Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva srácok Mi a különbség az olyan 9-esek között amelyik 74 kw, meg amelyik 100 kw? Jó 40 paci de mégis mivel másabbak, hogy ennyi a különbség?
Mondjuk, ugye nem új motorokról van szó, az enyém is dadog 12.500 felett, de leszarom, váltok egyet, akkor abbahagyja. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni...
Semmiképpen nem ajánlott ezeket a motorokat alacsony fordulaton járatni! Úgy nincs megfelelő kenése, azért rángat!
Ha 8ezer felett is rángat, akkor lehet, hogy beállítási baja van.
Palik Pali: extrém esőgumit javaslok, és semmi gáz!
Értem. Ritkán járunk arra felé,de majd egyszer elnézünk felétek
Szeva! Lentiben tengetem napjaimat. Kevés időm van motorozni, az öcsém többet használja mint én.
A monsteres nagyon állat!
25ezer km van a mocimba lehet ,hogy a karbikat kéne állítani azért rángat alacsony fordulaton arra tippelek hogy nem kap elegendő levegőt ilyenkor és azért kapkod!Szerintetek?
Nincs vele baj, tökéletesen szuperál. Csak ha ennyiben, vagyis hasonló áron elvinnék, akkor vigyék. Csak kiváncsiságból hirdettem meg, kiváncsi vagyok statisztikára mennyien nézik meg, ennyibe...

Ma is mentünk vele 200 km-et, csak 20 km olyan szakadó esőben, h lépésben lehetett haladni... de legalább többi nagyjából száraz volt.

Szép a vasad, hová valósi vagy?
Hy edem , már meg is untad a gépet, hogy el akarod adni? Vagy vmi baj van vele?
Igazad van,elfelejtettem
Húúú vazze,ne gyere ha nem akarsz tökig ázni,olyan vihar van hogy 5 perc alatt leesett vagy 20 mm eső
Áll a víz a 47-en,nem győzik a lefolyók!
Vasárnapról volt szó.De ha nagyon felhősödik akkor nem megyek.Majd csörgök 4-5 között
Hol vagy Zozo fiam?
Azt mondtad átjössz a héten.
És a MÁTRIX.
Egy-két érdekes 9-es.
Hat az aron meg nem gondolkodtam, mert elvileg ez egy havernak lenne elado, aki mindent egyutt megvesz. A kesztyu arat ezert meg nem gondoltam ki kulon. Csak mivel eleg docogosen intezi az ugyeit a srac, mar kezdek felni, hogy nem fog venni semmit, ezert megszelloztettem itt, hogy mim van elado, hatha lenne komoly erdeklodo. Mar arra sem emlekszem, hogy mennyiert vettem anno... Mennyit adnal erte? (Jo allapotban van, keveset hasznaltam).

Nem kiveheto a beles.
Sziasztok.Tudtok segiteni,2005 ös 636 om van.
Télen szét volt szedve,és miota összeraktam menet közben folyamatosan világit a immobiliser lámpa.Mit lehet vele tenni?
Köszi
Sajnálom, majd megrugdosom helyetted a sofőrt!
Miből gondolod?!
Mi píz? Bélés kiszedhető belőle?
Jó neked .Saját magamnak nem szeretném beverni .
mik ezek a mocskok itt?
Ha a gumi kompatibilis esetleg érdekel
Hali!
Zozo011, az a butorgyáras cím az asszony cége, Ő meg a főnököm , ergo nála vagyok asztalos.
De látom Te is fával keresed a kenyered, szép az a konyha, a fotóid közt.

Én sűrűn beverem a szöget a főnöknek

üdv