Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvileg melozok,de majd kérek szabit!
Én is régen voltam már Kunmadáron,meg igy jobb csoportba motorozni
Himi akkor jössz kunmadárra.Szarvasról egyenlöre 5 motorral megyünk.Addig bejáratod a gépet.
Köszi szépen!
Gratula a mocihoz én is nézegettem ezt nagyon szép, vigyázz rá. Széles utat
Látod tudtam előre hogy meg lessz.Kawás embert még az isten is segíti.Nekem is ha össze jön akkor jövő hétre meg lessz a dekor.
Ja,itt van-e!

Köszi zozo,mostmár összehozzuk a "kawa találkozót"
Hali!
Na megvan a motor,majd szombaton megyek érte
Én 900-at adtam érte nem tagadom,és még van hozzá egy uj első gumi is.
Nagyon szép állapotú,küllőre indult 1 havi állás után.
Gyönyörü zörgésmentes motorhangja van
A gyári dobja meg van csinálva nyitottnak,és marha jo hangja van
Este lesz kép az akkuról felrakom (most a nappaliban tartom), a gumiról is töltök fel valamit.
hali
amit te árulsz az akkor gyári és zselés,gondozásmentes?
12v 8ah
Szeva!
Egyszer én is elhagytam. Menj be a rendőrségre hátha leadta valaki, bár nem valószínű! Vagy adj fel hírdetést, nekem is így lett meg.
ha nincs meg nem gyártják le.autónál is csak egyet.tehát max 3 db készül autóra egy rendszámból,mert a 4 db már lehetőség az autó "klónozására"
ugyanezért motorra csak egyet
a körözést nem kell megvárni.egyből okmányiroda.ők majd köröztetik,de kaphatsz újat.forgalmi engedély csere 6000,matrica 450,rendszám most pontosannem tudom mennyi,de vmi 4000 körül
Én úgy tudom legyártják a rendszámot, ha akarod, csak többe kerül mintha a soron következőt kérnéd. Persze akkor a többi költség nincs.
ha szerencséd van csavaros a hátulja, és egyszerű megoldani. Ha kell hátsó merevítős futómű-teló akkor szóljál!
Hy Basi2!Most vettem át az undertailt,köszönöm szépen!
Akkor passz!Én ezt azért "állítottam",mert a Havernak átíró irodája van,és ő ezt mondta!Ha hülyeséget írtam,akkor bocs!
semmi gond 9363, velem a leirtakat játszották meg akkor mikor a moccról elmaradt. és a rendszámtáblát körözik, nehogy nagy B legyen a muri vége ha valaki megtalálja és mondjuk felszeretné használni bármire. de majd solnárbalázs megirja hogy mit járt végig és mennyi a fizető. kisütött a nap, és megyek kipróbálom a stihlfürészt amit összeraktam, tegnap az esőben kipróbáltam és ötvennél még csak hörgött, hatvantól kezd éledezni. széles utat mindenkinek.
hali sedu! nem ez nem az,erről a hátulja szakadt le állítólag,még nem néztem meg, a többi része egyben van. hmm, majd látom ha megnézem. volt a használtautón 350 ért egybe is csak már elkelt, igaz papírok nélkül.
Autónál van ez ez eljárás,ha az egyiket hagyod csak el!Ha arról is mindkettőt,akkor újat kell venni.Mivel a motoron csak egy van,így ezt nem köröztetik,hanem azonnal újat kap!
hali! nálunk debrecenben először a rendőrségre kell menni, és bejelenteni a tényt hogy elhagytad--hol,mikor, kb km-szelvény- kapsz egy fénymásolatot a bejelentésről, a rendőrség hivatalból elkezdi köröztetni a rendszámot, utánna az okmányiroda új rendszám, forgalmi,matrica,sorbanállás, időpontok. ha csak megrongálódik,sérül, vagy keresztül megy rajta egy khemion akkor csak a plakett kft-hez kell felküldeni bp.-re és legyártják az új rendszámot, ugyanazzal a fr. számokkal.én már egyszer végigzongoráztam ugyanezt. sokan csak a rendszámtartóba betéve használják, de az műanyag és törik, reped. két csavarral rögzíteni nem esztétikus, de csak ellopni tudják, elhagyni nem fogod.
Ja,és ha sikerül bejutnod az okmányba,akkor ezt ott azonnal el is intézik!
Okmányirodában kell lejelenteni.Motor rendszámot nem gyártanak le,ezért újat kapsz.Ki kell tölteni egy jegyzőkönyvet,hogy hol mikor hagytad el.4000 a rendszám + 450 a műszaki címke + 6000 az új forgalmi.Ennyi!
Elvesztettem rendszámomat!
Szidott anyám érte!
Megtudjátok mondani,hogy mi a menete ha újat kell csináltatnom?
Hol kell lejelenteni?Az okm. irodában vagy a rendőrségen?Mibe fáj,és mennyi idő alatt van meg?
A 300-ast már adták volna jóval olcsóbban is. Ha egyre gondolunk, akkor teljes idomzat lámpa és egy blokk is kell hozzá alapból.
Természetesen nem, arra ott a csajom