Zozo igaz nem engem kérdeztél én a fikább csoportba mentem négyszázig számoltam...
Igazából annyian azért nem ám, de szerintem 50 és 70 közé tenném amatőr harcostársaim létszámát
Csá!
Jelenleg a csépai Holt-Tiszán nyomom, ott szoktam hétvégezni amikor van annyi időm, bár idén nagyon keveset tudtam eljárni. Régebben sokat jártam Tolnára a Holt-Dunára, ill. a mellette lévő Faddi vízre. A legtöbbet a Szeged-Algyő melletti Atkai holtágon horgásztam (kb.10 év) Tavalyelőttől ott megszünt az éves jegyes bojlizás, azért kezdtem csépára járni. Nagyon jó erős vadpontyok, amúrok vannak benne. A fényképet esetleg amit itt a fórumon láthattál az meg Merenyén készült. Oda évente csak egyszer jó esetben kétszer ha elmegyek, mert bizony üzemanyagostól napijegyestől, bojlistól mindenestől, ott öt nap 60 péz is lehet...
A második kép sztorija:
A bal oldali srác mögött beszélgettünk a 3.-ik "verseny" előtt. Aszondja hogy a magasított motorjával külső íven szokta előzni a sportmotorokat, és azok hogy meglepődnek (utcai majrécsíkos gumi). Mondom neked könnyű mert ezzel a géppel a füvön is lehet előzni.
Többet nem beszélgettünk
Na nem beszélgetek tovább magammal.
Azért volt egy kis gond a szervezéssel,mert mikor regisztráltunk akkor még arról volt szó,hogy két csoport lesz és mikor 18.20-kor a lámpánál sorakoztunk,20 percig dekkoltoltunk a tűző napon,mire felengedtek bennünket,csak azt nem tudom 18.20-40-ig milyen csoport volt a pályán?
Majd csinálok képet a gumikról... A motor ott állt a cseh/szlovák lakóbusz mellett, ahogy megérkeztél a depó mögé bal oldalon. Később átmentünk az ács utánfutója mellé, közvetlen a depó mögé.
Ja a csizmám is szarrá kopott, pedig próbáltam rá vigyázni.
Lehet azért nem találkoztunk, mert én a kettes csoportban mentem. 2 ződ kawás srác látott benneteket (636-zx9@2001) útközben, de én se láttalak.
Egy darabig nekem is bordó (99-es) volt az Isten, de jó-ideje úgy gondolom, hogy a motor színe fekete.
Én is elfékeztem néha magam, de az inkább amiatt volt, mert 2.-ik helyett 1-est kapott szegény gép, és eléggé riszálta a farát.
Amire rájöttem az az, hogy bele kell tenni a gépbe a féléve megvett vezérmű tengelyeket, illetve kell rá egy másik első gumi, vagy teló, mert ez a kombó néha tolta az elejét.
Egy picit nekem is kopott a fékem, illetve az első gumim olyan hegyes lett, hogy utcán teljesen bizonytalan lett a gép.
Arra is rájöttem, hogy erősebb a régi Z, mint az új, de az elejével kezdenem kell valamit. Lehet hogy csak a gumi miatt, de rendesen csóválja az elejét nagy sebességnél.
Csak annyit tudok mondani, hogy úúúúúúúúúúúú, meg áááááááááááá!
Nagyon jó volt, mindenki sajnálhatja, hogy nem volt ott! Láttam néhány kilencest, csak sajnos egy picit gyorsabbak voltak nálam.
Nem baj, majd második alkalommal elkalapálom mindet
Mindkét gumimat cseppfolyósra égettem, a 17-es kanyarnál állandóan leért a kipufogóm, úgyhogy megjelöltem a helyet, mint a fiú kutyák.
Hihetetlen volt számomra, hogy egy csaj ugyanolyan fekete Z-vel ment, mint én. A vaskezű már 2x szakította el a kuplungját egy hét alatt
Szerencsére nem volt nagy baleset, egyfolytában vigyorogtam, kivéve, amikor a célegyenes ráfordítóján az első kerék az aszfalton, a hátsó a rázókövön ment 3.-ban (cca 140-nél) nyélgázon
Az első 20 percnél csak néztem, hogy a haver -egy zöld kilencesen- a menet után izzad, mintha leöntötték volna egy vödör vízzel, aztán a 3.-ik menet után én is úgy néztem ki.
Külön kiemelném, hogy a szervezők megkérdezték, hogy éreztük magunkat, milyen volt? Szóval legjobb!
sziasztok
tegnap volt lehetőségem menni egy kört a k9 gsxr 1000-el!
hááááááááááááááááttttt...
nem
mondom,hogy nem jó,azt se,hogy nem megy!de:
én maradok ennél!szerintem nem jobb annyival,mint amennyivel drágább!sőt,én igazán semmi csodát nem találtam benne,persze ezt ennyi idő alatt nem is lehet megtapasztalni!még a barátnőmnek se tetszett,azt mondta!Kawasaki!
tehát maradok tobábbra is itt!bár nem mintha fenyegetne egy uj motor vásárlásának a lehetőség,de ugy láttam a teszten,hogy mást se nagyon!két éve alig lehetett odaférni,órát kellett várni,mire mehettél egy kört,most meg azonnal szinte,hisz alig voltak...
Szerintem a videón látszik (előző hsz), legalább 50 moci a gyors csoportban.