Muveszkedunk, muveszkednunk? Szep! Felek tole, hogy ezen a forumon muszaki tanacsot hamarabb fogsz kapni, mint anyagi segitseget, de ne legyen igazam! Mi baja a La' Verdanak?
Nem ez saját kézzel készült festmény amiben több napi munka van nem valami számító gépes szar már bocsánat. Azért ennyi mert elromlott a motor és kell a lóvé de van még kettő.
Pedig nem!Nekem az előző kilences úgymond egészségesen,Kawásan csörgött,ami engem zavart is azután,hogy előtte a hatosom gyári dobbal pisszenés nélkül járt.Ki is cseréltük benne a vezláncot 28 ezernél,gondolom mondanom sem kell,hogy semmi sem változott.De a jelenleginek a blokkja kimondottan csendes,az előzővel egy lapon nem is említhető!Pedig az sem volt vészes,csak Kawás,ahogy Te is írod.És az a 2002-es amit Debrecenbe árultak/fotó/,az meg olyan volt a gyári dobbal,hogy az állam le is esett ott a helyszínen!Teljesen néma volt a blokkja,a szó szoros értelmében véve! Ahogy onnan hazajöttem azonnal mentem a garázsba,hogy összehasonlítsam az /nem/hallottakat az enyémmel.Csak az enyémen egy ordító Akra van,ami ugye már mindjárt lehetetlenné teszi az összehasonlítást,mert még alapjáraton is szépen erélyesen morog.Nem volt kedvem visszatenni a gyári dobot/pedig nem nagy kunszt/,ezért egy ronggyal befogtam szépen a pufó végét.És elégedett voltam! Mert szépen,zörejmentesen jár! Szóval ezek szerint itt is igaz a mondás,hogy a kivétel erősíti a szabályt!
Csak az első bünti lesz 20K, a következő több. Adjak egy traktor rendszámot
Lehet E betűs rendszámot is kérni, amihez jár biztosítás is. Én is kértem, azzal nem állítottak meg. Nem olyan nagy összeg, kb. 30K. Pont erre az esetre való, hogy megvetted a gépedet, de még nincs forgalomba helyezve.
Amcsiban van vmi műanyag a rendszámra, csak akkor lehet leolvasni ha tökéletesen szemből nézed. Nagyon király. Kb. 20 fokos eltérésnél már homályos, 45 foknál semmit nem lehet látni, mégis ha megállítanak szépen leolvasható
A közepe ki van domborítva.
Bármikor! Igazából úgyis csak élőben lehet okosságokat mondani a motorról. Tegnap rakott fel egy srác hangot a Z750-jéről 16k km-rel, hogy kattog. Szerintem az összes kilences tulaj örült volna, ha az ő gépéből csak annyi hang jött volna ki...
Az sem rossz megoldás ha megcseréljük az első fogaskereket a hátsóval hang+a fordulat marad,a sebesség+oda valaki árulta itt a forumon az elektromosat,valami 6-ez volt az ára ha jól emlékszem
Szóval az úgy van, hogy a hátsó ülés alatt legyen egy svájcisapka. Belefér. Amikor anyával botorkálsz a faluban, semmi gáz. Amikor piásan egyedül nekilódulsz a nudi-strandra, akkor felilleszted a helyére, és a megfelelő időpontban visszarakod a hátsó ülés alá.
Remélem, segíthettem.
Csak ez nálam azért nem nyerő,mert én alapjában véve a városban élem az életem,többnyire a kemény téli rész kivételével motoron.És bizony én nem járok ötvennel,csak ha nagyon muszáj!
Én így képzeltem el: Városban kussolsz ötvennel, ahogy ezt most is teszem, itt szépen mutatja magát a rendszám sudáran, hisz a sünök előfordulási helye a városok. Külterületen meg rosszfiút játszani, rendszám lehajt oszt gyí. Ha külteren állít rendőr, az valszeg előröl állít, mert egyrészt hátulról nem tud, mert ugye hogy érne utol? meg... na meg egyébként is te hajtasz bele a közúti ellenőrzésbe, nem az ellenőrzés hajt beléd. És akkor rendszám fel mire hátraér sünpajtás minden rendben van.
Én ezt így képzeltem el.
Illetve hát ez a trükkös rendszám is egy érdekes dolog!Mert ha rendeltetésszerűen áll,akkor ugye nem tudsz "száguldozni",ha meg fel van hajtva,hogy úgymond érjen is valamit,akkor meg ugyanúgy rád fordul a szerv,mintha nem is lenne rajta.Akkor meg minek?Vagy utcánként kétszer azzal trükközni?Aztán meg azon aggódni,hogy jókor volt-e eltüntetve vagy sem?
Én igy kezdtem a szezont, nekem csak külföldi papirom volt a mociról és arra gondoltam, majd elmászkálgatok vele rendszám nélkül. 500 km sem mentem vele és háromszor hajtottak meg a sünök. Egyszer majdnem rá is basztam mert kis hijján kifogyott a benga. Na ekkor döntöttem úgy, hogy levizsgázik, bár 100 péz még nem is takarta. Meg kell ezt a trükkösrendszámot csinálni és kész. Ha meg egyébként meg szezononként megállítanak kétszer /ha/ és észreveszik, hogy mijuság akkor megbüntet húszezer forintra. Kifizetem aszt nyajja ki a seggem. Ez még mindíg nem háromkiló.
Ahogy mondod!Én autóval nem száguldozok,így az különösebben nem érdekel,a motorról meg le fogom venni a rendszámot a p.csába!Legalább még izgalmasabb lesz eztán a motorozás!
Lehet E betűs rendszámot is kérni, amihez jár biztosítás is. Én is kértem, azzal nem állítottak meg. Nem olyan nagy összeg, kb. 30K. Pont erre az esetre való, hogy megvetted a gépedet, de még nincs forgalomba helyezve.
A közepe ki van domborítva.
Remélem, segíthettem.
Én ezt így képzeltem el.