Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jelen állapot, villámlik-sztán dörög, mennikéne megitatni a kecskét a még 20%áfás benyából, de most esni fog vagy szakadni? sztán postázásra felkészülni,a benzinkutas haver most hívott hogy tömött sorokban jönnek itatni a gépeket az emberek,van kaszálás a kúton
üdv canáry! emil megjött, ma írok csak dolog van.
Az igazság az hogy hátsó púpot akarok csinálni és csak a váza kéne.Amit láttam a neten hogy rá lehet húzni az üllésre az undorító.Inkább a vázára hajlítunk egy púpot oszt festés.Szóval mennyi a legolcsóbb üllés,a bőr lehet sérült is.
Mi van veled aranyapám, Merre kódorogtál.
Mióta Basi lebuktatott, hogy vfr 750-ed van én azóta nem is láttalak itt a fórumon. Ez még áprilisban volt...
Remélem nem tiplizel le hónapokra megint...
Semmi gond! Annyira nem sürgős!
Nálam is sok a meló! nem nagyon van időm a 9-esssel foglalkozni! majd juli végén lesz két hét leállás a cégnél akkor lefestem mind a két szörnyet!(VTR,ZX-9R)
Előre is köszi!
ÜDV!
Hali mindenkinek!Most hajózom angolból Kawaseki küldtem emailt!Megkaptad?
és a pótszemem lemaradt apropóóóóó 9363 felől -hajdúsámson-nyirbátor-nyíregyháza felől cudar idő kezd feljönni debrecen felé
üdv basi! igazad van basi, megértésed kérem,de az utóbbi két hét nagyon kemény volt, volt jó és rossz is benne. állandó készültség van nálam ugyanis a zsindelyesek elhavaztak, volt az a jégverés nyirbogdány és kemecse környékén, állandó útonlét, 30-40 tábla lemez hajtogatása,pakolás, dunántúl,autómentés,anyagbeszerzés, canáry motorjának a javítása--majd írok a esetről--,qvadjavítás de azonnal, a haver 98-as 9-e átfaragása 2002-re de azonnal, na ez már sooook lett. holnap tudok postázni kapucnyinak és neked is a tolóbowdent, megértésed kérem basi!
üdv zozo! ejürül vs hátulrul sikerült a rosszasság.nekem tegnap egy havernak vették el a forgalmiját, vasárnap lejárt a müszaki, hétfőn reggel ment a haverhoz a köszörült féktárcsákért, fel akarta rakni az fz 750-re és vinni müszaki vizsgára, de a víztoronynál lekapcsolta vagy harminc ......... inkább nem írom ki....és beszipkázták a forgalmiját, kamion szerelő a srác és 12 hónapig használja a motort a srác egy évben,autója nincs. na szóval melyik ülés érdekelne, aaaaaaaz olcsó az elfogyott, és az üléspúp is.
Eladó egy K&N sportlégszűrő '98-''03 ZX-9R-hez!
9000 Ft-ért!
Kawaszeki! Üdv! Nem küldted még a gázbowdent!
A toló bowden kell!
Üdv!
és még egy kis kuriózum,forgalmi,törzskönyv,rendszám,forgalomból kivonva.ZX900EEA 2000-2001 évj-hoz,vagy keresek ilyen motorkódú motort akármilyen állapotban.
kawaseki hátsó üllést nem tudsz óóócsón, 9re
69km/h ---5000.- píz a mai termés rendőrbácsiknak leróttam a kegyeletem
eladó! esetleg valakinek jó lehet.
üdv! nekem most ajánlottak 10w-40, 20w-50-et 1900ft/liter fuchs /silkolene. vagy shellt 2200ft/l.
üdv dáki! mi lett a gyujtáselektronikáddal? nekem van, de vigyázz előbb a hibaforrást keresd meg , valami okozhatta hogy rossz az elektronikád.
Agip 10W-60 4T Racing,2200-ért kaptam meg legutóbb/3 hete/ literjét,egy kis alkudozás után.Minősége tökéletes,ár-érték aránya magasan jó!
csao kellene segitség olaj terén ,melyik a legjobb vagy még annál is jobb a kawába! eddig motult használtam ,csak megszünt a forrás ,és marha áron van boltbol ami nekem kellene
Üdv nektek Zöldek(és a nemzöldeknek is )!Nos lenne egy olyan kérdésem felétek hogy van-e valakinek működöképes gyújtáselektronikája első szériás 9-eshez?Ha valaki esetleg rendelkezik ilyesmivel akkor a ferenczidavid@freemail.hu címre kérnék szépen részleteket!Előre is köszönöm!Üdv
Egyetértek Cápával, pont ezért hoztam fel a Skodát: kis fodulat, kevéske lóerő, szinte bármivel elmegy az ember nem érzi a teljesítmény csökkenést
Hali!
A barátom WV disel 2golf-ba szinte csak étolajat tett 1évig,
utána behalt a motor, szétszedte. Háááát....
Lényegesn többe került, mint amit megspórólt a nyálon.
Azóta azzal jár amit a gyártó javasol hozzá.

Persze, ha úgy is eladod a gépet valami lusernek...
Akkó, akkó mindegy
Nem ertek a kerdeses benzinhez csak megjegyznem, hogy a repulogepes kovetkeztetesed hibas. A repulogep motorok igen nagy turessel keszulnek, kis fordulat, nagy kobcenti, uzembiztos mukodes. A traktor motorokhoz kozelebb vannak, mint a sportmotorhoz. Eppen azert van igy, mert egy repulogep motornak minden korulmenyek kozott mukodnie kell +50-tol -50 fokig es semmilyen okbol sem alhat meg.
Ennek a benzinnek nagyobb az oktánszáma (szinte tiszta alkohol), mint a 98-as benzinnek! Pontosan nagyobb elő-gyújtás és több kaja kell neki!
Gondoltam ha repülőgépbe jó, akkor motorba is!