Há akkó neked fél kilenced van Mennyé me mindjárt kezdődik a Barátok...
Te szedu. Mi az az ocsmandékság ott a faladon?
Tán falami fritz hányta oda a zászlójukat?
Köszönöm az elismerést
Szerintem semmi gond a régebbi gépekkel, a nagy részükhöz lehet alkatrészt venni, amit meg nem lehet megvenni le lehet gyártatni. Bárhol csinálnak neked tetszőleges hengert, dugattyút, kibővítik a csapágyházat, ha nem lenne olyan méretű csapágy, lehet a motorra másik karbit-futóművet rakni, stb. Egyik ismerősöm pl. Pannónia kipufogókat gyárt savállóból. Szinte mindent össze lehet házasítani pl. HD blokkot Desmo vezérléssel, bár ez elég rossz példa
Én szívesen tanulok másoktól is én nem tanultam se festeni se rajzolni ez magamtól jött bár csak hat éve festek ez hobbi de ámulattal nézem mások festményeit és tudásukat.
Na jo, azert kepkent nem ilyeneket arulnak! Arra forditanak szerintem egy orat is. En egyszer vizfestekkel festettem egy tajkepet a baratnomnek, a sajat szobajabol nyilo tajat orokitettem meg. A kovetkezo kerdest intezte hozzam, visszafogott zavartsaggal: "Es mit abrazol a kep?"
En meg programozokent kerdeztem, hogy mi a helyzet. Mostmar aruhazakban is lehet kapni ehhez hasonlo festmenyeket dogivel, amelyek fotorealisztikus hatast keltenek (szepen vannak festve). Egyet eladnak az egyik heten, a kovetkezo heten pedig ismet a kirakatban van egy ugyanolyan...
Ácsi! Nekem van egy fél kilencesem, és alkudozok még 1 egészre! Cápának + ma is lenne, ha vmi bodzaszedő el nem viszi, ill. neki is lesz még!
Bandi a szobámat én festettem, illetve heti szinten festek motort, kocsit kerókat! Már az ősember is tudott festeni, pedig nem is volt bolt, ahol megvegye a festéket, illetve nem volt előtte az asztalon egy kép amit lemásoljon. Tisztelem a művészeket (téged is), de ezek a képek az igazi másolatai, nem eredetiek, nincs hozzá adott értékük.
pl: egy karikatúrában van fantázia, meg van valósítva az a plusz, ami a te képeidről hiányzik! Béke
Bandikám
Ne vedd zokon eme két lúzer Sedu és Cápa piszkálódását. Pont ezekkel kezdtél te is a kilences fórumon
Itt linkeskednek ám csak de kilencese egyiknek sincs ám má
Nekem tetszenek a képeid, de nem vagyok kiforrt művész alkat ha ez dicséretnek számít akkor mondom én neked, hogy szeretnék én úgy motorozni, mint ahogyan te festesz...
Ismeros ez a fajta szivas. Nekem is voltak egyedi, vagy nagyon ritka motorjaim. Olasz bontosokat, vagy olaszoraszagba kijaro motordealereket kellene megkerdezned, hatha tudnak segiteni!
láttál olyat vagy meg figyelted motoron ha megvan döntve a kormány a kor a kerék nem áll síkba ,hogy mindig teljes szabályos kört lától elég érdekesen nézne úgy ki a vasad biztos érdekes látvány lenétek. Más irányból ránézel nem lesz szabályos kör hanem te fogalmadal tojás alakú ajánlom figyeld meg és ha tudsz jobbat festeni szívesen meg nézem de kritizálni a legegyszerűbb.
A gépnek az a baja hogy olyan ritka és régi mint a fehér holló nem kapok hozzá dugatyút mert a régi szét szált és szétvágta a hengert és az a cég aki csinálta megszűnt.
Na ja. A Kawasaki gyart repulogepeket es robotokat is! Ezitten keremszepen nem "Motorcycle Art", hanem Motorcycle Racing! Amig egy olasz olajfoso arra jo, hogy nezegesd a kavezo elott, addig egy japan rizskalyha (kivaltkepp a Kawasaki ) megsuti az aznapi koridot a palyan! Ko kemenyek vagyunk ba...meg!
Az előbb is beszólt egy pontagyú sün, hogy vágott gumi így-úgy. Aztán neki a 2 megafon a 180 lovas motorján az lehet, mert van egy olyan plecsnije, amit az ország 90%-a legszívesebben leköpne! Csináljon mind magának testvért!
Mé' miben nem volt igazam?
A Kawa zörög, a kerék csálé, a digók szép motorokat gyártanak, a rizs zabálók tartós/megbízható gépeket (kiv. szutyuki), a ződ hajó/vonat/motor gyár mindkettőt!
Mindenkinek más a véleménye a csendesről, a kawák nem azok.
Ha öntesz bele egy finish-t, vagy más erősen kopott motorhoz való olajsűrítő adalékot a legszarabb motor is csendes lesz!
Ha kocsiról van szó akkor a neppereknél a zsír és a fűrészpor is szóba jön!
Te szedu. Mi az az ocsmandékság ott a faladon?
Tán falami fritz hányta oda a zászlójukat?