Lehet ilyet kapni,mikor leengedted az oil-t,ezt kell betölteni,járatni valamennyi ideig,vagy menni kell vele nyugisan 8-10 km-t,aztán ujra leengedni.
Ez faszául kimossa a blokkodat,aztán mehet bele a friss oil!
Apukám a hétvégén levegő szűrő mosás volt, hát mit ne modjak.Egy nagy szutyok lé jött ki belőle.Ez a kisvárosi levegő nem tett neki jót.De érdekes módon a meleg indítás ezerszer jobb lett. Kérdeztem a havert hogy lehetséges a jobb indítás,valószínű anyira dzsuvás volt ,melegen már csak gázzal indult.De most már ok.
Én adnék érte annyit, mint amennyiért itthon a legolcsóbbat árulták, magyar rendszámmal.
Bontó felejtős, darabonként kiárulni is érdekes. A képeimnél van egy FZS1000 2005-ös magyar papíros, törzskönyvvel, nagyon kevés km-rel, Yoshi rendszer, fém fékcső, bukógomba, gyári kulccsal, szinte csak az első lámpa hiányzott, csak 600k jött ki belőle, pedig akkor 1.5 körül hirdették őket!
A Te mocidnak is analog modon allithato a teloja? Ugy ertem, hogy abban sincsenek kattanasok az allitocsavarokon? Az enyemen nem volt, se elol, se hatul. Korabban sosem lattam ilyet...
Mondjuk én se mosogattam vétel után