Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Volt egy kis gond,auto csere de megoldodott igy nincs is hirdetve várom a jóidöt
Basiiiiiiiiiiiiiiiii2,kattints rá az előzményre,ha előkerülsz!
Azt nézem,hogy a múltkorában éppen a Te motorodat "veséztük" a 229.oldalon Coyottal.Másikat akarsz,vagy elég volt a motorozásból?
Én ezt a mocit kb 1éve néztem akkor ha jól emlékszem 1050000 volt az ára és valami 5000ft akart engedni, kereskedésbe is be volt adva
aha csak ezek nem 1milla körüli tételek
Túl szép állapotban van, ahhoz hogy gyári festésű legyen. Szerintem nem nehéz eladni, csak jó áron kell próbálni. A simsonom is elment féláron, amit kinéztem CB750 is elkelt 300-ért.
Vettem a múltkor egy olcsó Skodát (ma meg még egyet) az is el fog menni egy héten belül.
http://admin.hasznaltauto.hu/index.auto?command
=osszeshirdetes&sID=346e6121e430a4e3bc6eaacddd183432
Alkudj, alkudj
Sokan azthiszik még a mainapig is,hogy olyan könnyű motort eladni mint régen.
Kurva nehéz,egy srácnak most küldtem már 14db nagy felbontású képet...... majd hív a szokásos duma
Alkudj keményen!
Ez nagyon szép, pár éve én is erre a vigyorgós típusra voltam ráfeszülve
Hali!
Na akkor csak ez marad,mert a pénz nagy ur,és semelyik kurva bank nem ad hitelt.
Sajna hiányzik még 2 kilo de ezt legalább meg tudom majd venni.
Gondolom enged belőle majd a srác,mert annyit nem ér hiába patent.
A lila valoban törött volt,mindkét oldalidomja festett,és ujramatricázott.
1.1 ből nem hajando engedni a srác,én meg mondtam hogy akkor kenje a hajára,jövő ilyenkor is ott fog állni a kereskedésben.
Ezt meg legjobb esetben 850-ért elhozom oszt jovan.
Hali
Folyamatban van ,mihejst meg lessz rakok fel képet.
Múltkor megmozgattam mind a kettőt,nem nézett furcsán aki látott,h.most mi vaan?
Azért én optimistább vagyok,mert hol lesz már fletó és a szánalmas csűrhéje,amikor mi még mindig az utak királyai leszünk! És eljön az a május egy is pikk-pakk!Azért csak megrendezik remélem,legfeljebb mindenki csak egyet gyorsul,mert annyira lesz benzinje!
Az a királyság!Kenjed mind a kettőt,ha a haverod nem látja,bele ne rohadjon neki a dugó!
Csak az évjárat különbözik,az egyik 01-es,a másik 02-es.
És csak az egyik ződ,az a heveré nállam alszik téli álmot,így szoktam néha gyönyörködni bennük.
Nem jársz messze az igazságtól,tényleg két 9-es áll a garázsomba!
holvan még kunmadár, holnapra bizonyos helyekre még hószállingózást jósoltak! és még meg kell élni, de ahogy feriék viszik a kormányunkat abból nem sok kunmadár lessz!most vettem motor tradert 01-es 929 890-en, 04-es vfr800 abs 1290-en. most lehet alkudozás nélkül olcsón venni bringát!
Hali!Na mi az,megtetszett a 2003-as design,és mindjárt kettőt szereztél belőle?!?
Hali,még én se alszok
És hogy állsz a designnal?
Na,van már aki felriadt a "beszélgetésünkre"!
Persze hogy megyek Kunmadarasra,ha jó idő lesz május elsején!Én nem alszok,de mindenki más igen!Úgy látszik korán osztották ma a pizsamákat!Mindenki motorozik,csak itt szakad az eső?!?
Látom mindenki alszik.A lényeg szuper idő volt ma és egy hatalmasat gurultam.Ja egy kérdés, Kunmadárra jöttök?
Pár napja már nincs fent a hirdetése,valaki beleszeretett!Jó az a motor,jól járt vele valaki,bár nem volt olcsó/ahogy vesszük/!