Hali!
Ötvenezer forint felett voltak ezek a kabátok mikor kapucnyi megvette huszonnyócé aszittem ettől olcsóbb nem is lehet. Ha nem csak ződ színbe árulták volna, bizony annyiért megvettem volna. Na most ki kell várni mint az otp részvénnyel, ha tíz alatt lesz leszarom hogy ződ megveszem
csá
Szerintem az ilyen becsörgésnek ezermillió oka lehet, a fórumon lévő szakértők sem hiszem, hogy ennyiből meg tudnák mondani a szitut. Ilyenkor mindíg a legegyszerűbb dolgokból kell kiindulni, kizárni. Pl lehet, hogy nem is a motorból jön a csörgés. Lehet pont annál a sebességnél rezonál az egyik meglazult idomcsavarod, de ez vez lánctól kezdve akármi is lehet, hozzáértő szaki hang alapján kábéra be tudja határolni szerintem
hát a Ninja kabátot nekem a tavalyi Motorkiállításon sikerült, kifutó modell áron, 28.000 Ft megvenni. Úgy tűnik sose akar kifutni a divatból . Jövőre már ingyéééé lesz....
Na nem szoktam én ugy gyilkolni nehogy azt hidd,csak városban néha muszály gyorsitás után néha rögtön lassitani.Ekkor szokott durrogni.
Nagyobb sebességnél nem rángatom a gázkart hogy csak ugy szórakozzak vele
ez beindul még a durogás sem jellemzö ha nem provokálom de hirtelen elzárom gázt 10böl5ször megáll a motor ujra inditom gaz nélkül pőc-rőf és ketyereg ha az aksi 100as akor ez nincs(leo vince dobbal) a szerviz könyv ir egy "fuel cut valve"üzemanyag elzaro szelepröl talán ennek lenne köze a gyenge aksihoz? ja es csak melegen
namostand kicserétema termosztátot mert 60-65 fok körül volt álltalában a vizem... mostandmár 80-85...
az előző termosztátra 60 c volt rájaírva, vagyis feltételezem ez annyináá nyithatott. ugyanis amit vettem arra 80 vót irva...
Mostakkó hogyisvanez?
Tegnap előtt satu fékkel kellett megálnom egy idióta nő miatt , aki kijött elém, csúsztam vagy 3-4 métert de nem mentem neki.
Azóta az első fékem olyan mintha nem is lenne, nagyon gyengén fog.
Mitől lehet ez?
Érdemes a kawa szervízbe vinni a gépet, vagy keressek valaki szakit a közelben?
Esetleg tudtok olyat Pest környékén, aki nagyon tuti 9-esben és a hosszú hétvége alatt megtudná nézni? Olajcsere is esedékes, meg szerintem át kellene nézni mindent rajta.
Hali Sedu!Nekem is durrog a vas indításkor,de csak akkor ha előre ráhúzom a szivatót.Ha előbb elkezdek indítózni(1-2-t teker a főtengely)és közben adom rá akkor nem durranik.Azóta csinálja amióta 15cm-t kivágtam a csőből.Néha egy kicsit fáradtabban is teker.Azt mondod akksi csere segít rajt?Ha kicserélem zselést vegyek?Azt szeretném megkérdezni, hogy ha 60-70km/h-ról hirtelen gázt adok mitől csörög be egy hangyányit?
Valakinek nem sikerult osztokort szerkeszteni, mikor a fektarcsat furkalta! Amugy vaddiszno a gep, igazi hajmereszto taliga! Egyszer tuti szerzek valami ilyesmit, pusztitani az idegeimet. Suly/LE?
Sejtettem, hogy vagy Pirellit, vagy Metzelert fogsz irni. A Pirelli talan a letezo legjobb marka, nagyon tapad, nagyok kezes. Azert vigyazz vele poros reszeken!
Ötvenezer forint felett voltak ezek a kabátok mikor kapucnyi megvette huszonnyócé aszittem ettől olcsóbb nem is lehet. Ha nem csak ződ színbe árulták volna, bizony annyiért megvettem volna. Na most ki kell várni mint az otp részvénnyel, ha tíz alatt lesz leszarom hogy ződ megveszem