Hayate fantazia nevu csapat van, amit valamilyen sponzor csinalt ugy, hogy a Kawasaki csapatot vasarolta meg. Egyetlen (valojaban Kawasaki) motort inditanak, de a Kawasaki nevet nem hasznaljak. A Kawasaki csak 4 versenyre biztosit tamogatast, ami azt jelenti, hogy a 4 verseny utan a Kawa mernokok eljonnek a csapattol es nem fejlesztik tovabb a motort. Ettol kezdve a Hayate istallo embereinek kell atvennie a Kawa mernokok szerepet es fejleszteni tovabb az eredeti motort, vagy versenyezni tovabb a mar kesz alkatreszekkel. Jelenleg meg meg van a mernokgarda. Melnadri ezzel a csomaggal egyelore az eddiginel semmivel sem rosszabb poziciokban van.
OFF: Errol beszeltem regebben. Az F1 is jol mutatja, hogy az altalanos koltsegcsokkento iranyelvek osszerazzak a mezonyt es eddig nem adott lehetosegeket nyitnak meg a kispenzu csapatok kozott. Most az F1 teljesen kiegyenlitett egyelore, elol es hatul is van kis es nagy csapat is. A MotoGPben is koltsegcsokkentesi hullam van. Hiba volt eppen most kiszallnia a Kawasakinak, mert minden eddiginel tobb lehetoseguk lett volna jo eredmenyek eleresere. Melandri nem is megy rosszul a Kawa-utod motoron, ma Hayden mogott vegzett 8. helyen. Marpedig Hayden a vilagbajnoki cimre eselyes motoron ul...
Csá
Ha esetleg tudnátok telószámot mondani ki tudna gyártani ehhez a vacakhoz ilyen gumi bisz-baszokat azt nem bánnám, mert karmantyúszet fronton én még nem jutottam előbre, pedig órákat kerestem itt a neten. Arra gondoltam, esetleg elküldeném a faszinak, oszt másolja le.
Azt néztem én is /az összes kőrt/.Hát ez nem gyengea Brawn-tól.
és köszi, na léptem melózni...
Egy kört láttál mindent láttál
Na meglátjátok mögétek lopakodok 260 nál fék nélkül!
Akkor azt ám lesz félnivaló nektek is!
Ha esetleg tudnátok telószámot mondani ki tudna gyártani ehhez a vacakhoz ilyen gumi bisz-baszokat azt nem bánnám, mert karmantyúszet fronton én még nem jutottam előbre, pedig órákat kerestem itt a neten. Arra gondoltam, esetleg elküldeném a faszinak, oszt másolja le.