Tegnap láttam egy ehhez hasonló vasat. Olyan megoldások voltak benne, hogy 1 órán keresztül le sem tudtam venni a szememet róla (annyi idő alatt sem indult be). Miért csak a tajgetosz pozitív embereknek van pénze (50K USD)?! Repülőgép modell akku van a közel 2000ccm-es gépben és csodálkozik, hogy nem indul (más bug is volt a nem olcsó gépben)! Pedig Karbon váz-kerekek, olyan fék-kuplungkar, hogy -rajtam kívül- bárkinek a fél karját odaadnám érte
Annak idején a 100 as Skodába szoktunk tankolni 86-ost amíg még volt, előgyújtás kicsit vissza, hogy ne csörögjön. A Ladába már nem volt jó. Sportmotorba nem ajánlanám.
Láttátok az új ezres motorok árait?! Kicsit leültem, és 1.-től még több lesz!
100%-ban soha ne tankoljatok E85-öt! Először mondom semmi különbség, aztán ahogy kiürült a jó benya, rángat alig megy, egyszóval fos. Most próbálom hígítani...
Helló! A 100 lovas gondolom Németből származó fojtott verzió,az ottani/egykori/ szabályozás miatt.Hogy milyen módon vannak ezek lefojtva,azt nem tudom!Szerintem valami szívótorok átmérő csökkentéssel,de passz!
100%-ban soha ne tankoljatok E85-öt! Először mondom semmi különbség, aztán ahogy kiürült a jó benya, rángat alig megy, egyszóval fos. Most próbálom hígítani...
Mikor cseréljük vissza a plekót?
ninja88
Bontó Vecsés 06-20-974-55-59
Pest 06-20-923-80-57
06-70-378-19-37 neki is van még ez+az.
B@zira ráér. a moci darabokban
2-3 hét kb mire kell.
Mibe kerül?
Jó drágán kérem, pénz nem számít
Köszi
Épp most néztem az emilt!
A jövő héten jó lesz?
Marha sok a melóm! Megpróbálom beszorítani a hétre ha nagyon muszáj!
Basi2 Te árulsz sárvédőt? Hátra, a lengővillára szeretnék, 97-s
zx9-hez.
Köszi
Ismerősöm hondaján, a karbi volt lebutítva.
Szűkítővel, és kisebb fúvókával.
Üdv
Az elsőkeréken 74kW, na a hátsón 100kW.
Üdv