Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keress kint a németeknél használt gumit szabadidődben,úgy lenne csak igazán olcsó!Ott fillérekbe kerül a használt cucc!
Helló!Akkor ez az a kecskeméti,amelyiket 990-ért hirdették?Jó lesz az,és az ára is jó,szerintem 950-be!Gumik?!?Nem jó embert kérdezel igazából,mert mint már mondtam,én csak utcán motorozok,ott pedig nem határon használja az ember,tehát passz!Én mindig azt a gumit szoktam megvenni/csak használtat!/,amelyiknek jó az ár/érték aránya,és ismert,elismert márka."Oszt" annyi!Első gumiért még sosem adtam 5 ezernél többet,hátsóért meg max. 8-at,de akkor azok legalább 80 %-osak voltak.Tehát én csak Kawasakiban vagyok márkafüggő,gumiban nem!Többnyire Kunmadarason vettem a gumijaimat a Bátszi motortól.Nagyon jó áraik vannak,ha ott kipakolnak.Küldenek postán is,de úgy már sokkal drágábbak.Legalábbis a szomszéd gyereknek 20-ért küldtek olyat,amit én ott 8-ért vettem meg tőlük.Normál használatnál még ezek is kibírnak akár egy szezont is,akkor meg minek adjak érte 30-50 -60 ++++ ezer forintot?!?
Az jó!
Sziasztok.
Magánszemélytől vettem,mert nem tudta fizetni,vagy nem akarta a hitelt.
Nagyon olcsón vettem,majdnem elsírta magát amikor elhoztam.Holnap lesz fénykép,mert nálunk(Szeged)nagyon rossz idő van.De azért sokan motoroznak. Egyébként ugyan ilyen mint a fényképen.
Üdv
Hali!

Haver ezt a gépet vette a héten,teljesen el van tőle ájulva vannak rajta apróbb hibák de egyébként meg van vele elégedve.950.000ft 2001-s.A gumik cserések rajtra.Te milyent raknál rá ha két személlyel túrázni járnál?Még ő is csak ismerkedik a vassal nem tud róla semmit.Végül is az a lényeg ,hogy nagyon el van tőle kábulva,nem eladásra vette hanem motorozni némi pénzráfordítás belefér.
Hali Bocs de a 21 ik században lehet hogy egy postagalamb többet ér mint ez a szar net . Amúgy a srác 20000 körül mondta.
Én is fogom az éterből,de addigra már én is kiléptem,amikor bejelentkeztél!
De hátha tévednek a jósok!
Na,jól van!Már csak az ára érdekelne,ha nem titok!Kereskedésből,vagy magánszemélytőt?300 kilométer az első nap,az a király!Akkor Te már nem kicsit voltál ráizgulva a vasra,ha a hűvös idő sem volt akadály!Ha zöld '99-es,akkor ilyen ugye?
Sebaj majd legfőljebb elmegyün debibe Seduhoz palacsintát majszolni. Ha meg az se jó majd a képébe nyomjuk.
Sziasztok.
99-es,zöld,44 ezer km,szerintem jó állapotban,amit mondtataok minden OK.Ma már,azaz tegnap nyomtam vele 300 km-t.
Csak jégkocka lettem.De megérte.
Ma rakok fel képet ha nem szakad az eső.
Hali!

Beszélgesünk!Én lopom a netet de azért ez isszaraxik néha.Rendkívül bosszantó.
Na jó,akkor nem beszélgetek én sem veletek!
Megkérdezhetem,hogy mennyiért csinálják meg?
jelen pillanatban csinálják a sablont és mire meg lessz adigra összekell szednem a pénzt.Ami nehéz lessz mert az asztalosoknak erre nemsok melólyuk van
Jogos!De már készül?/nekem is baszakodik ez a sz.r net!/
Dekorra szavazok,mert nem akarom a gyári festést elbaltázni.Ha egyszer eladom akkor akinek nemtetszik csak leszedi és kész.
Na mondom én,hogy fagyásveszély van!Lökj egy hasáb fát a kandallóba! Milyen lesz a motorod?Mint az ott a képen?Festés vagy dekorozás?
Vagyok vagyok csak szarakszik a netem
Sehol senki! Azt hittem már sehol nincs olyan hideg,hogy ennyi gép lefaggyon egyszerre!
15.-ére nem éppen jók az időjárási előrejelzések!Már ha értenek hozzá ezek a b@lf@szok!
Vagy legalábbis ritka!
Gratula!Szín,évjárat,állapot,km.,ár,egyebek?
Csendben figyeltem a"vesézést" szerintem ilyen idős motorba nincs gyári állapotú
Sziasztok,megvettem életem első kawsaki zx-9r-jét.Holnap lefényképezem,és fölrakom.
Köszönöm mindenki segítségét.