Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Küldj egy címet a seducertt@hotmail.com-ra, ha jóa 3 gumi postával 13-ba
Szia! Ezt a fajtát tudom hozni ! kb15-16 ezer postaköltséggel!
Köszi! Várom akkor a pontossat! Postaköltséget is számold bele
Köszi
Köszi a jó tanácsot, az biztos, hogy sokkal nagyobb a falvastagsága mint az utcai guminak, majdnem 2x olyan nehéz! Lesimítom a kopásjelzőig, aztán dobok fel rá egy másikat.
Kb 15 ezer! Holnap megnézem pontosan!Majd jelentkezem!
Hali!Arra az egyre figyelj,hogy egy bizonyos kopási határ után szinte egyik pillanatról a másikra nagyon elkezd csúszni a slick!
susugaga: Az első gumi jó állapotú, a hátsó kopott középen az a hegyekbe, pályára jó legyalulni. Nemrég vettem le a motorról, nem lukas, nem javított. A legtutibb a michelin slick, azon van a legtöbb minta. A posta természetesen csak egyszer fizetendő.
Nem tudom hogy 1-es vagy 2-es de nagyon puha, hamar bemelegszik. Eddig azt hittem, hogy nagyon érzem hogy hol a határ (már csúszkált a motor eleje és hátulja is), most meg rájöttem, hogy nagyon távol vagyok tőle. Utcán annyi tartalék van benne, hogy lehetetlen kimotorozni még egy ezres vadított paripával se. Az eleje amikor 2-esben stiften elkönnyül még akkor is tapad!
Sedu, azok milyen állapotúak? Akkor a posta is x3? Amúgy érdekel a dolog.
Én 176/67 kg vagyok.
Én 184 magas vagyok 77 kg.Az enyém 50-40 M méretű.
Akkor jooo,köszi!
Na majd akkor megkérdem a méretet aztán tűz Kecskemét.
Hali!Én újból megvenném,ha kabátot keresnék!Egy hátránya van csak,az pedig a színe miatti koszolódás.Meglátszik rajta minden bogár,de hát akinek ZŐŐŐD lova van az ezt kalkulálja bele!Én ajánlom!Ennyi pénzért ilyet nem kapsz! És full Kawasakis minden része kívül-belül! Próba nélkül én sem javaslom a vásárlást!
Csövi!
Mondtad hogy neked is van olyan Ninja kabát ami most akciós a Kawasakinál.
Kérdezném hogy megéri az árát/15900/+3000 benzinköltséget?
Mert ugye nem szivesen küldözgetik postán mert ugyse lesz jo,stb.
Ugyhogy a személyes próbát ajánlják.Errefele csak a Papp motors-nál van Kecskeméten.
Basi mennyibe tudnál hozni nekem zx6-r hez undertail? 2000-es évjárat!
A múltkor arra lettem volna kiváncsi (SCx), hogy milyen keverékű a slicked. Nekem is van egy garnitúra, de még nem raktam fel. Az enyém SC1-es.
Tegnap előtte voltam HOllókőn. A parkolóba bementem az ellenőr mellett nem mert rámszólni. Kaját meg vittem. Kapják be az ünnepi árakat.
Nekem is úgy tűnik!Bár van az a mondás is,hogy minden nap felébred egy bolond!Talán egymásra találnak!
Sose adja el,ott fog rárohadni.
Na de még előttük az egész szezon,hátha jó lesz!
Ha megnezzuk a helyezeslistakat az elmult evekre visszamenoleg (es a Kawasakit nem szamoljuk), akkor kiderul, hogy a Ducati a legszarabb motor. A mezony utolso harmadaban legtobbszor Ducatik alltak es ez most is igy volt. Most egyaltalan nem rossz a Kawa, a tavaji Suzuki szintjen lehet kb. Kar, hogy csak egy motor van.
A kaja témára egy jó tapasztalat!Ha valaha arra jártok ne hagyjátok ki Alsópetényben/Vác környéke/ a Hármaskönyv éttermet!Kqrva jó a kajájuk,és nem elszálltak az áraik sem!/fatálas 2 személyes ínyenc tál,cápa-krokodil-kenguru-strucc-béka hússal 5500/,és nem bírtuk megenni,pedig degeszre ettük magunkat,mert olyan finom volt minden!
A Kawasaki nagyon jol ment. Ugyan csak 14. lett a 17-bol, de csak azert mert Melandri besokalt vele egy kanyarban a futam legelejen es utolso helyre esett vissza. Teljesen jo koridoket csinalt siman 8-9. lehetett volna vagy megjobb. Csak valahogy Marco nem a regi, total zilalt a srac. De szerintem osszeszedi magat. Most egyedul van, nincs aki nyomassza ot es tuvalevoleg a legszarabb motoron ul (szerintem nem, de igy van elkonyvelve). Szerintem fog O meg nagyot csapni.
Mondhatni hogy szokásos, de jobb a gép mint tavaly! Sima első 10-be lett volna! 3kör és megfogta volna Haydan-t és Pedrosat is!
A hiba nem kellett volna az elején és jó lett volna