Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a helyzet feléd?
Van elado.
Jimy te most mire gondoltál a fűnyíróval kapcsolatban?
Cseréljek ilyenre?
Bár ezen legalább nincs kuplung...
Hát igen 9363
ide valóbannem kell bot /legalábbis nekem az jött le / lényeg csak az hogy, minél szélesebb legyen a csónakod...
Cápa na ilyen vízen bevallom még nem jártam
Ide kellene a komplet motorosbőrruházat a bukóval együtt...
Na most mondja valaki, hogy a peca meg a motorozás nem függ össze szorosan...
Sedu jól átk..ák a fejed azzal a csizmával. Gondolom használtan vetted utánvételesen mi? Hazaérve meglepődtél
Persze a csávónak valami kamu emil címe, meg telószáma van
Mer gondolom nem te koptattad lyukasra
Hell! Ime:
Na igen.Kinek mi a szép!Az új 10-esnek nekem is az eleje az,ami nem gyere be,a többi alakítható,csak jó sok pénz kell még pluszba hozzá,hogy elégedett legyél a négy millás motorod kinézetével.Az előző 10-es is tetszik,ha teljesen lebontjuk a pufórendszert róla,mint azt az alábbi képeken láthatjuk/Kalóz kolléga gépe/.De amivel nincs mit kezdeni egyik esetben sem,az a MÉRET!180 cm. fölött ezek a motorok nem alkalmasak a mindennapi használatra,hacsak nem mazo a gazdája!
Kawasakit mindenhol!
Az MTD 53 SPK benzines, önjáró, mulcsozós fűgyűjtős fűnyíró, nagyon erős 6 LE KAWASAKI motorral rendelkezik.
Jo Neked.
Naná, nincs azzal semmi baj.
Hat nem tudom.... Lattad Te mar ezt a 10-est elorol, a szanalmasan gyermeteg napocskaszemivel?
Ez csak kamu. Semmi kawás nincs benne!
9363: nincs a mostani iránnyal semmi baj. Vagány gépeket kell csinálni! A NINJA feeling bennük van! Szerintem jó az irány Egy bajom van velük, hogy túlságosan kicsik ezek a motorok.
http://p1.bikepics.com/pics/20...
http://p1.bikepics.com/pics/20...
Hali!
Az emberhústól megbetegszel. De néha egy kevés azért nem árt.
A tenyere es a hajlatoknal az erosites bor, a tobbi eros, belelt vaszon. Holnapra lesz foto. Delutan megyek endurozni.
Keresek nagyon olcsón ZX9 tuning kipufogórendszert 98-tól. Ha nincs meg a dob az sem gáz! Lehetőleg titánium: hindle, vagy vmi hasonló kellene!
Ha bőr és ad valami védelmet érdekel, esőben nem motorozok
Tudok, de csak delutan. Ami meg fontos, hogy a kesztyu nagyon jo meleg es jo minosegu, de NEM vizallo, ujjaknal beazik. Tehat hidegben jo, de esoben nem. Igy is erdekel?
Tudsz képet küldeni mailben a hosszú kesztyűről? Az enyém egyszer már megszolgálta az árát, így cserélni kellene!
Van.

1. Vekony ProGrip kroszkesztyu, piros-fekete, vacak allapotban
2. Extra vekony ProGrip krosszkesztyu, szurke-fekete, elfogadhato allapotban.
3. Belelt, hosszu Thermo kesztyu (nem protektoros), kituno allapotban
Kesztyűd van-e?
En meg csak igy tudok!
Én is így pecáztam, aztán elvitt a barátom egy telepített halastóhoz. A tuti csali: a virsli. Kifogtam egy fél vödör törpét, de semmi mást. Nem elég hogy a 8 centis hal úgy rángat, mint egy fél kilós ponty, még szúrja is a kezedet. A végén még nekem kellett megpucolnom is. Azóta én is csak motorozok!