Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én 5500-ért vettem a vaterán,de van ennél komolyabb is biztos.
Nagyon dicsérték azért esett rá a választásom.
Menyibe kerül most egy normális riasztó?
Apropó,riasztó!
Én is vettem bele,Thor-436-os.
Ki kell hozzá?
Müszerész,vilamossági szerelő?
Én nem akarom kokányolni,mert félek hogy elbaszok valamit.
Gondoltam,hogy lecsapsz a ziccere de végül is én adtam fel a labdát.
Csak hogy jobb kedvünk legyen!
Én ma megzavartam egy kicsit az enyémet,aztán szétszedtem a hátulját!Péntekre színre lesz fújva az undertailom,aztán gyorsan összedobom.Vagy nem!Mert a kqrva riasztóval úgy tele van ott minden,hogy nem tudom hogy fogom oda visszatuszkolni a jóval kisebb helyre!
Már vártam.
Az joooooo!
Ócsán van a motor,kb 160 km.
Hali!Na jó,de felétek gyakran havazik!
Szerintem jó! zx-r kollégának ugyanilyen van,és Ő azt mondta nekem egyszer,hogy akár 5 literrel is beéri,ha nem bántja!Az enyém még 6 alatt nem evett,de nekem a fordszámmérő ritkán van 8 ezer alatt! Hét végére mond egy kis felmelegedést,hátha szerencséd lesz és megúszod elázás nélkül!Hol van a motor?
Köszike!
Engem már tavaly ősz ota esz a fene,.....gondolhatod!
HaliI

Gratula a motorodhoz ,nagyon szép nekem is tetszik.Szombatig csak kibírjátok valahogy motortalanul,én decembertől várok és csak 19-én hozom el,kitartás.
Csak jövő honapba veszek gumit,mert lenulláztuk magunkat sajna,és amugy meg anya nem engedi hogy használtat tegyek rá
Amugy ha van valami jo ajánlata érdekel!
Csak szombaton vagyunk a párommal eggyütt pihenősek,és a kocsit is haza kell hozni valakinek!
Na meg ő is szeretné látni a gépet vételkor!
Szombatra meg már jobb időt is mondanak,hátha nem ázok szarrá
Az 5.5-6 l fogyasztás jo 140-150 es turatempónál?
A '94-es em 6-ot zabált 100-on.
És meg bírtad állni,hogy még szombatig ott marad?!?
Egy haver foglalkozik vele itt Szarvason.Ha nem találsz a hét végéig akkor hétfőn tudok mondani pontos tipust és árat.Azt tudom hogy nekem ez vált be kibirtta az utcai gurulást és még Kecskeméten se maradt rajta majrécsík,vagyis fulra lelehetett vele dönteni.
Helo!Köszi szépen!
Amugy az ő motorja volt,és minden igaz amit irt róla!
Én is az eredetiség hive vagyok,nem szeretem ha fúrva-faragva van 1 motor.
Ezen aztán tényleg minden gyári,vagy nagyon szépen kijavitották,cserélték.
De nem nagyon izgat,mert mentem vele,kipróbáltam és ugy megy ahogy 1 motornak mennie kell.A hangja az brutális
Gumi nem kocka, nem repedt, nem elfékezett, nem pályázott szépen lehet vele borogatni, lassan kopik. Első 5000, párban 8000Ft
akku:
Na,csak meglett!Gratulálok!Kíváncsi leszek,hogy milyen különbségeket fogsz felfedezni az előző kilencesed és e között!Egyébként erről a motorról ír véleményt a srác alfagyuri néven a BONCTEREMBEN!
Akkor mégis csak jól tudom!Nem gyártják le motorra újból ugyanazt,hanem cserés!
Ki hozza?
Nekem Michlein pilot povert hoz hátra,eddig ezzel vagyok a legjobban meg elégedve.Kb olyan 8000 körül adja.Ha pontos tipust tudsz mondani akkor rákérdezek, elvileg vasárnap hozzák meg neki.Ha valami kell akkor csörgess meg a számom már tudod.
Valami jo gumiajánlatot kérek,mert nemsoká cserés lesz a hátsó
Mármint fajtára,márkára!
Előre is köszi!