Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap láttam egy ehhez hasonló vasat. Olyan megoldások voltak benne, hogy 1 órán keresztül le sem tudtam venni a szememet róla (annyi idő alatt sem indult be). Miért csak a tajgetosz pozitív embereknek van pénze (50K USD)?! Repülőgép modell akku van a közel 2000ccm-es gépben és csodálkozik, hogy nem indul (más bug is volt a nem olcsó gépben)! Pedig Karbon váz-kerekek, olyan fék-kuplungkar, hogy -rajtam kívül- bárkinek a fél karját odaadnám érte
Talán kaszálógépbe jó meg ilyenek
Annak idején a 100 as Skodába szoktunk tankolni 86-ost amíg még volt, előgyújtás kicsit vissza, hogy ne csörögjön. A Ladába már nem volt jó. Sportmotorba nem ajánlanám.
Láttátok az új ezres motorok árait?! Kicsit leültem, és 1.-től még több lesz!
100%-ban soha ne tankoljatok E85-öt! Először mondom semmi különbség, aztán ahogy kiürült a jó benya, rángat alig megy, egyszóval fos. Most próbálom hígítani...
Mááá felszáradt!
Oké,nem probléma!
Ha nem sürgős, maradharna még egy kicsit, azóta sem filmeztem. Ezer gond, meg ilyenek. Jövő hét végefelé?
Na mi van mosod a lábad még a szobában?
Na nem behányni hééééé!
Tegyél rá palát
Sörci papa!
Mikor cseréljük vissza a plekót?
Köszi Jimy L Remélem a tiéd is kész lesz minél hamarabb
Hali!
ninja88

Bontó Vecsés 06-20-974-55-59
Pest 06-20-923-80-57
06-70-378-19-37 neki is van még ez+az.
Köszi az értékes infókat Basi2 vagy valaki nem tudjátok honnan tudnék benzinpumpát szerezni + mi píízzz?
Köszi!
B@zira ráér. a moci darabokban
2-3 hét kb mire kell.
Mibe kerül?
Jó drágán kérem, pénz nem számít

Köszi
Igen!
Épp most néztem az emilt!
A jövő héten jó lesz?
Marha sok a melóm! Megpróbálom beszorítani a hétre ha nagyon muszáj!
Hali!
Basi2 Te árulsz sárvédőt? Hátra, a lengővillára szeretnék, 97-s
zx9-hez.

Köszi
Másik karbi fedél aztán már nyitott is!
Vagy esetleg karburátor membrán fedéllel! Van benne egy ütköző ami nem engedi a tolattyút teljesen kinyitni!
Hali!
Ismerősöm hondaján, a karbi volt lebutítva.
Szűkítővel, és kisebb fúvókával.

Üdv
ÉstudjaÉstudjaÉstudja...
Helló! A 100 lovas gondolom Németből származó fojtott verzió,az ottani/egykori/ szabályozás miatt.Hogy milyen módon vannak ezek lefojtva,azt nem tudom!Szerintem valami szívótorok átmérő csökkentéssel,de passz!
Hali!
Az elsőkeréken 74kW, na a hátsón 100kW.

Üdv