Ha nem volt még Skodád akkor nem is kellett szerelned. Nagyon könnyen javítható, de nagyon sűrűn kell is, hőleg ha meg van piszkálva. De megvan a maga varázsa.
A rokonod motorja nagyon temeti a benzint. A Z1000 nem eszik ennyit!
az unokaöcsém piaggió lybertyje, eredeti gyári állapotban vette, olaszból hozták,kávézni akart vele járni, sztán szórólapozni akarvele, sport kuplung +görgők és az allant említett fogyasztás! lámpától még autó nem előzte meg 70-ig, és nem kitétel nála az élettartam, van másik főtengely és hengerszett!
Köszönet az értékes infokat mindenkinek rendszám ügyben!Tegnap nyomtunk egy laza karikát.Igazán jól esett!Rendszám nélkül!Szépen!Ma felhívtam az okm.irodát,hogy mi a teendő.A hölgyike azt mondta,hogy új forgalmi,új rendszám,új matrica.Forgalmi:6000;rendszám:4200;matrica:450.A régi számot nem gyártják le,mert csak egy darab van belőle.Péntek 1/2 10-re kaptam időpontot.Időpontot kell kérni!A rendőrségre nem kell bemenni,mert a régi rendszámot ők lejelentik,nehogy más felhasználja!Igazából már dec.24-én elveszett csak eddig nem foglalkoztam vele,mert nem volt jó idő.Az év végi záró guruláson a cimbi bevitt egy zerge baszta útra ott esett le.Gyári műanyag tartón volt.Most csinálhatok egy tartót erre is savállóból mint a régire.
Kawaszeki Furi a motorod, csak én több ződet, és kevesebb feketét rajzoltam volna rá.
Nincs valakinek egy eladó karbisora? Leginkáb a 7RR érdekelne. Skoda LR-be kellene.
na én meghúzattam a stihlt, de rendesen, és még kicsavartam a fancsikai tavakra is, szerencsére a nyomorultakkal nem találkoztam, de a festő srác aki festette a robeszt és ma ő is portyázott az r1-sel,szóval ő mondta hogy a nyomorultak megszállták a várost. 1L benyával 7-9 kml lehet megtenni,a lámpáknál forgatni kell a blokkot mert különben megfullad a sok benyától. hi!
Szerintem egy olyan villamosságis,aki riasztózik is.Mert nem biztos,hogy minden villamosságis ért hozzá!Az enyém riaszt emelésre,ütésre,ha túl közel mégy hozzá/radar/,meg még valami,már nem tudom.Van néma riasztás is,amikor csak a pager jelez nálam,a motor dugóban marad.Ja,igen.Van motorblokkolás és járó motornál vészleállítás.MAGICAR a márkája,és az előző gazdája vette bele,állítólag 60000-ért,ha jól emlékszem!
Tényleg,mennyi a km benne?A boncteremben írtak szerint 21000-rel vette 2006-ban,és az írás idején,azaz 2007-ben már azt írja,hogy vezetett km 31000.Ezek szerint sacc/kb egy év alatt ment vele 31000-t.Akkor az összesen 52000.Te azt írtad,hogy tavaly csak 1500-at ment vele.
Az biztos!
KAWASAKI