Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen!
Az biztos!
KAWASAKI
Kár hogy valami formula 1-es hangot raktak bele.
Nah, gratu a 9-eshez, jobb mint a gixxer400?
Gratula,nagyon szép!
Ha szegeden jársz összefuthatunk,valahol!
Persze ha majd jó idő lesz.
Ha nem volt még Skodád akkor nem is kellett szerelned. Nagyon könnyen javítható, de nagyon sűrűn kell is, hőleg ha meg van piszkálva. De megvan a maga varázsa.
A rokonod motorja nagyon temeti a benzint. A Z1000 nem eszik ennyit!
Itt lesznek a linken a képek.
http://www.skodamotorsport.com..." target="_blank">lr
öööö skodában nem vagyok járatos mi az a skoda LR, nem talán skoda low rider? de tényleg sedu,nem volt még skodám!
az unokaöcsém piaggió lybertyje, eredeti gyári állapotban vette, olaszból hozták,kávézni akart vele járni, sztán szórólapozni akarvele, sport kuplung +görgők és az allant említett fogyasztás! lámpától még autó nem előzte meg 70-ig, és nem kitétel nála az élettartam, van másik főtengely és hengerszett!
Gratula a mocidhoz! kiváncsi leszek hogy miket fogsz majd írni róla idővel, mennyire fog bejönni...stb...de szerintem eztán is kawafan maradsz
Köszönet az értékes infokat mindenkinek rendszám ügyben!Tegnap nyomtunk egy laza karikát.Igazán jól esett!Rendszám nélkül!Szépen!Ma felhívtam az okm.irodát,hogy mi a teendő.A hölgyike azt mondta,hogy új forgalmi,új rendszám,új matrica.Forgalmi:6000;rendszám:4200;matrica:450.A régi számot nem gyártják le,mert csak egy darab van belőle.Péntek 1/2 10-re kaptam időpontot.Időpontot kell kérni!A rendőrségre nem kell bemenni,mert a régi rendszámot ők lejelentik,nehogy más felhasználja!Igazából már dec.24-én elveszett csak eddig nem foglalkoztam vele,mert nem volt jó idő.Az év végi záró guruláson a cimbi bevitt egy zerge baszta útra ott esett le.Gyári műanyag tartón volt.Most csinálhatok egy tartót erre is savállóból mint a régire.
Kawaszeki Furi a motorod, csak én több ződet, és kevesebb feketét rajzoltam volna rá.
Nincs valakinek egy eladó karbisora? Leginkáb a 7RR érdekelne. Skoda LR-be kellene.
Mi az amúgy?Peugeot vagy Aprilia?
ugy ugy kawasaki 309 B és a fekete eggyesek szerint jó összeállítás.
Mondjuk az az egy év alatt 31000 kicsit sok még akkor is,ha valaki a WC-re is motorral jár!Ott valamit elírhatott!
Fél Kawasaki!Félig zöld!
na én meghúzattam a stihlt, de rendesen, és még kicsavartam a fancsikai tavakra is, szerencsére a nyomorultakkal nem találkoztam, de a festő srác aki festette a robeszt és ma ő is portyázott az r1-sel,szóval ő mondta hogy a nyomorultak megszállták a várost. 1L benyával 7-9 kml lehet megtenni,a lámpáknál forgatni kell a blokkot mert különben megfullad a sok benyától. hi!
hali sedu! a 99-es váza is fixen heggesztett.
Szerintem egy olyan villamosságis,aki riasztózik is.Mert nem biztos,hogy minden villamosságis ért hozzá!Az enyém riaszt emelésre,ütésre,ha túl közel mégy hozzá/radar/,meg még valami,már nem tudom.Van néma riasztás is,amikor csak a pager jelez nálam,a motor dugóban marad.Ja,igen.Van motorblokkolás és járó motornál vészleállítás.MAGICAR a márkája,és az előző gazdája vette bele,állítólag 60000-ért,ha jól emlékszem!
Na majd holnap!
Fekvés
Szasztok
Összesen motorozott 27000-et!
Ő 6-7 ezret rakott bele.
50000 km felett nem is vettem volna meg!
Most ora szerint 28800 van benne.
Tényleg,mennyi a km benne?A boncteremben írtak szerint 21000-rel vette 2006-ban,és az írás idején,azaz 2007-ben már azt írja,hogy vezetett km 31000.Ezek szerint sacc/kb egy év alatt ment vele 31000-t.Akkor az összesen 52000.Te azt írtad,hogy tavaly csak 1500-at ment vele.