Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali Basi! Értessz a V motorokhoz? fater maraudere elég sokat állt (14e km van benne azt 6 éves) azt elkezdett pufogni meg kihagy az eggyik henger...olyan minha valami gyyujtás gondja lenne vagy max üzemanyag...gyertya kb 1000km -e lett benne cserélve...
nem akarja az öregem elvinni szervize mert a gatyáját is legombolják róla...multkor a kötelezőn 30e gomoltak le mert lecserélték az olajat meg a szűrőt....meg álitóag átnézétk...
vélemény?
Debrecenben ma is süt a nap, én már nagyon be vagyok sózva. Ha a hegyekben nem lesz jó idő valahol az alföldön is össze lehetne röffeni, mert még én is csak 2 kilences fórumtagot ismerek személyesen.
Nem lehetne kicsit elhalasztani a talit, hátha lesz még jobb idő? Innen nagyon messziről nem szívesen mennék el hidegben
Tutira megy holnap!
Bár ez nem teljesen az,mint amire úgymond megegyeztünk,de mivel jó "gyerek" vagy így veled most sem alkudozom,jöhet annyiért ugyanarra a címre! Köszönöm szépen! De tutira add fel holnap,mert én máris hívom a fényezőmet,hogy kedd délután melója lesz!
Annyit tegyél már még meg,hogy oldalnézetből is lefotózod!
Egy kalappal
Halli!
Holnap postára adom!
Arra amire a sárvédő ment!
11+ posta OK?
Na az már döfi!
Annyit elárulok,700 000 Ft alatt vettem.
Na ettől tartok én is!Lehetetlen egy hétre előre megmondani ilyen változó körülmények között,hogy éppen aznapra mit hoz a jövő erre a környékre!Talán előtte nap ha lehet nagyjából biztosra tudni!
Most melyiket nézed meg?Azért lettem volna kíváncsi arra,hogy madcoyote mennyiért vette a gépet,mert neked eddig nem igazán sikerült nagyon ár alatt találnod egyet sem.Ő viszont azt írja,hogy nagyon jól vette!Te 950-ért néztél olyat,mint amilyet Ő vett X összegért!Ezek fényében még mindig azt mondom,hogy én k.rva jól vettem az enyémet 1.05-ért 7 kilónyi extrával/2004-es!/ úgy,hogy 20 ezret kellett ráköltenem!
Itt pénteken szakadt az eső 100km arréb meg akkora hó esett,hogy a melósók nemtudtak jönni melózni.Ugyhogy jöhet még bármi .
15 foktól már természetesen lehet motorozni,sőt már 10-től is bőven,ha száraz az aszfalt és süt a nap!Csak hát egyelőre kisebb-nagyobb megszakításokkal esik az eső,és állítólag még fog is!
Valoban nem a kecskeméti,Dorog mellet vette talán Csolnk a hely neve.
Igazad van 900,én írtam el nemtudom miért 950 volt a fejemben.Viszont 1ft annyit nem engedet a tulaj.
Kösz szépen tesó!
Viszont neked is!
Holnap megint megyek motornézőbe!
időkép
Szerintem ha süt a nap egy hét múlva mehetne a kawa találkozó a Bükk-Mátra vonalon. 15 foktól már lehet motorozni!
Ha mégsem lenne jó idő akkor tartom a szavam, lesz palacsinta debrecenben.
Gratula az új kilences tulajoknak, a 2001-es a legtutibb választás!
Boldog névnapot Himi
Most nézem csak igazán,hogy talán mégsem a kecskeméti motor!Ezen van hátul belső sárvédő is,meg talán az első irányjelzője is más!
Helo!
Én érdeklődtem róla,aztán meg hirtelen eltünt a hirdetés!
Legalább üzenhettél volna hogy nem aktuális!
Hali!
Ez érdekes,mert 900-ért hirdették sürgősen!
Ezek szerint neki megért 950-et is?
Nagyon jól vehetted,ha nem árulod el az árát!Vagy lehet,hogy még ő fizetett,csak hogy elhozd?!?