biztos találsz olcson is blokkot, de canáry szerint még a tél vágtat európa utjain ami begyürűzik mihozzánk is, még van időd 1fazon, aki keres az talál! hali!
ezt az évjárat bizniszt én most szívtam meg... lecseréltem a 13 éves hondában az olajat akciós Castrol full racing meg mindenre, aztán most cserénél nézem, olyan szutyok mint az éjszaka 6000 km után, hát nézzük a szerelővel, hogy 5 éves eltarthatóságból, már 4,5 megvóót... bakker, vigyázni kell a gumival is azt mondom, nehogy rosszkor szakadjon el
Bár nekem zsebbenyúlós volt a gumiválasztás... M1 hátsó 30.000 rugó... hú az annya azon már vehettem volna Xbox-ot régi álmom
jelentem a teleport végett kinyitottam az ablakot, de semmi eddig
Bár felnézve az égre azt látom LIME ZÖLD az isten is
Próbáltam a képernyőről mártogatni, de valahogy nem sok marad az ecset végén (le kellene már cserélni síkképcsövesre... bár akkor meg lehet lefolyna a billentyűzetre )
Az ampulla jó megoldásnak tűnik, igaz kicsit időigényes... bár megjegyzem gyógyszergyárban dolgozom
Akkor mégis csak a sok segítség ellenére... marad a festékbolt... plusz a leszerelt idom
Belátom bennem van a hiba , ha megfelelően tárolnám, biztos nem dőlne el...
a tavaly 90 forint fölött árult metzeler m3 vaj miért lett 61 most akcióban, akciós az árrés! vagy akciós a válság, és ha leállítanák a gyártósort belekötne az a fini silika-kaucsuk!
a legtöbb külföldről --eu--ból származó gumi túltárolt, és négy évig lehet a gyártástól számítva forgalomba hozni, igazad van 9363, de mo. a kivétel, itt mindent el lehet adni!
Vidd oda a motort és kiválasztják neked a hozzá való színt!Ha nem akarod az egész elemet újrafestetni,akkor úgymond ki kell pöttyözni egy nagyon vékony ecsettel.Láttam már ilyet amikor csinálták,a végeredmény nagyságrendekkel jobb volt,mint levert állapotban!Egy deci a legkisebb mennyiség,amit kikevernek.Az ár márkafüggő,1500-10000-ig decinként.Ha így veszel mert ki akarod pöttyözni,akkor csak a bázist kell megvenned,nem kell higíttatni sem,hogy sűrű maradjon,jobban kezelhető,jobban takar,és lakkot sem kell venned hozzá!De van olyan bolt,ahol fél decit is kikevernek,bár nem mindenkinek!
Köszönöm,ebben az árban még a szerelés is benne van.sSzólok neki a évjárat miatt,hogy nézze meg.Szerintetek mi a legöregebb amit el lehet hozni,ha mondjuk nemlátszik rajta semmi bibi ?
biztosan találsz majd olcsóbban is mint amilyen árat én mondtam csak keresned kell. ez a blokk magyarországi és teljesen átnézett, elmosott, és rendesen összerakott, valaki majd jól jár vele!
Már jó régen keresgéltem a netet, de mindhiába. Az ott talált 617 gyári kód és 3050-as motorfesték kód alapján semmilyen magyar találatom nem volt.
Még a gyári festés van rajta:), vagyis ott csak volt ahol eldőlt
Máris jobb a napom, hogy tudom, nem kell matricával eltakarva gyönyörködni benne
szia leoleo! kawasaki 309B a limeződ a festékboltokban, én ezt kevertettem és jó lett, ha gyári a fényed akkor minimális az eltérés, de a gyári fény már megérett és a lakk is máshogy adja vissza a fényt. visz a legtöbb helyen már csak víbázisút kevernek, csak valami eldugott helyen lehet még oldószerest találni! nekem maradt meg egy deci festékem de biz messze vagyunk egymástól hogy kisegítselek. de vannak helyek ahol egy decit is kevernek.
Nézd meg, mit tettél a kis családom szabadidő autójával...
no comment
Akit erdekel skubizza meg:)
Kor vonal cimen fut
Koszi a kepeket.
minden csupa zőőőőőőőőőőőőőőőőőd lett
Bár nekem zsebbenyúlós volt a gumiválasztás... M1 hátsó 30.000 rugó... hú az annya azon már vehettem volna Xbox-ot régi álmom
Bár felnézve az égre azt látom LIME ZÖLD az isten is
Próbáltam a képernyőről mártogatni, de valahogy nem sok marad az ecset végén (le kellene már cserélni síkképcsövesre... bár akkor meg lehet lefolyna a billentyűzetre )
Az ampulla jó megoldásnak tűnik, igaz kicsit időigényes... bár megjegyzem gyógyszergyárban dolgozom
Akkor mégis csak a sok segítség ellenére... marad a festékbolt... plusz a leszerelt idom
Belátom bennem van a hiba , ha megfelelően tárolnám, biztos nem dőlne el...
Köszönöm,ebben az árban még a szerelés is benne van.sSzólok neki a évjárat miatt,hogy nézze meg.Szerintetek mi a legöregebb amit el lehet hozni,ha mondjuk nemlátszik rajta semmi bibi ?
Már jó régen keresgéltem a netet, de mindhiába. Az ott talált 617 gyári kód és 3050-as motorfesték kód alapján semmilyen magyar találatom nem volt.
Még a gyári festés van rajta:), vagyis ott csak volt ahol eldőlt
Máris jobb a napom, hogy tudom, nem kell matricával eltakarva gyönyörködni benne