jelen állapot, villámlik-sztán dörög, mennikéne megitatni a kecskét a még 20%áfás benyából, de most esni fog vagy szakadni? sztán postázásra felkészülni,a benzinkutas haver most hívott hogy tömött sorokban jönnek itatni a gépeket az emberek,van kaszálás a kúton
Az igazság az hogy hátsó púpot akarok csinálni és csak a váza kéne.Amit láttam a neten hogy rá lehet húzni az üllésre az undorító.Inkább a vázára hajlítunk egy púpot oszt festés.Szóval mennyi a legolcsóbb üllés,a bőr lehet sérült is.
Mi van veled aranyapám, Merre kódorogtál.
Mióta Basi lebuktatott, hogy vfr 750-ed van én azóta nem is láttalak itt a fórumon. Ez még áprilisban volt...
Remélem nem tiplizel le hónapokra megint...
Semmi gond! Annyira nem sürgős!
Nálam is sok a meló! nem nagyon van időm a 9-esssel foglalkozni! majd juli végén lesz két hét leállás a cégnél akkor lefestem mind a két szörnyet!(VTR,ZX-9R)
Előre is köszi!
ÜDV!
üdv basi! igazad van basi, megértésed kérem,de az utóbbi két hét nagyon kemény volt, volt jó és rossz is benne. állandó készültség van nálam ugyanis a zsindelyesek elhavaztak, volt az a jégverés nyirbogdány és kemecse környékén, állandó útonlét, 30-40 tábla lemez hajtogatása,pakolás, dunántúl,autómentés,anyagbeszerzés, canáry motorjának a javítása--majd írok a esetről--,qvadjavítás de azonnal, a haver 98-as 9-e átfaragása 2002-re de azonnal, na ez már sooook lett. holnap tudok postázni kapucnyinak és neked is a tolóbowdent, megértésed kérem basi!
üdv zozo! ejürül vs hátulrul sikerült a rosszasság.nekem tegnap egy havernak vették el a forgalmiját, vasárnap lejárt a müszaki, hétfőn reggel ment a haverhoz a köszörült féktárcsákért, fel akarta rakni az fz 750-re és vinni müszaki vizsgára, de a víztoronynál lekapcsolta vagy harminc ......... inkább nem írom ki....és beszipkázták a forgalmiját, kamion szerelő a srác és 12 hónapig használja a motort a srác egy évben,autója nincs. na szóval melyik ülés érdekelne, aaaaaaaz olcsó az elfogyott, és az üléspúp is.
és még egy kis kuriózum,forgalmi,törzskönyv,rendszám,forgalomból kivonva.ZX900EEA 2000-2001 évj-hoz,vagy keresek ilyen motorkódú motort akármilyen állapotban.
csao kellene segitség olaj terén ,melyik a legjobb vagy még annál is jobb a kawába! eddig motult használtam ,csak megszünt a forrás ,és marha áron van boltbol ami nekem kellene
Üdv nektek Zöldek(és a nemzöldeknek is )!Nos lenne egy olyan kérdésem felétek hogy van-e valakinek működöképes gyújtáselektronikája első szériás 9-eshez?Ha valaki esetleg rendelkezik ilyesmivel akkor a ferenczidavid@freemail.hu címre kérnék szépen részleteket!Előre is köszönöm!Üdv
Hali!
A barátom WV disel 2golf-ba szinte csak étolajat tett 1évig,
utána behalt a motor, szétszedte. Háááát....
Lényegesn többe került, mint amit megspórólt a nyálon.
Azóta azzal jár amit a gyártó javasol hozzá.
Persze, ha úgy is eladod a gépet valami lusernek...
Akkó, akkó mindegy
Nem ertek a kerdeses benzinhez csak megjegyznem, hogy a repulogepes kovetkeztetesed hibas. A repulogep motorok igen nagy turessel keszulnek, kis fordulat, nagy kobcenti, uzembiztos mukodes. A traktor motorokhoz kozelebb vannak, mint a sportmotorhoz. Eppen azert van igy, mert egy repulogep motornak minden korulmenyek kozott mukodnie kell +50-tol -50 fokig es semmilyen okbol sem alhat meg.
Ennek a benzinnek nagyobb az oktánszáma (szinte tiszta alkohol), mint a 98-as benzinnek! Pontosan nagyobb elő-gyújtás és több kaja kell neki!
Gondoltam ha repülőgépbe jó, akkor motorba is!
Mióta Basi lebuktatott, hogy vfr 750-ed van én azóta nem is láttalak itt a fórumon. Ez még áprilisban volt...
Remélem nem tiplizel le hónapokra megint...
Nálam is sok a meló! nem nagyon van időm a 9-esssel foglalkozni! majd juli végén lesz két hét leállás a cégnél akkor lefestem mind a két szörnyet!(VTR,ZX-9R)
Előre is köszi!
ÜDV!
9000 Ft-ért!
A toló bowden kell!
Üdv!
A barátom WV disel 2golf-ba szinte csak étolajat tett 1évig,
utána behalt a motor, szétszedte. Háááát....
Lényegesn többe került, mint amit megspórólt a nyálon.
Azóta azzal jár amit a gyártó javasol hozzá.
Persze, ha úgy is eladod a gépet valami lusernek...
Akkó, akkó mindegy
Gondoltam ha repülőgépbe jó, akkor motorba is!