Tombat! Én még mindíg nem szarok be a röhögéstől, mert ez a Bakos Zoli féle non adatlapú gyerek másodszorra sem írta meg az ipse nevét. Visszaolvastam az üzenőfalra és azt vettem ki a hozzászólásodból, hogy te ismered azt a foszert akiről a Bakos gyerek beszél. A mami.hu-os hozzászóló írt egy nevet akit nekem is 20-an ajánlottak már. Végül is ez lett volna a cél, hogy kiderítsem Ő rólla van-e szó, Esetleg segítesz megfejteni nekem ezt a rejtélyt Elég egy IGEN vagy egy NEM szó a névvel kapcsolatban
Másik dolog: Te kecsón laksz és nem ismersz ott szerelőt, hogy ceglédre akarod vinni a bringát. Kecsón a Kawa Green Teem-ről mit halottál?
Remélem te nem úgy válaszólsz mint BakosZé. Ha szégyenlős vagy akkor veg75@freemail.hu Béke legyen veled...
Nekem volt 601-em ahogy Hoffman művész úr mondotta "a gázkamra hozzá képest zserbó cukrászda" bár én nem próbáltam mindenféle kutyagumit önteni a tankjába de amikor fallsot szívott a karbi, lenyelt 10-et. Majd utánna lett wartburgh turist, akkor már a jogsi is a zsebben lapult, az már igazi luxusautó volt, bár igaz az alapból tudta a 10-et, viszont már rajta díszelgett a DE LUXE felirat
Köszönöm Jimy, hogy így megerőltetted magad irányomba, de valljuk be sem műértő, sem verselemző nem vagyok, talán ezért is lehet az, hogy Sedué, nekem jobban tetszik. Ez egyrészt rólam szól, nem utolsósorban rímel is.
Mondjuk majd szavalgathatja a kis versikéjét az új 550 lovas Impreza-jába ami egyúttal a lakása is lesz.
Bár igaz az sem sokáig, mert a Provident 263%-os THM-je hamar felemészti az új pecót
A Trabant 601 pedig mindennel megy, amit nyilt langgal meg lehet gyujtani. Olvadt csokoladeval es finggal nem probaltam, de azokkal is megy, holtbiztos.
Volt úgy, hogy nem volt pénzem benyára, és nitro hígítóval és motorolajjal ment a Romet Kadet, most benzint használok. Hidegen nagyon sakál volt, melegen picit gyengült Amúgy pálinkával is mennie kellene de az egy picit drága.
A jövő héten lesznek motorgumik (ma este érkezik). Nemcsak vágott slick.
üdv basi! ez remek! csak levélpostai küldeményként adtam fel, óccóbb is és a levelező postás viszi házhoz,nálunk így szokás.de nem gond ez ,haladj basi.nekem is ígérték hogy a hétvégén viszik el az eggyik B-s blokkomat,de még nem szóltak hogy melyik nap,motoroznék már ha lehet,mert elszoktam a száguldástól.esetleg kunmadár is szóbajöhetne, vagy szlovákia.
kanári! most várom hogy kész legyen a zöldkártyája az autómnak és irány tiszaujváros, és megtömöm az astra csomagtartóját jófajta japó acéllal,addig az én csomagtartómban napoztatom hogy barnuljon kicsikét.
Viszont ezt a nagy sebességet amit tud a motor (300km/h) hamarabb eléri. A régi 1100-as Kawa amcsi változata szériában tudott 190 mp/h-t tuningban 200-at, ami cca 320, és az egy őskövület. Inkább a gumi, a fékezés és a széllökés a necces ilyenkor.
Egy K5-ös gixer is 299-ig mutat, és aztán emelkedik a fordulatszáma, ZX9 2001-től óra szerint 300 (-8-10% valós). Csak amit kipróbáltam.
Kocsinál úgy érzed, hogy 220-230-nál mintha kocsonya falnak ütköznél, ez sportmotornál 280 körül van. Szerintem.
200-nál nagy hátrányban vagyok -nem szeretek hasalni- amikor mentem a ringre egy torbós seat leon (max 250 paci) 230-ig jött velem (GPS), alig bírtam lehagyni. Azért ott már elfogyott a lendülete.
pipifax! Feltettél BakosZolinak az üzenőfalon egy kérdést a kókler szerelőről. Erre mami.hu válaszolt és ajánlott egy "jó" szerelőt.
Rögtön be is szartam a röhögéstől.
Egyébként én is szervizt keresek. Asszem megpróbálom a ceglédi Kawásokat. Hátha.....
rá néztem tegnap iwikére, de a neveddel Budapesten megtelt, egy oldal, mivel azt mondtad, hogy nemvagy rajta így nem keresgéltelek
Bár ha Kovács lennél...
Másik dolog: Te kecsón laksz és nem ismersz ott szerelőt, hogy ceglédre akarod vinni a bringát. Kecsón a Kawa Green Teem-ről mit halottál?
Remélem te nem úgy válaszólsz mint BakosZé. Ha szégyenlős vagy akkor veg75@freemail.hu Béke legyen veled...
Mondjuk majd szavalgathatja a kis versikéjét az új 550 lovas Impreza-jába ami egyúttal a lakása is lesz.
Bár igaz az sem sokáig, mert a Provident 263%-os THM-je hamar felemészti az új pecót
A jövő héten lesznek motorgumik (ma este érkezik). Nemcsak vágott slick.
Megjött a cucc! Most megyek a postára átvenni!
Üdv!
Köszi!
a bordó kawa odabasz
A tempóm halálos
a 2 macska kislányos
Egy K5-ös gixer is 299-ig mutat, és aztán emelkedik a fordulatszáma, ZX9 2001-től óra szerint 300 (-8-10% valós). Csak amit kipróbáltam.
Kocsinál úgy érzed, hogy 220-230-nál mintha kocsonya falnak ütköznél, ez sportmotornál 280 körül van. Szerintem.
Rögtön be is szartam a röhögéstől.
Egyébként én is szervizt keresek. Asszem megpróbálom a ceglédi Kawásokat. Hátha.....
http://www.amatormuveszek.hu/m...
És megbuktam játékból
Óviba nem basztattak?
Bár ha Kovács lennél...