Azért kérdeztem,mert én ismerek itt egy jó autószerelő srácot,aki 325 IX-es BMW-t már turbósított/országos szintű eredményeket hozott aztán az autó!/,de ő motorokkal nem foglalkozik.
jellemző a honi piacra, hogy csak a szép oldala van fotózva. Kint inkább a sérülést fényképezik csak! Régi már az a vas, a km nevetséges, a női tulaj még nevetségesebb.
Te nyertel. Elb...tam. Nem is ugyanaz a telszam. Osszekeveredtem, mert nagy hirtelen 3 db surgosen elado fekete 98-as lett az oldalon. Bocs, de en is csak atfutottam.
Itt is megtalalhato, van tobb kepis. Szepen megy le az ara. Szep allapotu, hianytalan darab, minden gyari rajta (talan a kipu nem). Turagumi van rajta.
Ez nem az amit én néztem.O.K.,de erről a képről sem derül ki sajnos semmi.Én személy szerint az ilyen egyfotós,semmit sem megmutató hirdetéseket szeretem a legkevésbé.Mindig arra gondolok ilyenkor,hogy oka van "takargatni" a vasat,és abban bízik,hogy ez alapján is elmegy valaki személyesen megnézni,aztán valahogy rábeszéli a boltra "ha már úgyis ott van"!Mert ha esetleg több képet tenne fel,megmutatva a motort teljes valójában,akkor talán senki még csak fel sem hívná.Így járt az az emberke is,akitől én a jelenlegi motoromat vettem!Szerencsémre!
Vilagos, koszonom. Az en velemenyem pedig az, hogy NEKEM nem oke. Nem olyan amilyet szeretnek, atalakitgatni pedig meg mindig nagyon draga. De van egy erzesem, hogy megy az meg lejjebb is. A fekete 98-as pl. hetente lesz olcsobb egy szazassal. Most 750 es egy szep darab. Abbol az evjaratbol a fekete a legszebb azon sokkal kevesebb dolgot akarnek atszabni mint a 2002-esen, amin szivem szerint mindent megvaltoztatnek.
Azt nem hiszem el, hogy ezert vagy azert ilyen olcso, mivel ismetlem: Emlekszem erre a darabra, mar osszel fent volt a hasznaltauton. Nem kelt el normal aron. Ennyiert lehet, hogy el fog, nem ketlem. Biznisznek lehet, hogy jo lenne, bar en bar ketlem mert az egeszet at kene fujni, stb. Annak van igaza, hogy nem erdemes vele foglalkozni, ha penzt akar belole csinalni az ember, mert a vegen marad a zsebeben 50 ezer forint fel ev szarozasert. Nincs erteleme. Ez igy nekem meg nem kell, mert nem tetszik es kezdhetnem alakitgatni. Sokkal szivesebben valasztanek egy patentet, mint egy ilyet. Lehet szo hulladekrol is, de akkor meg 8 kilorol nem lehet szo, max csak 5-rol.
Ja,hát igen!Csak ez 450-el húzósabb áron van.Ami azt jelenti kb.,hogy a másik csak ennek a kétharmadába kerül!Azért az nem kis különbség! Ennyibe kerül a gyári állapot.
Na,én felhívtam a srácot.2005-ben hozta be németből,3000 km.-rel.Eladta egy barátjának,aki németben él.Most pedig eladta neki a 10-esét is,és abba beszámolta vissza a motort ennyiért,ezért ennyi az ára.A kuplungja nem a legjobb,de a hétvégére hoz a haverja újat bele németből,így még azt is belerakja.Zöld volt eredetileg.Hátulról megtolták és borult,ezért lett átfényezve,de nem volt komoly sérülése.A gyári dobja valóban nincs meg.Az irányjelzői lehet megvannak,de akkor azok a haverjánál.Öhlins kormánygátló is van rajta.Indexes ledes a hátsó lámpa.Garantált a cirka 20000 km.,hibátlan,jó motorral.Én megnézném ennyi pénzért,ha motort keresnék!Hogy mi igaz az általa elmondottakból,az ott derülne ki a helyszínen!De 850,esetleg 800 ezért az évjáratért nem pénz még akkor sem,ha nem hibátlan a gép,valljuk be őszintén!
Nem beszeltem vele. Le van vagva a hatso sarvedo, at van fujva teljesen, be van engedve a telo (abszurd modon), ki vannak cserelve az indexek, ki van cserelve a kipofogo es fogadok, hogy nincs meg egy gyari alkatresz sem. Buhera es nem is tetszik.
Ez sokkal inkabb:
http://www.hasznaltauto.hu/2858795_kawasaki_zx9
r_2003
Igen, ez a motor nem biztos, hogy torott. Masreszt olyan motort eleg nehez talalni ami nem vadonat uj es nem torott. Szoval nem ez a szempont. Nekem meg sem bizalomgerjeszto. Nem az elsodleges szempont, hanem az allapot es a minoseg. Ez egy megokositott motor, beengedett telokkal, atbuheralt hatso resszel, nincs hozza gyari kipufogo, stb. 66-odik gazdaja van szerintem. Ha leviszi 7 kilora, megnezem.
Van olyan ember (én) aki csak úgy átfesti a vasát, mert neki egyedi kell, vagy csak nem tetszik, megunta azt a színt. Mindig sokallni szoktam a belinkelt árakat, de ez kifejezetten olcsónak tűnik. hírdetés
Ha nem lenne motorom megnézném!
Ez valóban 2002-esnek tűnik (fék-kapaszkodó hiánya), persze élőben kellene látni. Ennyiért 2 típussal régebbieket szoktak itt venni a fórumon
Kossz, jo a link. Ez mar regota elado, de a kutyanak nem kell... Regebben lattam en is, csak most nem talaltam. Nem tudom, hogy mit akarok. A baj az (bar ez egy irigylesre melto helyzet egyebkent), hogy a motorvasarlas egy dontes kerdese lenne. Csak en mar korabban ugy dontottem, hogy nem motorra fogom kolteni a penzem. Ehez kepest ma is kipufogot hegeszteni voltam egy havernal.... Ha lesz egy nagyon jo vetel, arra lecsapok. Ezt nem erzem annak. 760-ert van egy szep fekete 98-as. Az biztatobb. Az biztos, ha barmit veszek, az csak ZX-9R lehet.
Ez sokkal inkabb:
http://www.hasznaltauto.hu/2858795_kawasaki_zx9
r_2003
hírdetés
Ha nem lenne motorom megnézném!
Ez valóban 2002-esnek tűnik (fék-kapaszkodó hiánya), persze élőben kellene látni. Ennyiért 2 típussal régebbieket szoktak itt venni a fórumon