Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Idomok is megvannak?De mi a baja,hogy halál közelinek nevezed az állapotát,és hogy ilyen olcsó volt?
papirok rendben eredetiség vizsga már megvan
?
Az mit jelent,hogy halál előtti állapotban?Műszakilag,vagy esztétikailag?Műszakis,papiros,minden O.K.?
1994évj.bordo ezüst.halál elötti állapotban kaptam el.290ez.sikerült hozzájutni.pesten.ha lábon lessz valoszinü leviszem kawasekihez vessen rá 1 pillantást
Hali!Évjárat?Szín?Egyéb közölnivalók?
hali.20évet vártam,de sikerült vennem 1 zx9-et!most javitgatom. magamrol-tiszaujvárosi vagyok,kamionozom(holnap mennem kell sajnos)
Adatlap!
Köszi
sziasztok!UJBELÉPŐ VAGYOK üdvözlök mindenkit.sok hasznos dolgot olvastam ezen az oldalon! kawasekitöl kérdezném megkapta-e az emailt amit küldtem?beszéltünk erröl a fejidomrol,küldtem rola képeket.
Z-t nem gumira értette hanem a motorjára!
Tényleg ne tegyél rá 190-est nekem is az van a 6-on aminek szintén 5.5 a felnije, soha többet 190-est rá!
higgyj basinak, nekem is a B-van, és 5.5 a gyári méret.ezt 180-assal széléig lehet rakni,de én csak azért vettem rá 190-est hogy ha lessz moto gp futam, vagy kaposváron a stunt nap akkor megetetem az autópályán a döggel.
Az is lehet hogy már a zx7 r 6 colos felnije van benn!
Ezt azért nézd meg!
Rá van írva a felnire hány colos! A z egyik küllőn!
Azért van rajta 190-es mert valaki azt rakott rá!
Hidd el 180-as való rá! Könnyebben kanyarodsz 180-assal! A 190 es 6 colos felnire való! Ezáltal ha felteszed 5,5 colos felnire összehúzza a gumit! A futófelület nem fog kiterülni ahogy kell!
Üdv!
Na kavarjátok be a hozzá nem értő kisebbet Akkor, hogy a f..ba van az enyémen 190-es Piri Sárkány? . Mosmá, nem tudom miajó. Na megvárjuk Sedumester mit ajál. Az ár okésnak tűnik.
Holnap nem is alszok délelőtt hogy át tudjam venni! ! (Éjszakás vagyok)
Jó lenne!
Hali! Semmi!
Azt már tudom hogy az országban van!
Szerintem holnap itt lesz!
Hali!Helyzet?
Pedig hidd el hogy a 180 as hátsóval sokkal jobb! Az való a B re! 5,5 colos a hátsófelni! Nem jó rá a 190 es gumi!
Sedu érdekel amit irsz csak légyszi úgy kezelj mint aki tök hülye ehhez, mert én az vagyok. Az Z gumi nem tudom mi, ezt a jelet utoljára a Zoróban láttam kardal kihasítva. Tehát kellene egy márkanév, két méret a két gumihoz, és esetleg egy fotó, ha nem gáz. Ha ezek stimelnének akkor Ámen.
Torpedó köszönöm a kedvességed, de az a helyzet, hogy 180-as gumát hátra nem szeretnék bocs
MV Agusta
mióta köziges témába tartozik nemigen szoktak kiszedni. régen általában úgy volt hogy egy kocsi mért távolabb meg álltak a kiszedők...
mostis szoktak ritkán megállítani még. ha nemléped túl azt a sebességhatárt ami a közigazgatási eljárásnak a tartományába beleesik akkor a rendőr figyelmeztethe,t feljelenthet ,helyszínibirságolhat...ez márcsak a feleken múlik...
Igen mozgó autóból is ugyanúgy mér a lézer...legalábbis nagytöbbsége...de nem sűrűn alkalmazzák...