Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én megyek valoszinű többen leszünk
Senki többet?!?
Mi az asszonypajtival ott leszünk...
Egy ződség már lesz
Sajnos én sem tudok menni, mert dolgozok.
De szombaton megyek Szolnokra ballagásra mocival.
Hááát mi nem megyünk,inkább irány a MÁTRA.
Én autóval megyek sajnos,mert nem motoros barátok is jönnek velünk!De azért a Kawa felhozatalt végig stírolom most is!Remélem lesz sok ZŐCCSÉG!
7R forumból kettő vagy 3fő velem együtt.
Ott beszéltünk időpontot is.
Holnap jön valaki Kunmadarasra közületek?
Na majd nézek valami gatyát,de ez most nem olyan fontos.
Köszi szépen. A gyors választ. Hirtelen nem jutott eszembe, hogy kinek van még ilyen kabátja.
Vállnál a kerek vége az ujja felé,könyöknél a kerek vége lefelé nézzen.Bár nem engem kérdeztél!
Kedves Coyot.

Megnéznéd kérlek, hogy hogy állnak a protektorok a kabátban.
A párocskám kimosta, kiszedte belőle a protikat ahogy kell, de nem figyelte meg hogy voltak benne. Az megvan melyik volt a bal meg a jobb csak az nincs meg, hogy melyik hogy állt. (kis rész fölfelé, vagy lefelé)
Köszi.
Egyszer estem nagyot farmerban, akkor lement a bőröm rendesen (90-nél), aztán olyan 60-nál (inkább lassabban) RMC-s 20,000-es nem protektoros bőrgatyában, akkor minden karc nélkül megúsztam. Azóta lett koptatós gatyesz térd és sípcsont védelemmel. A Kabátban sokkal fontosabb a protektor, a lábadat leginkább egy jó csizmával tudod védeni! Szerintem a kawa estén ha nem az első 5-ben akarsz menni nem fogsz elesni. Az olcsóbbik nadrág elvihető, mert azóta kifogytam belőle. 100kilós férfiemberre való.
Hali!
Köszi!
Három csoport megy a ringen egymás után, lassú, közepes, gyors.
Nem ciki mindháromba menni. Meg különben is először én is csak kimentem nézelődni, barátozni.
Ha nem zavarsz másokat nem fognak cseszegetni mert óvatosan mégy, nekedd azzal a géppel haza is kell érned. Más meg felteszi az utifutira és hazaviszi.
üdv
Jó tudom tudom nem a legszebb de egyenlőre a célnak megfelel
Utána:
Előtte:
Nos erről azért nincs fogalmam mert én eddig csakis autópályáztam ott ugye klottgatyában is mehetsz ha bátor vagy. egyébként egy vastag protektoros börrruci, hihetetlenül növeli a túlélési esélyeket, mondani sem kell a motorozás nem egy életbiztosítás. Itt a neten ki lehet fogni használtan viszonylag jó pénzért. Szerintem érdemes rá költeni a saját bőröd megér ennyit.
Nem a fikázásra értettaem,hanem hogy felengednek-e benne?
Nem szeretnék a sóderágyban landolni mindjárt az elején.
Köszi,vettem.
Akkor kihagyom sajna míg nem lesz normális nadrágom
Csak akkor baj, ha százzal dörgölöd a betont.
Helloka!
1.-én Gyöngyösön alszunk,aztán 10-ig le kell lépni a panzióból.
utána megyünk fel motorozni+kajálni valahova.
Vencellér panzióba leszünk.Ott van a 24-es mellett a kivezető úton.
Ha gondolod gyere,meg persze akinek van kedve!
Tel:70/373-4691 Zoli.
Köszönöm, hogy megkérdezted. Egyenlőre még várok az újjal. Ha nem sikerül meghegeszteni esetleg másikat legyártani akkor jöhet a bontó, na utánna beszélhetünk az újról.
Hali!

Tulajdonosoknak.

Üdv
17000 forint 200 gram aluért nem rossz meg 1 hónap mire meg érkezik jobbik esetben