Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Furunk a hutodbe egy lyukat es Dacia csomagtarto pumpaval megkotjuk az also villaszaradat! Z1000 Telelever. Lada sorer megcsinalom, mire megisszuk kesz is lesz.
RMC kb. 6000Ft.
A Z1K közel sem stabil motor 5.-ben kihúzatva, felrakva 6.-ba úgy rázza a fejét, mint a szűzlány, akit józanul akarsz gerincre vágni . És ez már az elöl ültetett, hátul kiemelt állapot, amikor jóval több súly van az elején. 1-2-ben gyorsuláskor hasonló az élmény, csak a szélesebb kormány (nagyobb erőkar) miatt könnyebb megfogni, mint egy sportgépet!
Az utsó 2 kép volt az én elképzelésem is, meg is volt hozzá az MV műanyag, de az kényelmetlen lett volna az utasnak
Halli,
98as zx9r hez keresnék kapaszkodót illetve plexit. Ha tud valaki segíteni megköszönném :)
Üdv
Dandee
Sajna mindenki csak ide tudja felhekkelni. Ha fel tudod rakni bárhova máshova kifizetem neked a munkádat
Az olajpumpánál.
Hali!
Holnap megyek Pestről, Miskolcra esetleg valakinek van ide-oda cucca,
szívesen alviszem-hozom, ha szgk-ba befér.
Ja, esetleg valakinek eladó tökre 9-re párban.

Köszi
Köszönöm!
Értelek.
Ezeken is az újabb tükör van!
Semmi. Nyilvan jo, de egy Ninjara nem is nagyon kell gatlo. serucertt Z1000-s megoldasara irtam, hogy gyengus, de ilyen ertelemben abba sem tudok belekotni, hiszen nyilvan az is hibatlanul szuperal marcsak annak koszonhetoen is, hogy a Z1000-re sem kell telo, mert atomstabil. Egy eleve stabil motorra, akkar rosszul is felraksz egy telot, valamivel meg stabilabb lesz, ez egyertelmu. Azt sem mondom, hogy a Tied rossz, de szerintem Ninjara van jobb megoldas is, pl. a gyari hely.
De miért?Az enyém is hibátlanul szuperál,stabil,masszív.Mi kellhet még?
Igen fel lehet rakni rá mert ugyan az a csavartávolság! Én már láttam olyan tükörrel! Sőt! én is ilyet vettem az enyémre de közben az Ebay-ről vettem 11 euroért kettő db gyárit!Itthon 24 ezer/ db!
Nem szep, csak sokkal jobb!
Itt is 1!:)
sajat
És néhány "érdekesség".
Bár így egyszerűbb,de szerintem nem valami szép!
És akkor az enyém bonyolult?!?
Na igen,hát a 2000-2001-eseken már ott van a vázon a kormányteló felfogatási pontja!
NAPSÜTÉSES ESŐMENTES JÓREGGELT !
97-es 9-re, jó a 98-03 9-es tükre ?
Köszi
És az a belső szűrő hol található?!?
lege = eleg
Ha Te mondod elhiszem, hogy ez igy jo, de az ilyen megoldasoktol mindig ockodtam. Az a palca ott nem lege merev, nem tart semmit. Koltoi kerdes: Hogy lehet egy lengesgatlot egy olyan pontra kotni, ami maga is leng?

En a Ninjutsura akartam telot tenni, de kizarolag a gyari felfogatasi pont johetett volna szoba. Az egy a vazba hegesztett szem, roviden, mereven.