Nem tudom mennyit mész verseny-pályán, de szerintem a te motorodra kifejezetten nem kell. Bal oldalon ki van alakítva a helye, de elég hosszú cucc kellene hozzá.
Nem kell mosó olaj, de én ha régi kocsit veszek mindig leveszem az olajteknőt, és kitakarítom, illetve a kilencesnek van egy belső olaj szűrője, inkább azt érdemes megnézni, ha jót akarsz a mocinak!
2001-es 9-esre tudtok valamiféle kormány teló megoldást?
Állítólag egy nem olyan egyszerű konzol szükséges hozzá, na meg persze a gátló!
Valakinek esetleg kompletten eladó, hogy ne legyen gondom vele?
Ha nincs az ötleteket is szivesen veszem.
Előre is köszi!
Most hogy már tudom a mailed Küldök neked egy pár képet, igaz hogy ez csak a box utcában készült, de nem lettek olyan rosszak.
Egyenlőre még a melós gépemen van, de a héten remélem eljutok odáig hogy elküldjem. Már megrendeltem a bubis plexit, szombaton kapom meg. Várom már az első tesztet.
Szerintem az miatt van hogy a ram air rendszer hiányos! Ugyanis neked le van szedve az idom ha jól látom! A tank és a váz között ahol a légszűrőházba csatlakozna be a ram air rendszer elég negy a rés ahhoz hogy így is tulnyomás alakuljon ki a légszűrőházban! Mivel hiányos a rendszer ( a két nyomáskiegyenlítő cső ami a karbi úszóházában egyenlíti ki a nyomást hiányzik) így a nyomás megnő a légsűrőházban de a karbi úszóházában nem! ezért a tulnyomás miat a benzi elfogy! Ledadog!Ja csak menet közben csinálja?
Na srácok ha már itt vagytok lenne még 1 olyan kérdésem is, hogy az mitől lehet ha olyan 5-6 ezer körül elkezd dadogni és nem nagyon akar tovább menni Néha mikor elkapja leforogja rendesen de az ritka
Meglátod nagyon szuper lesz a plekó!
Valahonnan jo lenne pedig szerezni egyet, néha nem ártana ha dolgozna.
Gondolom nem adod el a feléért!
Az a baj,h nagyon soká van még aug.7,kellett volna júliban is egy este:)
2001-es 9-esre tudtok valamiféle kormány teló megoldást?
Állítólag egy nem olyan egyszerű konzol szükséges hozzá, na meg persze a gátló!
Valakinek esetleg kompletten eladó, hogy ne legyen gondom vele?
Ha nincs az ötleteket is szivesen veszem.
Előre is köszi!
Most hogy már tudom a mailed Küldök neked egy pár képet, igaz hogy ez csak a box utcában készült, de nem lettek olyan rosszak.
Egyenlőre még a melós gépemen van, de a héten remélem eljutok odáig hogy elküldjem. Már megrendeltem a bubis plexit, szombaton kapom meg. Várom már az első tesztet.
Köszi
Azt meghiszem ,el is vagyok fogulva