Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

basszameg!basszameg!basszameg! úgy tudom hogy aki összetörte az megnyomatta visszafelé és tulnyomták,de ne higgyj nekem ez csak hallottam. az viszont akkor biztos volt hogy a váz megrogyott azaz összeesett és a tankot szó szerint a helyére kellett verni, a tank két ülésfelőli rögzítőcsavarja kiszakadt a vázból és asszem átmenővel lett megoldva. a képét is a rendszámmal csak azért tettem el hogy ezt sohaaaaaaaa!ne vegyemeg senki!
Ok!Nincs mit,addigra előszedem ami megmaradt.
2-3 hét mulva itthol vagyok,valahogy talizunk majd itt a városban.előre is kösz!
a hűtőtartók levoltak szakadva, asszem hogy csak megvolt drótozva, vagy valamilyen eszkábált fémlemezek tartották! ne az legyen!
de az--mikor volt nálad?
6015 hsz-ban azt válaszolta nekem,hogy az.
canáry mond hogy nem az! mond!
lóg a hütője és furin áll a termosztátház, azon az uco-s kawán vizszivattyút cseréltem, ütni kellett az indítórelét máskülönben nem indított--cserés lett volna-- és egy kapcsikálót halásztam ki a kábelkötegből ami direkt áramot adott a benzinpumpának, mivel meghibásodott a fukction box egyik egyenirányítója és így alakították át használhatóvá.annak kivolt herélve a gyári kipuja, és mikor kipróbáltam hogy üzembiztosan megy-e ,igen furán ment az úton. remélem nem az!
Na tessék,itt a felmentő sereg!
Szeva Canáry!Én is T.újvárosi vagyok,és nekem is volt B-s 9-esem! Sőt az egyik városi havernak is volt.A padláson még lehet találunk neked egy-két alkatrészt,pl.:váltókar,lánckerék biztos,h.van!
hát az. a rossz kerékkel mentem vele 150-et de ment simán,többet nem mertem igy is majdnem megfagytam
éntőlem is a 636-os haver kérte el régebben a 9-est, és a vfr-t, szerintem tesztelte a feleségét, és a türőképességét, mármint az asszonynak.eddig egyszer birta rávenni a társas motorozásra, most viszont hogy kétszer is elcsúszott a nej állandóan azt kérdi tőle ha a motort tologatja:motorozni mégy? és egyben jössz haza? a srác is etz-n fejezte be, kawasakival nyitott. minap mondja hogy ha melegszik az idő próbáljam már ki a 636-ot mert ő még mindíg azt érzi hogy nagysebességről történő fékezéskor remeg az eleje a motornak, jelzem kormánycsapágy jó, fék légtelenítve, fém fékcső, tárcsák kiegyengetve, viszont ahol ütött a tárcsa ott mérhető kopásvan rajta. hi! már 400km-t nyomott a gépbe idén és jövő héten a budapest motorra naná hogy motorral megy! ezek a yamahások mindíg csapnak egy kis murit ha megfenik a vasakat, itt épp debrecenben, és ja kóla kávé tibicsoki mindenkinek. új zx 10 bemutató? ahhh válság van, 216/1 oda.
A Tiéd az UCO-038? mert akkor az neked nem jó,ha jól értem kawaseki szavait!
ez nekem most jo vagy rossz?nekimélj!
De kemény vagy teeeee .
bocs de az idom hiánya miatt láthattam rosszul, igy idom nélkül furán állt. mégegyszer bocs!
akkor még a ts 250-1 volt amenő.vannak barátaim akiknek hamarabb sikerült kölcsön adták azért 1-1 karikára.
akkor ugy kérdezem ezelőtt mivel nyomtad-- khemionon-- kivül,előtt.
lehet az objektív torzít de a villaszöged kicsit lapos ínnen úgy látszik, bocs de ahogy a felnidre néztem meglepő volt.csak nehogy ez a motor legyen. ez tényleg ottvan a toplista élén, a tankot belekellett verni a vázba!
helo!tudod első a család,meg persze mindig van valami fontosabb.de most eljött az ideje én igy gondoltam.a nejem nemigazán de megérti csak félt.
Akkor meg minden O.K.!A műszaki meg nálunk motorra nem probléma,csak a gumi legyen jó kb.,aztán megkapja úgyis.
üdv canary! e-mail-t nem kaptam tőled, igen veled beszéltem a motorodról és hogy közel laksz. üdvözöllek a fórumon, én már gratuláltam a motorodhoz, balesetmentest, széles utat,olcsóbenzint. az hogy a volt tulaja nem foglalkozott a saját motorjával még nem a halál előttti állapota, rem te bepótolod a hiányosságokat, de tényleg ennyit vártál,spóroltál vagy........ erre a motorra?
kawasekinek van hozzá minden,de majd egyszerre akarom ha hazajöttem addigra kész a kerék is meg az átirás. müszakija 05-ig van
Ó,ezeket bontóból,innen-onnan olcsón összedobod,aztán hagy menjen!Kis Kawa csörgés meg kell,csak ne akarjon szétesni,a többi nem számít!
első kerék görgőzés 8e gumit(Ujat sikerült vennem dunlop 1haveromtol 5e)fejidom sérült,bal nincs jobb kicsi sérülés motorban kicsi zörgés de megy mint állat.ülést átkell huzni,sebváltokar meg egyéb aproságok.