindeneket+a gumát is+annak aki atta!de most egyenlőre levagyok tiltva a környékrőr(sok majom irigy)!guma még kéne!majd rakok vidit.a ladikot rendezem 7 végére?2500/kenu a kicsi is a nagyis!a nagyba beférünk 4-en,felis visz értünk is jön,nálunk kikötéssel!kawaszekit hozod vagyis jön?(pálesz lesz csak semmi boritgatás)
jól ment a ződség!
Te Kanári? Ki az a tömöttbajszos csávó, aki rátámaszkodik a mocidra?
Én a helyedben leverném mint a sz.rt