Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Z-re még rosszabb a helyzet:
Nem tudom mennyit mész verseny-pályán, de szerintem a te motorodra kifejezetten nem kell. Bal oldalon ki van alakítva a helye, de elég hosszú cucc kellene hozzá.
Köszönöm előre is, nekem csak ezt az egy képet sikerült levadásznom rólunk.
Meglátod nagyon szuper lesz a plekó!
Van egy vékony cső a ram-air-nél, azt kellene visszadugni, ha álló helyzetben jól reagál, és 100 körül rángat.
Nem kell mosó olaj, de én ha régi kocsit veszek mindig leveszem az olajteknőt, és kitakarítom, illetve a kilencesnek van egy belső olaj szűrője, inkább azt érdemes megnézni, ha jót akarsz a mocinak!
ja,csak az a baj hogy nem minden boltban lehet kapni.
Valahonnan jo lenne pedig szerezni egyet, néha nem ártana ha dolgozna.
Há mé?!?Csak az az egy "kifli" kő hozzá!
Nem,ha már rajta van!
Igen, asszem ennel nyakatekertebben felrakott kormanytelot meg en sem lattam!
Azért az egyszerűről kicsit más fogalmam van.
Gondolom nem adod el a feléért!
Akkor viszem már a Barátnőm is+a kamerával is lesz már gyakorlatom:)
Az a baj,h nagyon soká van még aug.7,kellett volna júliban is egy este:)
Nekem így van megoldva.Egyszerű,de valami 120-ért vette rá az előző gazdája.
HY!

2001-es 9-esre tudtok valamiféle kormány teló megoldást?
Állítólag egy nem olyan egyszerű konzol szükséges hozzá, na meg persze a gátló!
Valakinek esetleg kompletten eladó, hogy ne legyen gondom vele?
Ha nincs az ötleteket is szivesen veszem.
Előre is köszi!
Ha nem akarsz ne válaszolj !mennyibe sikerült elhozni?ha jól emlékszem valami 400e körül volt hirdetve.
Hali Én vettem meg kb 2 hónapja
Hali.ez a paripa kb 2honapja aneten volt.te árultad,vagy te vetted meg?
végül is megvan a air többi része csak idom nélkül hülyén néz ki rajta, de azért majd fellököm csak kíváncsiságból, hogy úgy hogy muzsikál
Akkor valószínüleg benzinpumpa!
OK!
Áhh nem csak menet közben, felvehetlek msn-re?
Sedu!

Most hogy már tudom a mailed Küldök neked egy pár képet, igaz hogy ez csak a box utcában készült, de nem lettek olyan rosszak.
Egyenlőre még a melós gépemen van, de a héten remélem eljutok odáig hogy elküldjem. Már megrendeltem a bubis plexit, szombaton kapom meg. Várom már az első tesztet.
Szerintem az miatt van hogy a ram air rendszer hiányos! Ugyanis neked le van szedve az idom ha jól látom! A tank és a váz között ahol a légszűrőházba csatlakozna be a ram air rendszer elég negy a rés ahhoz hogy így is tulnyomás alakuljon ki a légszűrőházban! Mivel hiányos a rendszer ( a két nyomáskiegyenlítő cső ami a karbi úszóházában egyenlíti ki a nyomást hiányzik) így a nyomás megnő a légsűrőházban de a karbi úszóházában nem! ezért a tulnyomás miat a benzi elfogy! Ledadog!Ja csak menet közben csinálja?
Na srácok ha már itt vagytok lenne még 1 olyan kérdésem is, hogy az mitől lehet ha olyan 5-6 ezer körül elkezd dadogni és nem nagyon akar tovább menni Néha mikor elkapja leforogja rendesen de az ritka
Na jóvan akkó Csak olvastam valahol, és mondom mielött valami hülyeséget csinálok megkérdezem itt az okosabbakat
Köszi
Nincs mit!
Azt meghiszem ,el is vagyok fogulva