sedu szerint mániám ezeket a reménytelen vasakat fényképezni, ígyhát még gondolni sem mertem lefényképezni. hi! pedig ez lett volna a hónap fotója, olyan volt a váz mint az őzgidának a fején a kis aggancs kinövések, mármint ahhogy a vázon vigyorogtak a leszakadt váznyulvány csonkjai. 3 kiló és szerelhetsz és rendelhetsz kedvedre.
a 636-os haver kétszer esett continentál road meg sport attakkal, újakkal.sztán most meg csapkodja a térdét mert a metzeler leárazta az m3-at, 61 pénz és kibaszott jó gumi, ő meg még tavaly begumizta magát. hoppácska!
ma néztem meg egy olyan 9-est mint a tied,300 pénz az ára de,és itt a de. műszakis,törzskönyves, de hiányoznak az idomok.csak az idomok darabjai vannak meg,első felniben 5 cm hupli van. tárcsák,villahidak,karok görbék,tengelytávban kb 5 cm - van.hütő fél oldala lerogyva,generátordekni kuka, és a motorház ott kivan törve.a hátsó váznyulvány komplett leszakadt a vázról,a tank meg olyan mintha ráugrattak volna.hátsó lengővilla,központi rugó,felni,tárcsa,lánc o.k.
Valakinek van netán valami infója a Continentál Road,vagy Sport Attack gumiról?
Valaki dicsérte nemrég,meg nem is olyan durva az ára:29000 péééz.
Gondolkodom
az én régi B-m a balatonringet oda vissza megjárva autópályán biztosan megzabálná ezt a mennyiséget, ugyhogy odadobtam volna az ördögnek de nem lessz futam, nincs rá szükségem.lessz még biztosan több olyan dunántúli esemény amire el lehetne gurulni na de a gp az gp!
Akkor nem is olyan jo?
Akkor mi a faszt tegyek rá,nem akarok pályázni,csak turázni,meg néha meghülyülni
Szép a motor!
Igy olvasva egy rakás ocskavas.
Akkor kawatalálkozo is lesz kunmadáron?
Madcoyot tel:30/9731121.
Palánkba jó a fagyi.
Kunmadaras? persze,kezdetek óta járok. Még ETZ-vel anno.
Valaki dicsérte nemrég,meg nem is olyan durva az ára:29000 péééz.
Gondolkodom
Asszem az aug.20-án szokott lenni