Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erről nem hallottam. De szép lenne, ha igaz lenne.
Nem kell letenni a térded ahhoz, hogy gyorsan kanyarodjál. A supermotós srác is kívülről előzött. Nem tudtam feljebb húzni a lábam, hykomatos vagyok.
Más. Emlékeztek amikor a ZX8R képét linkeltem? Ez igaz lehet?
A térdkoptatód is így néz ki? A csizma orrát a helyedben felhúztam volna a lábtartóra, óccóbb megoldás, mint újat venni a lyukas helyett.
A 8000rpm a 2001-esre vonatkozott. A Z áttétele gyárilag rövidebb, pont a ringre való
Én nagyon spórolós voltam hatodikban mindig 7-8000 között hajtotam, mert 8000-től már kérte a kaját
A kuplungmunkahenger (olajcsere, úgyis mindig marad a fékek után vmennyi), vagy egy olajcsere a blokkban.
Ezt is csak a Te kedvedért csiszoltam le. Hogy ne hidd azt hogy túrtam a neten az órám mellett fényképeztem le
Jó a plexi Sörcipapa?
Látom kenyted neki
Ez már ujjabb felvétel?
Tetszik a sötét MRA-d,lehet hogy vissza se adom
Há én nem is értem 9363, Sedu 8000 Sörci 8500 énnekem meg kajakra 7500-as fordulat. Megmondom őszintén én még azt is soknak találtam de akkó jó van Ti meg pörgessétek csak szét azokat a csörge-vetélőket
Hi Jimy!
Csak a Jó Istenke szóljon belőled és tényleg ennyi baja legyen, majd megkukantjuk azt a munkahengert köszke ez már egy ötlet
Aha!
Elkalapálsz a ringen mi aha
Láttam raktál fel a gumidrol fotókat. Aha
Te Sedu? Meddig kellett csiszolópapírral dörgölgetni a gumidat, hogy elhigyük, hogy aszfaltot látott a széle is? [O03
Pipi:
Jó estét Picasso-Branch!
A kuplung munkahenger lehet kifeküdve, kb 4000 péz a megycsinálom otthon magamnak szett. + a fék olaj.
De ha leveszed a lánckerék dekniről a munkahengert esetleg láthatsz némi nem oda illő olajat.

üdv
Van egy fél Yamaha DT-m, amit közkincsé teszek 20,000Ft-ért. Csak a szíve hiányzik.
A fél kilencessel, meg legközelebb elkalapállak a Hungaroringen! A múltkor is gyakoroltam, hogy kell ZX9-et előzni
Ha jól emlékszem 200-nál volt 8000 rpm.
Egyébként akkora hülyeségeket írtok (persze én is) hogy az asszony is nevet a hátam mögött.
Ja ja. Hát enni kell ( kell mint a csúcsidő)
Na lépnem kell mert az asszony variál. Itt rikácsolja, hogy számítógép függő vagyok. Én nem tudok jót tenni. Ha horgászok az baj, mert nem vele foglalkozom, ha motorozok, az baj, mert azonkívűl, hogy nem vele foglalkozom, még veszélyes is, ha a számítógépp előtt ülök, az is baj, mert annak ellenére, hogy itthon vagyok, mégse vele foglalkozom. Ha nem horgászok, nem motorozok, nem számítógépezek, akkor meg iszok a haverokkal. Na az is baj, pedig most ez a hétvége jön.
Ki érti ezt próbál az ember megfelelni. Ja és ha nem horgászok, nem motorozok, nem számítógépezek, és nem iszok a haverokkal akkor dolgozok. Na az az egynem baj. Csak sajnos, vagy hálistennek abból van a legtöbb. Na léptem mert már nem hallom a zuhanyt...
Tudsz élni,hallod-e!
ÁÁÁ van még belőle bőven. közel két és félmázs volt. Az asszony nem eszik annyit mint a két macskám, így nekem kell befalni az egész disznót. Most egy kicsi szünet, mert májas, hurkakolbász, körömpörkölt, abáltszalonna, töltöttkáposzta, már megüli a gyomromat.
MOst birkapörköltet, pizzát és hamburgert eszek egy hétig, aztán persze mehet tovább a disznókodás
Te tényleg hamburgert eszel olyan éléskamra mellett,mint amit egyszer belinkeltél ide?!? Vagy azt már biztos mind bepusztítottad,most meg eheted a gagyi Amcsi kaját!Így jár,aki torkoskodik!
Ha elmászik,akkor nem emel ki rendesen a kuplungod.Holtjáték nem túl nagy?
Kimentem egy körre csak a Te kedvedért! 200-nál az enyém pontosan 8 ezret forog.Hatodikban.Gyári,16-41-es áttétellel.
Még szerencséd is lehet. Mert Sedunak van egy fél kilencese
Hátha pont a Dio blokk hiányzik még belőle. B.zd át őt
Lehet, hogy Ő nem olyan dörzsölt mint én

A sebesség behúz kuplung elmászik motor kérdés még mindíg érdekel.
A fordulatszámosra is kíváncsi vagyok, csak légyszi ne azt írjátok, hogy ez második fokozatban lehet reális. Én a hatotik sebességnél gondoltam
Na lemegyek csinálok magamnak egy jó hambit
Még lehet visszanézek...
Áááááááááá,nem gondoltam,hogy ilyen dörzsölt vagy,lebuktam!Egy 50-es Dio blokk van benne,de a szárnyat és az írást kiflexeltem belőle,úgyhogy a nagyító sem segített volna neked! Nem áll az alku?Hát ilyen van?Visszalépsz,amikor már megegyeztünk?!Pedig az enyémbe egy hónapos a kuplung is,és ráadásul racing.Na mindegy,így jártam.Majd csak bejön valaki a csőbe!
Na maradj má te
A napokban olvastam, hogy a te kawád nem zörög egyáltalán, a váltó mint a vaj Ezek abszolute nem kawás dolgok. Szöget is ütött a fejebe, hogy neked nem is zx-ed van, ezért megnéztem az adatlapod. Hát kívülröl csak zx-ez, mondom, de hol a kutya elásva? Majd hirtelen mintha fényt láttam volna/ bevillant a megoldás/. Megvan: A váz lehet, hogy kawa de a blokk az honda ez már biztos.
Összevág minden: A múltkor boldogan elcserélted volna velem a blokkot ugye. Jó kib...tál volna velem. Had vigye a hülye gyerek a honda blokkot, én meg jó faszán berakom a sajátomba a kawa blokkot. Csakhogy ez nem jött ám volna össze bizony. Akármilyen hülye is vagyok a motorokhoz, azért valahol a blokkon csak meg láttam volna azokat a kis szárnyaskákat nem?
Szóval vésőt kalapácsot, flexet pajszert viszaraktam a helyére. Nem kell a blokkodt nem áll az alku punk-tum.
Megkuplungozod a gépet!Ha ilyen keveset motorozol,és mégis mindig előjön rajta valami,akkor nem lehet,hogy valaki használja a garázsban a tudtodon kívül?!?
Napokban kezdődött, akadozik a váltom jó szar is vele váltani.
Mászik sebesség kuplungan na mit is csinálok?
Válaszokat kérek
Más:
200 km/h-nál jó a 7500-as fordulat?
Na ma igyekszek haza a melóból. egész nap sütött a nap. Fél öt látom borulás jön. Sietek bőr, bakancs bukó,szemcsi, kesztyű. Hú a francba nincs nyál. Na gyorsan ki kút, csak egy negyedórácskát had tudjak menni, ne ess könyörgöm
Persze a kúton kellett kivárnóm a zúdulat naggyát oszt irány haza. Múlt péntek óta ennyi volt a mocizás Na szevasz ám.
Most hétvége meg berúgós hétvége, névnapok, szülinapok. Se peca, se mocc Megint mehetek szódabikarbónát venni