Akkor megin a detector boltosok kaszálnak.
Egy laeser inerseptorom van 170-ért az auton, de az csak az elejét védi, és csak a leaser rendszerű mérőket.(fáma ilyesmi) fix trafi-ra nem reagál, az megint ilyen 60 ezres kütyü. De inkább erre gyűjtöm a zsét mint bírságra e rabló államnak .
Sajnos ez valószínűleg nem kacsa,mert"komoly" helyről jött az infó!Azt ugye már régen tudjuk,hogy X számú trafit vásárol az ország/fix és mobil egyaránt/.Ha pedig megvan az arany tojást tojó tyúk,akkor gondolom nem egy raktárban lesznek "M" zárolva.Hogy b@sszák meg mindet!
[Én most próbálok intézni ilyen rendszámhajtogató trükköt, bár még nem mélyültem el benne nagyon, most előszőr is keresnem kell szakit aki belövi a karbit, meg szelephézagot, ilyesmit.
Szal nem tudom két hónappal ezelőtt futótűzként terjedt a hír, hogy kecskemétre 9 állandó trafit szerelnek pontos helymegjelőléssel, időpontal. Én mindíg nézegettem ahol írták, hogy lesz és nem láttam. A kecskemétkörnyékibe rákérdeztem azt mondták kacsa volt a hír, mert valami helyi lap meg is írta. Lehet, hogy ez is csak kacsa. Mindenesetre rendszámvarázsót minden féle képpen építeni akarok bele, mert akárhol érhet meglepetés
Ez csak Sz-Sz-B. megye.A többi gondolom hasonlóképpen fog alakulni,állítólag már a jövő hónapban telepítik őket!Öröm lesz a motorozás!Minden forgalmasabb kivezető,és szinte minden olyan faluban is lesz,ahol jelentős átmenő forgalom van,mert főút.
Emlékszem a lábtartódra nekem mutogattad amikor ilyen borigatási kérdéseket tettem fel
Szóval szerintem csak flexel lecsiszoltad Valszeg életébe nem látott aszfaltot
Ezek a mocik nagyon stabilak. Nekem csak nagy sebessegnel volt razkodas problemam, de ez is csak az F2-esek hibaja. Pontosabban azokon is csak minimalis problema, nalam tetezte, hogy hianyzott egy csavar a spoilerbol (nem tudtam) es tul nagy vagyok es rangatja a dzsekit a szel, vele egyutt a kezemet. 240 korul leboritva mar nem ereztem biztosnak, nem mindig mertem a terdem kinthagyni. Az is hosszu es csak lifeg.
929-el már én is jártam úgy hogy ütközéstől ütközésig szitált a kormány!reptéren 180 nál!
Hogy maradtam a motoron azt a mai napig nem értem!
Amint elengedtem a gázt (mert beszartam elég rendesen)megszűnt a szitálás!A gazdája csak annyit mondott -Jaaa, ez ilyen!
Mindig mondtam, hogy egy "állat" vagy
Komolyan a ringen is kérdeztem egy srácot, az se tudta máshova feltenni a kormánytelót. A külföldi fórumokon is csak felülre gányolják fel.
Egy laeser inerseptorom van 170-ért az auton, de az csak az elejét védi, és csak a leaser rendszerű mérőket.(fáma ilyesmi) fix trafi-ra nem reagál, az megint ilyen 60 ezres kütyü. De inkább erre gyűjtöm a zsét mint bírságra e rabló államnak .