Furunk a hutodbe egy lyukat es Dacia csomagtarto pumpaval megkotjuk az also villaszaradat! Z1000 Telelever. Lada sorer megcsinalom, mire megisszuk kesz is lesz.
A Z1K közel sem stabil motor 5.-ben kihúzatva, felrakva 6.-ba úgy rázza a fejét, mint a szűzlány, akit józanul akarsz gerincre vágni . És ez már az elöl ültetett, hátul kiemelt állapot, amikor jóval több súly van az elején. 1-2-ben gyorsuláskor hasonló az élmény, csak a szélesebb kormány (nagyobb erőkar) miatt könnyebb megfogni, mint egy sportgépet!
Semmi. Nyilvan jo, de egy Ninjara nem is nagyon kell gatlo. serucertt Z1000-s megoldasara irtam, hogy gyengus, de ilyen ertelemben abba sem tudok belekotni, hiszen nyilvan az is hibatlanul szuperal marcsak annak koszonhetoen is, hogy a Z1000-re sem kell telo, mert atomstabil. Egy eleve stabil motorra, akkar rosszul is felraksz egy telot, valamivel meg stabilabb lesz, ez egyertelmu. Azt sem mondom, hogy a Tied rossz, de szerintem Ninjara van jobb megoldas is, pl. a gyari hely.
Igen fel lehet rakni rá mert ugyan az a csavartávolság! Én már láttam olyan tükörrel! Sőt! én is ilyet vettem az enyémre de közben az Ebay-ről vettem 11 euroért kettő db gyárit!Itthon 24 ezer/ db!
Ha Te mondod elhiszem, hogy ez igy jo, de az ilyen megoldasoktol mindig ockodtam. Az a palca ott nem lege merev, nem tart semmit. Koltoi kerdes: Hogy lehet egy lengesgatlot egy olyan pontra kotni, ami maga is leng?
En a Ninjutsura akartam telot tenni, de kizarolag a gyari felfogatasi pont johetett volna szoba. Az egy a vazba hegesztett szem, roviden, mereven.
98as zx9r hez keresnék kapaszkodót illetve plexit. Ha tud valaki segíteni megköszönném :)
Üdv
Dandee
Holnap megyek Pestről, Miskolcra esetleg valakinek van ide-oda cucca,
szívesen alviszem-hozom, ha szgk-ba befér.
Köszi
sajat
97-es 9-re, jó a 98-03 9-es tükre ?
Köszi
En a Ninjutsura akartam telot tenni, de kizarolag a gyari felfogatasi pont johetett volna szoba. Az egy a vazba hegesztett szem, roviden, mereven.