Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hétfőn ráállok keményen az ügyre!
Aha,olyan modern!
Kicsit erigyes a lámpa de szerintem is jó
Ez jól mutat!
Mármint a biztosítótól függ,hogy annyi-e a szezonodnak!Ez kimaradt!
Na itt vagyok!Reggelre biztos még jobban fog,amikorra majd úgymond megpihen.A biztosítótól függ majd szerintem.Bár mivel ez úgymond sima ügy,lehet nem lesz hosszú.De ha keveset ajánlanak,ne fogadd el,mert lehet velük alkudozni.Addig ne fogadd el az ajánlatukat,amíg anyagilag jól nem szállsz ki a dologból!Balázsnak nem egy nyomon fut a CBF?Az is szar ügy lesz akkor!Macerás javítás.Kezdheted nézni a tízeseket,ha itthon maradsz.Így van ez.Jön egy faszkalap,és egy csapásra leír két motort!És még meg van sértődve!
jimy az adat lapodon mi az a butorgyáras cím?
Hali!
Pipifax nem gondoltam semmire, ez lett belőle.

Egyébként a kawasaki találtafel a jetsky-t, az engedélye nélkül még a nevet sem lehet használni.
Gondolom, alternatíva esősebb napokra

üdv
Ilyenkor szokott a hírekbe szerepelni hogy motoros baleset történt. Ennyit az igazságról.
Múltkor a haver elé kijött egy 80 éves varburgos. A motoron(cbr600r) 800000 kár a barátnő törött boka a tata megúszta ejyne bejnyével.
röviden. megállt a kocsisor, én lassítottam (50-ről) a mögöttem jövő távolsági busz meg seggbe baszott, de nem kicsit4 Ha nem nézek a tükörbe és ugrok le oldalra akkor valószínű cumi lett volna!
Alakul.
Történet?
hogy rohadjon meg az a vén szarházi geci
Ja ez már jobb?
Szerencsére semmi komoly....csak "összecsókolóztam" ma egy busszal
Mi a baja?
ez annyira nem vicces....
Esztergáljak egy másikat
Egyre jobban fáj a lábam... fasz ki van az ilyen buzikkal! lehet lőttek az idényemnek
Még miníg jobbak mint az új vfr.
Undormány mindkettő.
Hali tudom nem kawák de mit szóltok hozzá?