Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor mondhatni,hogy a szokásos helyezés.
Nem utolsó! Takahasi vagy ki lett az utolsó!
14
De az első kör végén előzni akart a 8helyről, csak túl rövid lett a féktáv aztán kavicságyba rugatott egyett! De utolsó helyről feljött nagyon szépen!
Igaz capirossi kiesett, tosland meg leutánozta melandrit :)
13. vagy 14 lett Melandri
Én csak azt tudom,hogy Stoner nyert Rossi előtt.De hol végzett a Kawa?
Bravo Stoner!
Görög meg még olcsóbb!És talán szebb is,bár messzebb van.
Vasárnap a Duna kanyar környékén voltunk,igaz akkor 4 keréken.Bánkon megállítottak a rendőrök igazoltatni.Éppen azon okoskodott,hogy a 9 collos kerekek kicsit kiállnak a sárvédő alól,amikor közeledett mögülünk egy újabb autó,mögötte pedig egy motoros.Az autónak intett,hogy tovább,a motorost akarta kivenni.Az jól ráment az autóra,így nem tudott elé állni a yard.A kezével még hozzá is ért a bukójához,de szépen döntött egyet és elhúzott.Jót nevettünk rajta! A rendőrök sem aggódtak rajta különösebben,mert csak annyit mondott,hogy "ő nem szokott megállni".Rendszám persze nem volt rajta.Egy fekete,talán Gsx-r volt.Laza volt a gyerek.A buzi csak azt hajtogatta,hogy rajta van az ujjlenyomata a bukóján!De így legalább ezen témáztak,minket meg nem b@szogatott tovább a felni miatt.
Én Badacsonyban voltam!
Na a szakértők azt mondják hogy idén a válság miatt 1millió ember megy nyaralni a Balatonhoz mert a külföldi nyaralás DRÁGA!
Ez hülyeséd! A Balaton a DRÁÁÁÁÁGGAAAA!
Tnap vettem fél liter kólát 350 FT-ért Egy adag (3 dkg) fagyit 120 Ft ért a kaját már meg sem említem!
Hát én inkább akkor is Horvátba mennék! az még mindíg olcsóbb mindennel együtt mint a büdös-koszos-drága-lehúzós MAGYAR TENGER!
Én/Mi/ is bemotoroztam tegnap az egész Zemplént,Hollókőn is átgurultam,igaz vagy du. 4 körül,de akkor már üres volt a falu.Hasonló sor volt viszont Tokajnál este 6 körül,amit ugye az autósok kénytelenek voltak szépen végigaraszolni !
Itt vannak a képek a saját feltett gumijaimról. Összesen 900-1000km-t mentem velük, a hátsó kopásán kívül semmi negatívumot nem tapasztaltam. Ha valakinek nem autópályázni kell, akkor a legjobb választás.
Mivel a hátsó gumi átmérőben nagyobb halál pontos lett a km órám (gps-sel bemérve). Gyárilag csalt 5%-ot, a kilences 8-10-et.
Hollókőnél tegnap 8,5 km-es sor állt! Kocsival meg is tették a jónépek 3 óra alatt. Aztán a faluban mindennel le akarták húzni az embert. Csak azért kellett volna 1500Ft-ot fizetni/fő, hogy bemehess egy utcába ahol vásároztak+ kaját árultak, persze mindent nyugta nélkül. Egy kis leves 8-900 volt, kürtős kalács 1000 Mindenütt volt "ünnepi" árlista: X2
susugaga a posta 1800 pénz, esetleg debrecenben vagy pesten meg tudjuk oldani a szállítást. Vagy vidd el mind a 3 gumit (+1 pár BT012) egy tízesért!
Bocs,tegnapi!De 1.5 Mft!Egy éve is ugyanennyiért árulta a srác.
Ott van a mai aprók között!
Hy, engem érdekelne a gumi, nem tudod mennyi lenne a posta? Az ár annak a függvénye.
Forumos volt ma aki szembe jött ma velem Gyönygyösről mentem Eger felé ő meg Eger felöl ment be Gyönygyösnek egy zőőőd 9essel.
Kora délután nemtok pontos időt.
Hú mekkora tömeg nyomor volt ma Eger,Szilvásvárad felé :(
Cső cápa!
Reggel kaptam 1 sms-t!
"Van 1 törésmentes,elsőgazdis zöld 9-es em ha érdekel"
Csak nekem már van motorom.
Itt a szám:06 70/200-5790
Gondolom most találta valahol a hirdetésem amikor még motort kerestem.
Rakjon fel rá ilyen gumit és jó lesz az! 180-as hátsó, 6K az irányára. Kilencesre és hatosra is jó.
Ha a trefa nem volt vilagos, akkor bocs. Megegyszer: Az egy Jawa 350, ami kicsit sportositva van. Nem elado. Ha netan valoban Yamaha lenne, akkor plane nem lenne elado, ahogy az oreget ismerem (gyujtogetos tipus).

Amugy akar maganak RD 350-et, de mondtam neki, hogy pihenjen. Az neki mar eros lesz.
Megneztem, koszonom! Meg mindig nem tudok ettol a fenyezestol elvonatkoztatni, ez a legszebb! basi2, nyugi! Meg nem vettem meg!
Cápa az RD nem eladó?
A megnézni még = a vétellel!De sosem tudni!
Hát én a Márkamotortól (Paks) nem vennék semmit! Mégha olcsó is! Akkor sem!
Szarból csinálnak motort!
Cápa!Tessék megnézni! http://www.hasznaltauto.hu/2890215_kawasaki_zx_2005
Köszi a választ.