hali Basi! Értessz a V motorokhoz? fater maraudere elég sokat állt (14e km van benne azt 6 éves) azt elkezdett pufogni meg kihagy az eggyik henger...olyan minha valami gyyujtás gondja lenne vagy max üzemanyag...gyertya kb 1000km -e lett benne cserélve...
nem akarja az öregem elvinni szervize mert a gatyáját is legombolják róla...multkor a kötelezőn 30e gomoltak le mert lecserélték az olajat meg a szűrőt....meg álitóag átnézétk...
vélemény?
Debrecenben ma is süt a nap, én már nagyon be vagyok sózva. Ha a hegyekben nem lesz jó idő valahol az alföldön is össze lehetne röffeni, mert még én is csak 2 kilences fórumtagot ismerek személyesen.
Bár ez nem teljesen az,mint amire úgymond megegyeztünk,de mivel jó "gyerek" vagy így veled most sem alkudozom,jöhet annyiért ugyanarra a címre! Köszönöm szépen! De tutira add fel holnap,mert én máris hívom a fényezőmet,hogy kedd délután melója lesz!
Na ettől tartok én is!Lehetetlen egy hétre előre megmondani ilyen változó körülmények között,hogy éppen aznapra mit hoz a jövő erre a környékre!Talán előtte nap ha lehet nagyjából biztosra tudni!
Most melyiket nézed meg?Azért lettem volna kíváncsi arra,hogy madcoyote mennyiért vette a gépet,mert neked eddig nem igazán sikerült nagyon ár alatt találnod egyet sem.Ő viszont azt írja,hogy nagyon jól vette!Te 950-ért néztél olyat,mint amilyet Ő vett X összegért!Ezek fényében még mindig azt mondom,hogy én k.rva jól vettem az enyémet 1.05-ért 7 kilónyi extrával/2004-es!/ úgy,hogy 20 ezret kellett ráköltenem!
15 foktól már természetesen lehet motorozni,sőt már 10-től is bőven,ha száraz az aszfalt és süt a nap!Csak hát egyelőre kisebb-nagyobb megszakításokkal esik az eső,és állítólag még fog is!
időkép
Szerintem ha süt a nap egy hét múlva mehetne a kawa találkozó a Bükk-Mátra vonalon. 15 foktól már lehet motorozni!
Ha mégsem lenne jó idő akkor tartom a szavam, lesz palacsinta debrecenben.
Gratula az új kilences tulajoknak, a 2001-es a legtutibb választás!
nem akarja az öregem elvinni szervize mert a gatyáját is legombolják róla...multkor a kötelezőn 30e gomoltak le mert lecserélték az olajat meg a szűrőt....meg álitóag átnézétk...
vélemény?