Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha tudok motorozni -meggyógyul a lábam- engem is érdekelne a mátrázás.
Az fasza!
Bár változott a helyzet némileg,kb:5-körül leszek Vácon,mert csak du szabadul anya a melóból.
Aztán mennénk Gyöngyösre,ott néztem ki szállást.
2.-án meg csavargunk fent kicsit aztán irány haza./Orosháza/
Budapesten lakom a XIII. váci út mellett.

Üdv
Honnan jönnél?
Hali!
Forditva kell felülni a mocira, (háttal) és már hozzá is ér a hátához .
Tényleg tökjóóóóó. Gratula.
1-én megnézem élőben, valszeg tudok veled menni a mátrába.
Ha lehet.

üdv
Én is ezt mondtam az asszonynak hogy rángatni fogja a szél,de majd kiderül ha motorra ülök.
Tényleg fasza kabát,ennyiért ajándék
Amelyik képen hátulról vagy benne lefényképezve azon bizony látszik,hogy elég lett volna az egyel kisebb méret!Az a baj,hogy nagy sebességnél nagyon fogja rángatni rajtad a menetszél!Én 184 magas vagyok és nem rövid az M-es ujja!Én amikor vettem akkor összefogtam az M-est és az XL-est,és az ujjuk azonos hosszú volt,csak a bőségben volt különbség.De ugye,hogy jó kabát?!?!És tényleg kívül-belül Kawás!És ennyi pénzért KETTŐT !,szinte röhej az ára!
Hy!
Kettőt hát,anyának is kellett ennyiért
31800.- volt a kettő,akciósan adták ahogy hirdették
Frankó,kényelmes,csak nekem kicsit bő mellben.
"L"-est vettem,mert az "M"-es ujja lehet hogy rövid lett volna.
Anyának meg pont jó,bár kissebb már nem is lett volna.
De tényleg fasza,izig-vérig KAWASAKI-s.
Hy Ninja!Látom mindjárt kettőt vettél.Csak hogy szinkronba legyetek! Na és milyen?És végül mennyibe adták?
Nagyon kihalt a topic!
Mi van veletek?
Gordonka lett a góré és mindenki elment melózni?
Később nem tudom mert azért egy ilyen kis kiruccanás "húzós"egy kicsit anyagilag. /legalábbis nekünk/
Kapásból 500 km minimum.
Igazából csak az 1.-ére gondoltunk,mert még nem tudja anya hogy 2.-án dolgozik-e.
Ugy megyünk hogy Ócsa/még ott van a kipuf.szükítője/,Vác/LFP-pólók/aztán mennénk fel a Mátrába kicsit.
Szerintem olyan 1-2 körül érek fel Gyöngyös fele.
Aztán valami jo helyen kajálunk valamit.
Remélem nem baszik ki az idő velünk.
Vagy ha úgy egyszerűbb, lehet nálam aludni. Vagy egy garázs oda befér még pár motor. (A kocsi meg az utcán szokott parkolni. )

A Mátraházára vezető út kb. este 7 óráig használható, utána már nincs elég fény.
Május elsején mikor lenne egyébként? Talán el tudok jönni hamarabb munkából. Délután 4 körül, hamarabb biztosan nem.

De ha ez nem jön össze akkor később esetleg?
ELADÓ!
létezik egy gyurma állagu tömitö passzta aminek a nevét nem tom de körül irom a csomagolasa 8cm hosszu 2cm átm gyurma szerü 2komponensü anyag a külsö réteg az egyik komponens a belsö pedig a masik össze kell gyurni es kivaloan tapad minden TISZTA fémhez szaradas utan flexel csiszolhato en az auto repedt kipufogjat javitottam vele eredményesen talan kipufogo javitokent keresd ha érdekel
Na bassza meg,akkor mindegy.
Oksi,majd szólok ha megyünk,jo helyen lakol!
Coyot:70/373-4691
Valami jo kis kajáldát tudsz arrafele a Parádsasvárin kívül?
Bocs most látom hogy mégse. Május egy az péntek lesz. Nekem meg amerikai munkrend szerint kell dolgoznom.
Rám számíthatsz. Igazság szerint minden héten megyek többször is - innen csak 40km.
Egyébként kérdésem lenne: a múltkorában a váltó csere óta most egyre melegebb időben látom, hogy néhány helyen a nem pasztáztuk be tökéletesen a blokk alját, ezért egy két, néhány milliméteres helyen könnyezik az olaj, ha bemelegszik a szerkezet. Szóval kérdem én tud e valaki valami csinos megoldást (FBS-en kívül) blokk szét-össze nélkül. Mert tuti, hogy azért nem fogom szétkapni, hogy megint bepasztázzam.. Javaslatok?
Debrecenben egy cimborámnak van egy eladó maszek sportdob, szép krómozott. Ha érdekel, válaszolj, megadom az elérhetőségét.
esetleg ezeket nézd meg: http://batszimotor.hu/index.ph...
Nekem 27.-én műtik a lábamat, lehet kihagyom
Számítsatok nagy forgalomra és sok jardra.
állatok!
Hali!Én csütörtökön kóstoltam meg ezt a szakaszt,naon jó vót!