Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fux neked az iwiw en gyoma a lakhejed? Mert ha igen akkor meg találtalak.
Előre egy metzeller m1 et teszek fel hátra meg meg hozzák hétvégére a pilot povert eddig ez vált be nekem maradok is ennél
Ez tuti hogy igy van. Jogos a pont.
De a Te felnid fél collal szélesebb!Nem mindegy!
Nekem is 190/50-es van fent, de michelin sport. Szerintem job mint 180- assal.
Ha valaki ad érte 3000 pénzt akkor vihetiMég egy pár km ert le tud tekerni vele .Eddig egy tizedesen vot de a srác el van engedve lóvéval és lecserélte.
mit kérsz érte ,a haver vett egy 180-ast ,de sír a szeme mert 190 akart venni! fümcih dollár? ? ? ?
ha feladtad a cuccot a srácnak légyszives szólj nekem hogy postán van.köszönöm!
Akkor van egy eladó gumim
A Tiéd nem a legjobban,mert túl széles rá!Nem fekszik ki rendesen rajta,s ezért a felülete nem ideális ívű !
Akkor intézhetnél nekem is valami melót odakint.Ja egy kérdés 190/50 es gumival hogy viselkedik a 9es csak mert ma hozzám vágtak egy metzeller M3 ast
uff! csak gondoltam rákérdezek,mert böszörményben is sok kawa B fut,az eggyik haver is oda adta el a gépét, és most szóltak hogy valaki lenullázta a kawa blokkját ott,csak egyszerű érdeklődés volt.köszönöm!
Bocs hogy most válaszolok, de most értem haza. A munka válalásim az nyugdijas koromig jo.
Fehervari vagyok
Hy!Azért fogok ilyet venni
MÉÉÉÉÉÉR NINCS MÁÁÁÁÁÁÁ SZOMBAAAAT?
Attakurvapicsába!
sampon vagy habfürdő a kis medanszijé vizébe, bele a verda hátsó gumiját és 4-6-ban kb 2-3m magasan lövi az égbe a habot fincsi! az időtartama attól függ milyen gyorsan tudják a szervezők kivenni a gy.kulcsot a mociból! appropó én azt hallottam hogy hajdúböszörményben is beadta a kulcsot egy régi B blokk, csak tán nem böszörményi vagy?
Hy!Az errefelé is kb. annyi.És állítólag nem rossz az a gumi!A mintája is jó!
Na csá!
Utánaérdeklődtem itt nálunk az egyik gumis srácnál,és 31600 a Conti Sport attack szereléssel
Na?
Mennyire sérült a motor?Nagy felület,sok kellene?Komolyan gondoltam,hogy küldök festéket,ha kell.Beleteszem egy borítékba és annyi!
Akkor száz évig is kint maradhatsz
mint mondtam neked ,figyelmetlensegem okozta szegenynek a vesztet:(
Bevagyok tarazva gumikkal:) mar csak 1 blokk kene ,szegenyt kinyirtam:(
habkevero?
1fazon te sztán megadtad a módját a gumisikálásnak, bátszi bandi csak tapsolna a vidid láttán, kisújszálláson a győri motorszervízben ha ott vásárolsz gumát,és ha ott előttük a 4-es főúton elpukkantod ingyért van a munkadíj, nyáron van ám gumikör rendesen. a kisúji buli ujra a strandon lessz megszervezve, biztos hogy újra lessz a kismedanszijéban habparti, 07-ben sv 650-n volt a habkeverő! ha ez évben lenne egy c-9 esem én lennék a habkeverőőőőőő!