Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csinálom Neked az üzletet!Lebeszélem az akksiról,rábeszélem az undertailre!Nem baj,ha nem indul be,csak szép legyen!
Eladnám az enyémet,mert gagyit szereztél nekem!
Miért, tudsz eladót?
Vagy eladod a tiéd!?
Töltőt neki!
Meglátjuk,először aksi csere lesz,nagyon gyengén muzsikált tegnap...
Helló!Nem teszel egy undertailt a tiédre?Kqrva jól néz ki vele!
Szerintem is Z4,a B-n jó volt!
szerintem Z4
Újabb!
nem esek neki,csak finoman!
Szerintem a Z3.....vagy a Z4!
hol vagytok okosok?
Valaki csak tudja hogy melyik a jobb gumi előre!
Metzeler Z3,vagy Mz 4-es?
csavart ne szakítsd bele!
Bite
Danke!
Semmi baja nem lesz makszimum tisztitot.
Sziasztok. Egészen jok azok a csikocskák.Kék meg zsürkével párositva meg tökéletes.

SZÉÉÉÉÉÉÉP!
Én meg lekopaszitottam a zőőőődet,alapos takaritásnak vetettem alá.
Ha az első lánckerék burkolatát leszedem nem ártok semminek?
Kurva sok dzsuva lehet belül,mert alul már hordja ki a ragacsos maszlagot.
Szarvason esik az eső Hál istennek a helyi szerveket meg ismerem,igaz ők is engem
Hello. Mint irtam, en vegul nem tudtam kiprobalni a DynoJetet. Mint szinten irtam, de csak a kedvedert ujra es ujra leirom, hogy a DynoJet-tel

jo eselyyel:
- agresszivabban fog porogni a motor, megno a nyomateka
- tobbet fog fogyasztani
- nem lesz stabil alapjarat

konnyen lehet, hogy:
- kisse megno a teljesitmenye es a vegsebessege

tuti biztos, hogy:
- bele kerul 40 rugoba

A fuvokakeszlet magyaran "versenymotorra" valtoztatja a sportgepet, az utcai hasznalathoz kialakitott kezes viselkedeset a versenygepekre jellemzo idegesseg valtja fel. Mivel a fordulatszamot nem noveli, igy jelentos teljesitmenynovekedest nem okoz, de elesebb lesz a cucc. Mosolyt csal a kanyarbol kereszbe kigyorsitani vagyo limonadejoek arcara, ami rogton le is gorbul, mikor a tukorben latjak, hogy a mogottuk jovo stock ninja gyakorlatilag egy metert nem vesztett. Persze mivel 140LE-s motorrol van szo, az 1-2%-okbol szepen ossze lehet adni kozel 10 LE-t anelkul, hogy a vezerlehez hozza kene nyulni. Akinek kell 150 lovas ZX-9R, az ne habozzon. Jetkitet bele! (meg egyebeket, mert csak a Jetkit nem hoz 10 lovat, max 3-at.)
Ja,értem!De hát már jó idő van,úgyhogy az aszfalt szőnyegen a helye a gépnek,nem a perzsán! Tedd ki a szűrét!És így már tutira nem fognak Téged sem összekeverni senkivel!A zsaruk sem!
Lakásban fényképeztem ,meg a dekor se annyira világos mint a donoron. Ha jobb idő lesz akkor kiviszem és csinálok kinti fotót.
Az eredeti is ezüst csak picivel világosabb.
Ikrek?!?Csak a fotó adja vissza másképpen a színt,vagy nem fehérrel csináltattad,hogy harmonizáljon a vázzal?De jó lett!