Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háá mivel?
Hali!
Mentem motorozni!

Legyen mindenkinek olyan a napja, amilyenre szeretném!

Üdv
Legyél rendes,add oda neki! A jobbost!
Én másképpen gondolom, majd a következő kawa napon megnézzük ki lesz a gyorsabb! A gumikról rakok fel majd képet. Aki komolyan gondolja a pálya napot, van olcsón metz racetek K1-K2 rágógumi.

Tegnap írt a nyomorék vállalkozó, hogy pár napra elvinné a motort és ha jó akkor majd kifizeti az árát. Mondom 'nyád picsáját! Csináljál magadnak kistestvért! Mindenki hülye csak én vagyok itt helikopter?!
Természetessen én sem erre gondoltam
Egész jó rímeket írsz, nem gondolkodtál még azon, hogy motorozás helyett versírással foglalkozz?
Nagyon úgy tűnik ez jobban fekszik neked...
Semmi rossz szándék nem vezérelt a versírásban.
A Green team-ot én kérdeztem előbb
Kecskemétkörnyéki fórumon ajánlgatták egy szintén zizis srácnak, decsak a nevét említették, a gógölról annyit derítettem ki, hogy sznt lászló krt 17, de telószámot nem találtam. Ha jó lesz az idő holnap, lehet arra gurulok megnézem, kivételessen délelőtt ráérek szerintem ott van ez a Brill környékén és ezért nem valószínűsítem, hogy köze van Papék motorjához, de aszt se f.sz tudja
Tegnap este motorkáztam,..... ...volt egy kis hangzavar a városba
Igen Ő az.
Én is csak azért röhögtem mert egyik oldalról szidják a másikról meg dícsérik. Szerintem jó szakember , de a sok kis apró probléma miatt egy idő után nekem is elég lett belőle. Bakoszoltánt én sem ismerem, de a motorja valóban sokáig ott volt.
Green Team-ről meg nem sokat tudok. Nincs elérhetőségem. Neked van? Hol van a műhelyük? Ez nem ugyanaz, mint a PappMotors?
Ez velős hozzászólás volt
aha.
Lemosta az eső a képeket.
Hu-húúúúúú Jajj de jó vóna
Csak képek jöttek le róla,vagy valamit elbasztam?
Most nézegetem, hogy is lehetne össze rakni
De látom már, ha elfordítom a kézikönyvet jobbra, és UV fényben nézem, ez lesz belőle
Robbantott ábrák,plussz az elején az adatok
Ja!
Esik, unatkozom.
Jól szétdobtad a gépet
Hali!
Me mééé?
Hali Coyot!
Meg ütötted a fejed?
kurva net
Csak a képek vannak a cd-n?
Csak a képek vannak a cd-n?