Túl szép állapotban van, ahhoz hogy gyári festésű legyen. Szerintem nem nehéz eladni, csak jó áron kell próbálni. A simsonom is elment féláron, amit kinéztem CB750 is elkelt 300-ért.
Vettem a múltkor egy olcsó Skodát (ma meg még egyet) az is el fog menni egy héten belül.
http://admin.hasznaltauto.hu/index.auto?command
=osszeshirdetes&sID=346e6121e430a4e3bc6eaacddd183432
Alkudj, alkudj
Sokan azthiszik még a mainapig is,hogy olyan könnyű motort eladni mint régen.
Kurva nehéz,egy srácnak most küldtem már 14db nagy felbontású képet...... majd hív a szokásos duma
Hali!
Na akkor csak ez marad,mert a pénz nagy ur,és semelyik kurva bank nem ad hitelt.
Sajna hiányzik még 2 kilo de ezt legalább meg tudom majd venni.
Gondolom enged belőle majd a srác,mert annyit nem ér hiába patent.
A lila valoban törött volt,mindkét oldalidomja festett,és ujramatricázott.
1.1 ből nem hajando engedni a srác,én meg mondtam hogy akkor kenje a hajára,jövő ilyenkor is ott fog állni a kereskedésben.
Ezt meg legjobb esetben 850-ért elhozom oszt jovan.
Azért én optimistább vagyok,mert hol lesz már fletó és a szánalmas csűrhéje,amikor mi még mindig az utak királyai leszünk! És eljön az a május egy is pikk-pakk!Azért csak megrendezik remélem,legfeljebb mindenki csak egyet gyorsul,mert annyira lesz benzinje!
Csak az évjárat különbözik,az egyik 01-es,a másik 02-es.
És csak az egyik ződ,az a heveré nállam alszik téli álmot,így szoktam néha gyönyörködni bennük.
holvan még kunmadár, holnapra bizonyos helyekre még hószállingózást jósoltak! és még meg kell élni, de ahogy feriék viszik a kormányunkat abból nem sok kunmadár lessz!most vettem motor tradert 01-es 929 890-en, 04-es vfr800 abs 1290-en. most lehet alkudozás nélkül olcsón venni bringát!
Persze hogy megyek Kunmadarasra,ha jó idő lesz május elsején!Én nem alszok,de mindenki más igen!Úgy látszik korán osztották ma a pizsamákat!Mindenki motorozik,csak itt szakad az eső?!?
Vettem a múltkor egy olcsó Skodát (ma meg még egyet) az is el fog menni egy héten belül.
http://admin.hasznaltauto.hu/index.auto?command
=osszeshirdetes&sID=346e6121e430a4e3bc6eaacddd183432
Sokan azthiszik még a mainapig is,hogy olyan könnyű motort eladni mint régen.
Kurva nehéz,egy srácnak most küldtem már 14db nagy felbontású képet...... majd hív a szokásos duma
Na akkor csak ez marad,mert a pénz nagy ur,és semelyik kurva bank nem ad hitelt.
Sajna hiányzik még 2 kilo de ezt legalább meg tudom majd venni.
Gondolom enged belőle majd a srác,mert annyit nem ér hiába patent.
A lila valoban törött volt,mindkét oldalidomja festett,és ujramatricázott.
1.1 ből nem hajando engedni a srác,én meg mondtam hogy akkor kenje a hajára,jövő ilyenkor is ott fog állni a kereskedésben.
Ezt meg legjobb esetben 850-ért elhozom oszt jovan.
Folyamatban van ,mihejst meg lessz rakok fel képet.
És csak az egyik ződ,az a heveré nállam alszik téli álmot,így szoktam néha gyönyörködni bennük.