a pilot sportot váltotta le a power...a tesztben egy kicsit roszabb a helyezése..100e volt a katárra 2006 ban ..egyik havernak ilyen vóta hondályán...szerette mert fogott mint a ződfesték viszont gyrorsan elkopott a köépső részea sok kétszemélyes túrától..egy szezont bírt ki neki...de aszondom még ennek ellenére sem lehet srosz választás bár a gyártási évet nézd meg!
a többit majd leítják a többiek..zserintem ha nemtúl öreg attól még faintos
utánanéztem...2004 től gyártották..2006 ban volt a katalógusára 107 e ...és a tesztekben is elég előkelő eredményeket ért el..mondjuk pnt leszarom a teszteket nekem bevált az a lényeg....
aztán lehet már nemis lehet kapni zsírújonan...eztmárcsak a profik tudják megmondani nem én...
Még tavaly eldőlt kavicságyban szegénykém , s most szeretném kisebb szépséghibáit elfedni.
Valaki utána járt már annak, hogy hol lehet beszerezni hibajavító festéket zöld színben?
Vagy van valamilyen zöld színkód, amit kikevertethetek?
Nem akarnám az egész oldal és faridomot átfestetni, ha nem muszáj.
ha zsírúj akkóü tuti deha használt még akkó is megéri persze ha jó állapotban van...nagyon öreg nemlehet mertha jóltudom 2004 től gyártották? olyan 100 körül lehet de ne kövezzetek meg hacsak 90
érdekes kédés eza gumiválasztás..kinek mi jön be...jóvót nekem conti road is viszont ahhó képest gyorsan szerintem ahhó képest jól is fogott, persze nem páyáztam vele csak ökörködések stb...
a legszarabb talán a d207 es dunlop vót.
a legjobban persze a michelin pilot power jött be! tapad mint a fene és vaze már közel 10e km van benne ésazézt sikáltatom a hátulját...ugyhogy én tuti maradok ennél a márkánál...
Én a contiról nem tudok sok rosszat mondani, nekünk bejött, bár pályán soha nem használtuk. Az öcsém hihetetlenül tudott menni a hatossal vele, nem maradt rajta majrécsík. A sport természetesen jobban kopik mint a road, de a tapadása is jobb, a döntés a tiéd.
Hello Coyot!Nekem volt conti road attack a 750-n.Nem rossz gumi ha túrázni akarsz,vagy néha egy kicsit jobban fenni a gépnek.Az ára tényleg jó és viszonylag lassan kopik. Ha nagyon sportosra akarod fogni akkor vigyázni kell vele,mert az utsó 5-6 mm hirtelen csúszik meg. Az egyik haveromnak a 900Horneten van fenn neki is ugyanez a hiba tűnt fel. Ő 6800 km-nél dobta le a hátsót.Pályára meg teljesen alkalmatlan!
én metzeler z6-ot tennék föl, de egy haver meg azt mondta hogy metzelert soha. a metzeler az egyik gumigyártó ami csak motorkerékpárokra gyárt gumát, és a pirellik is a metzeler gyártósoráról gurulnak le!
Keresek 96-os ZX9-R hez blokkot!
Valaki valamit tud csorogjon ram ha megkerhetnem!
06-30 698-3626
Elore is koszi.