basszameg!basszameg!basszameg! úgy tudom hogy aki összetörte az megnyomatta visszafelé és tulnyomták,de ne higgyj nekem ez csak hallottam. az viszont akkor biztos volt hogy a váz megrogyott azaz összeesett és a tankot szó szerint a helyére kellett verni, a tank két ülésfelőli rögzítőcsavarja kiszakadt a vázból és asszem átmenővel lett megoldva. a képét is a rendszámmal csak azért tettem el hogy ezt sohaaaaaaaa!ne vegyemeg senki!
lóg a hütője és furin áll a termosztátház, azon az uco-s kawán vizszivattyút cseréltem, ütni kellett az indítórelét máskülönben nem indított--cserés lett volna-- és egy kapcsikálót halásztam ki a kábelkötegből ami direkt áramot adott a benzinpumpának, mivel meghibásodott a fukction box egyik egyenirányítója és így alakították át használhatóvá.annak kivolt herélve a gyári kipuja, és mikor kipróbáltam hogy üzembiztosan megy-e ,igen furán ment az úton. remélem nem az!
Szeva Canáry!Én is T.újvárosi vagyok,és nekem is volt B-s 9-esem! Sőt az egyik városi havernak is volt.A padláson még lehet találunk neked egy-két alkatrészt,pl.:váltókar,lánckerék biztos,h.van!
éntőlem is a 636-os haver kérte el régebben a 9-est, és a vfr-t, szerintem tesztelte a feleségét, és a türőképességét, mármint az asszonynak.eddig egyszer birta rávenni a társas motorozásra, most viszont hogy kétszer is elcsúszott a nej állandóan azt kérdi tőle ha a motort tologatja:motorozni mégy? és egyben jössz haza? a srác is etz-n fejezte be, kawasakival nyitott. minap mondja hogy ha melegszik az idő próbáljam már ki a 636-ot mert ő még mindíg azt érzi hogy nagysebességről történő fékezéskor remeg az eleje a motornak, jelzem kormánycsapágy jó, fék légtelenítve, fém fékcső, tárcsák kiegyengetve, viszont ahol ütött a tárcsa ott mérhető kopásvan rajta. hi! már 400km-t nyomott a gépbe idén és jövő héten a budapest motorra naná hogy motorral megy! ezek a yamahások mindíg csapnak egy kis murit ha megfenik a vasakat, itt épp debrecenben, és ja kóla kávé tibicsoki mindenkinek. új zx 10 bemutató? ahhh válság van, 216/1 oda.
lehet az objektív torzít de a villaszöged kicsit lapos ínnen úgy látszik, bocs de ahogy a felnidre néztem meglepő volt.csak nehogy ez a motor legyen. ez tényleg ottvan a toplista élén, a tankot belekellett verni a vázba!
üdv canary! e-mail-t nem kaptam tőled, igen veled beszéltem a motorodról és hogy közel laksz. üdvözöllek a fórumon, én már gratuláltam a motorodhoz, balesetmentest, széles utat,olcsóbenzint. az hogy a volt tulaja nem foglalkozott a saját motorjával még nem a halál előttti állapota, rem te bepótolod a hiányosságokat, de tényleg ennyit vártál,spóroltál vagy........ erre a motorra?
első kerék görgőzés 8e gumit(Ujat sikerült vennem dunlop 1haveromtol 5e)fejidom sérült,bal nincs jobb kicsi sérülés motorban kicsi zörgés de megy mint állat.ülést átkell huzni,sebváltokar meg egyéb aproságok.