Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kérdés mindenkihez! Ősszel letettem a motort, semmi baja, most meg nézem , h elkezdett könnyezni a bal telószimeringem. Elég azt kicseréltetni, vagy illik mindkettőt (jobb az nem folyik)? Porvédőt is kell cserélni?
Helló!Már ideje!Mármint a műszakinak,mert nyakunkon a jó idő!
Szeva! Holnap viszem műszakira a sast! Jó a szín amúgy, csak még nem jutottam a végére!
Lehet engem is érdekelne...
Ez már jó lehet!
Erdekelni erdekel... mit lehet rola tudni?
Mást is érdekelhet?
Cápa nem érdekel egy olcsó Z750? Lenne rendszámos kawád, menne is, kijönne 1-2 havi fizuból? Üzletnek se lenne rossz!
Ez mar zseton!
Cápa megtaláltam a következő motorodat! Kicsit kilences feeling jó sok pacival
turbós sportmoci 1,3-ért
Jól beszél a srác angolul, én meg most készülök felsőfokú nyelvvizsgára. Szerintem meg lehet vele eggyezni gondolom 300-ba odaadná, ha jól emlékszem 94-es a paripa. Annyi baja van összesen, hogy kicsit hangos a dobja, illetve ha nagyon hidegben (10 fok alatt) indítja be, nehezen talál magára.
köszönöm sedu, és hogy lehetett értekezni a manussal, ő beszélt törtmagyarban vs te beszéltél törtoroszban.
hali! az elég ritkán adja meg magát. mi a tünet hogy a önindító szabadonfutójára- arrafelé kuplung- gondolsz, de ahhoz hogy cseréld vagy javítsd csak a kartert és a motorház alsó felét kell szétvennned.
Kawaszeki: Tegnap beszéltem a ruszki sráccal. 410-ért vette a zizit, vett rá láncot, hátsó féktárcsát, gumikat, olajat cserélt benne és most árulja 350-ért, mert 2 hónap múlva megy haza. Van még egy IXS bukója is eladó (70-ért vette).
üdv mindenkinek. zx9rb az öninditó kuplung beszart. úgy tűnik hogy szétkel hozzá szedni a blokkot ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata és leírná megköszönném
Hát az! Itt megtalálod a cikket róla,és tájékozódhatsz,h.mik a fejlemének:motogphirek.hu
Hajrá Talma!Hajrá Melandri!
Köszi az infót!Ez elég gáz!
Szia!Még nincs döntés,tudtommal még folynak a tárgyalások.Ami tuti,az a motogp tv,de azért meg fizetni kell,kb 5 rugó...
Sziasztok!Nem tudná megmondani valaki,hogy melyik adó fogja közvetíteni a MOTO GP-t? Köszi!
a számítógépem kapitulált így nem mindig vagyok.
ha aktuális még a kapaszkodó akkor a hétvégén a motorépítőbajnokságon ott leszünk, feltudom vinni, vagy martonvásárba eltudom juttatni!

Én is 1500-ből csináltam olyat,amit 8-10 ezrekért árulnak.
Olyasmi lehet! Bár azt meg még én nem hallottam!
A barátod nem normális, azt a motort is hozzá lehet állítani...