Én úgy gondolom ez így nem is fer meccs
A fer az volna, ha mondjuk a mandró gyorsulná le Sedut az imrezával, akkor a Sedunak kéne megvenni a fasz kocsiját
Lakás elad, hitel felvesz
A Providentnél jók a hitelek azt mondják
Én kb 3 éve Kaposújlakon gyorsultam akkor még a zx6ommal a Hideg Krisztián rally autója ellen ami ugye 4x4 elvileg 300 le és nincs 1000 kg. Nem sokkal nyertem, azt mondta a 3 at elváltotta .
Ennek az egésznek nem sok értelme van szerintem! 700 kilótól bármikor lehet venni egy 900 plusszos motort, ami bármikor megy 250 felett és 200-ra is 10 alatt van! Ugyanezért a teljesítményért milliókat kell egy kocsiért adni!
kettő: még ha 250 felett el is menne egy M6 vagy bármi, általában a forgalom miatt nem tud! 2 kocsi között egy Bugatti se fér el, de én 250-el is elmegyek akár. NINCS MIRŐL BESZÉLNI!
A legellenallas nem volt jo pelda. Az autonal a nagyobb legellenallast nagyobb hengerurtatalmu motor nyomateka kuzdi le. Eppen ez az oka annak, hogy nagy sebessegnel (250 folott) az autok igen erosen kezdik atvenni az uralmat. Egy 507LE-s M6-os BMW, a tiltas kiszedese utan, valtoztatas nelkul 330km/h-val megy. Egy 1000-res sportmocit igen erosen meg kene kurblizni, hogy egyaltalan megkozelitse, de szerintem meg ha menne is 330-at, 200-rol, 330-ra akkor is az auto gyorsulna fel hamarabb. Egesz egyszeruen azert, mert a sebesseg negyzetevel megnovo legellenallast az1000-es motor (egy nagy V8-as, akar 6000 is lehet) pici nyomateka keptelen lekuzdeni. Az a nyomatek csak addig eleg, amig a kis tomeget kell megmozgatni. 0-200-ig. Ott nyer a motor. Barmikor. Utana mar nagy a baj.
Na, de tényleg, ha mentek gyorsulni, írd már be, kinéznék én is. Csak kíváncsiságból. Lehet elkalapál, mert balfa.z vagyok, de legalább megtapasztalnám, hogy mi a helyzet..
Én mindent értek az érveidből,de lásd az időeredményeket:
egy ilyen 550 lóerő körüli teljesítménnyel bíró összkerékmeghajtású autó 11 mp. környékén futja a 402 métert.
Ugyanezt a távot egy Z1000 is 11 mp. körül tudja.
Minden más itt már nem számít./Lóerő,súly,légellenállás,csukló,stb./
Az,hogy az említett Subaru mekkora teljesítménnyel bír valójában,azt nem tudjuk.De ha az ember nem csak hangember,akkor odaáll a Z -hez egy/2 -3/ gyorsulásra!
tiszta sor hogy kézfüggő is a dolog....
De anno a GTR mazda amit szervizeltünk az is 360 LE volt és sacc 950kg.... azzal sem lehetett a 750 feletti motorokat megütni....
A motor légellenállása sokkal kissebb mint egy autóé sztem... de javítsatok...
A másik hogy a motor hajt egy kereket az autó meg 2 vagy jelen esetben 4et... és az osztóműnél is nagy a veszteség..
Ahogy Cápa barátunk is írta: a számok csak száraz adatok!
Annyi minden tesz ki egy ilyen megverem- nem verem-et,hogy csak a számok tükrében nem lehet ezt így kijelenteni.
Továbbra is fenntartom,hogy 550 paci ellen nem biztos,hogy lefutott lenne a meccs!
Pipi ma sem vagy otthon?
A fer az volna, ha mondjuk a mandró gyorsulná le Sedut az imrezával, akkor a Sedunak kéne megvenni a fasz kocsiját
Lakás elad, hitel felvesz
A Providentnél jók a hitelek azt mondják
kettő: még ha 250 felett el is menne egy M6 vagy bármi, általában a forgalom miatt nem tud! 2 kocsi között egy Bugatti se fér el, de én 250-el is elmegyek akár. NINCS MIRŐL BESZÉLNI!
egy ilyen 550 lóerő körüli teljesítménnyel bíró összkerékmeghajtású autó 11 mp. környékén futja a 402 métert.
Ugyanezt a távot egy Z1000 is 11 mp. körül tudja.
Minden más itt már nem számít./Lóerő,súly,légellenállás,csukló,stb./
Az,hogy az említett Subaru mekkora teljesítménnyel bír valójában,azt nem tudjuk.De ha az ember nem csak hangember,akkor odaáll a Z -hez egy/2 -3/ gyorsulásra!
De anno a GTR mazda amit szervizeltünk az is 360 LE volt és sacc 950kg.... azzal sem lehetett a 750 feletti motorokat megütni....
A motor légellenállása sokkal kissebb mint egy autóé sztem... de javítsatok...
A másik hogy a motor hajt egy kereket az autó meg 2 vagy jelen esetben 4et... és az osztóműnél is nagy a veszteség..
sztem meg a subaru nem lesz 550le.....
:)
Annyi minden tesz ki egy ilyen megverem- nem verem-et,hogy csak a számok tükrében nem lehet ezt így kijelenteni.
Továbbra is fenntartom,hogy 550 paci ellen nem biztos,hogy lefutott lenne a meccs!