Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10-ből lehet alkudni.
mst szopatol .
Ma én is belelöktem az akksit, aztán megjárattam egy kicsit.Már kellett!
Mert vett valamit?
hali! ma nekem is ajánlottak egy 99-est, kicsit lomos állapotú de mo-i,törzskönyves,300 pénz,de heggeszteni,festeni, lakatolni kell, de megkell nézni az állapotát, hogy érdemes-e foglalkozni vele. a havernek tegnap indítottuk be a 9-ét, eddig 670-be van, de még nincs lámpa, hasidom,fejidom-müszertartó konzol,tükör, forgalombahelyezés. már ő is azt mondta hogy 600-ba egyszínüre lefujva eladná.
Himi gratula a motorhoz.Vigyázz rá meg magadra is.Remélem most már az idő is enged majd egy közös gurulást.
Megnéztem az izzók jók,akkor valószínű mókolás van,vagy valami.
Szép vas gratulálok!
Egy dolgot csinálj vele! Szedd le a felni csikot mert aki felrakta annak nem igazén volt kézügyesége meg a zöldön nem szép ez a csik!
Amugy pöpec masina! Veszel rá egy benzincsapot és zsír géped van!
Szépnek látszik,nem egy leharcolt külseje van!
Mindkettő lámpában 21/5W-os kétszálas izzó van, tehát mindkét lámpa világít és féklámpáz is egyben Valószínű kiégett mindegyikben egy izzószál, vagy más kehéje van, esetleg mókolás van a dologban.
Ja és egy kérdés,hogy világít a hátsó lámpa?
Nekem az egyik világítás,a másik féklámpa.
Sziasztok.
Itt vannak a fényképek.
Sajna esik az eső nálunk is.
O.K.!
Szeva Basi.
Mizu üléspúp elkészült
hívlak majd!
Feladtam!
Már a postán múlik!
Hali ránézek a hétvégén ha gondolod! Mármint a marauderre! 800-as?
Szeva!
Az enyémben zselés van! Kereken 4 éves, és bírja! A helyedben mindenképp azt vennék!
és a gyári akku mi pénz?
A savas akku élettartama (VARTA) a motorból télen kivéve 2 szezon. Állítólag a savas akkuk tönkreteszik a fesszab-ot. Szóval zselést kell venni nagy indítóáramút.
JapÁn gyÁrit, modjuk t?lem
hali
sajna meghalt az aksim fiuk.
szerintetek milyen fajtát érdemes vásárolni?
Debrecenben van egy garnitúra, nézd meg, ha kell leveszem a motoromról.
embörök gumira lenne szükségem .esetleg tud e valaki kicsi pézé
most jött a lizingcsekk . pont egy 10 sel drágább mint tavaly . .remélem ennél több már nem lesz .