Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A nevem Cserenyecz Zsolt. Zalka M.18 ott lakom. A talin meg megprobálok ott lenni. Elöre is kösz a meghivást.
Majd fűzöm,csak tudod a 2 gyerkőcöt is le kell ilyenkor passzolni valahova,meg mind a ketten 2 müszakba melozunk,és nehéz összehozni hogy mind a ketten pihenjünk.
De majd előre megprobáljuk leszervezni mindkét napot
Köszi szépen
Hát látod a lové nagy úr manapság,és ez volt most a legértelmesebb 9-es ami nekem bejött.
A 2002-es ről lemondtam miután kiderült hogy mindkét oldala javitott volt
Hozd el őt is mi is párokkal megyünk meg leszünk.
Coyot mit lehet tudni lessz végsebesség mérés?
Az asszony kinyír
Aha,értem,kösz az infót.
Coyot,gratula a gépsashoz!Szépes!
Motorod,adatlapod?
Ok Május másodikán meg itt lessz Szarvason találkozó.
Ki vagy ? Mert az adat lapod nincs kitöltve.
nem volt még skodrim, de ha a képeken láthatót árulták volna lehet hogy én rajtam kívül sokan vettek volna skodát. az alap 50-esre-piaggió- felraktak egy 70-es hengert, 21-es karburátort kapott, meg komplett kuplungot más rugókkal,görgőkkel.ezen a dög robeszen átfolyik a benya a franc ami megeszi,nem is mentem többet a döggel,egy ezresért 20-30km megyek,eredeti állapotában meg 100km-is megy.

Május-1 re szervezkedünk
Bocs. Azért kérdeztem mert én is ott lakom. Szarvason
Amúgy semmi. De a Tizedes az ilyen softosab gumikat megzabálja 2 pályanap alatt. K2 bírja 4-5 napig.
Nekem túl puha.
Bocs hogy közbe szólok de én vagyok a Szarvasi Coyot Orosházi
Miért,mi a baj a K1-el?
Kár, hogy K1-es.
Coyotnak! Ne haragudj te szavasi vagy?
Ti Kunmadarast május elsejére szervezitek egymás között,vagy netalán lesz már ott hamarabb is valami,amiről én nem tudok?!?
és valóban nem lessz moto-gp futam magyarországon a balatonring helyén, a h.ring pedig nem alkalmas egy ilyen futamra, ezt már régebben megmondták maguk a versenyzők. így hát eladom a 190-es metzeler racetec k1 gumámat. ha valaki érdemesnek látja az jelez!
Fiuk! Ez kell nekünk. Bulik és motorozás.
Hát hogy a fenébe ne lenne jobb!
Köszi szépen,a tied is nagyon patent!
Coyot tel:70/373-4691
Ha arra járok és ráérek szolok,aztán fagyizunk egyet!
Kunmadaras?
Már megyünk kb 6-an Szarvas felől.
basit2-t keresem ,ha lehet most!