sziasztok!UJBELÉPŐ VAGYOK üdvözlök mindenkit.sok hasznos dolgot olvastam ezen az oldalon! kawasekitöl kérdezném megkapta-e az emailt amit küldtem?beszéltünk erröl a fejidomrol,küldtem rola képeket.
higgyj basinak, nekem is a B-van, és 5.5 a gyári méret.ezt 180-assal széléig lehet rakni,de én csak azért vettem rá 190-est hogy ha lessz moto gp futam, vagy kaposváron a stunt nap akkor megetetem az autópályán a döggel.
Azért van rajta 190-es mert valaki azt rakott rá!
Hidd el 180-as való rá! Könnyebben kanyarodsz 180-assal! A 190 es 6 colos felnire való! Ezáltal ha felteszed 5,5 colos felnire összehúzza a gumit! A futófelület nem fog kiterülni ahogy kell!
Üdv!
Na kavarjátok be a hozzá nem értő kisebbet Akkor, hogy a f..ba van az enyémen 190-es Piri Sárkány? . Mosmá, nem tudom miajó. Na megvárjuk Sedumester mit ajál. Az ár okésnak tűnik.
Sedu érdekel amit irsz csak légyszi úgy kezelj mint aki tök hülye ehhez, mert én az vagyok. Az Z gumi nem tudom mi, ezt a jelet utoljára a Zoróban láttam kardal kihasítva. Tehát kellene egy márkanév, két méret a két gumihoz, és esetleg egy fotó, ha nem gáz. Ha ezek stimelnének akkor Ámen.
mióta köziges témába tartozik nemigen szoktak kiszedni. régen általában úgy volt hogy egy kocsi mért távolabb meg álltak a kiszedők...
mostis szoktak ritkán megállítani még. ha nemléped túl azt a sebességhatárt ami a közigazgatási eljárásnak a tartományába beleesik akkor a rendőr figyelmeztethe,t feljelenthet ,helyszínibirságolhat...ez márcsak a feleken múlik...
Igen mozgó autóból is ugyanúgy mér a lézer...legalábbis nagytöbbsége...de nem sűrűn alkalmazzák...
Köszi
Tényleg ne tegyél rá 190-est nekem is az van a 6-on aminek szintén 5.5 a felnije, soha többet 190-est rá!
Ezt azért nézd meg!
Rá van írva a felnire hány colos! A z egyik küllőn!
Hidd el 180-as való rá! Könnyebben kanyarodsz 180-assal! A 190 es 6 colos felnire való! Ezáltal ha felteszed 5,5 colos felnire összehúzza a gumit! A futófelület nem fog kiterülni ahogy kell!
Na kavarjátok be a hozzá nem értő kisebbet Akkor, hogy a f..ba van az enyémen 190-es Piri Sárkány? . Mosmá, nem tudom miajó. Na megvárjuk Sedumester mit ajál. Az ár okésnak tűnik.
Azt már tudom hogy az országban van!
Szerintem holnap itt lesz!
mostis szoktak ritkán megállítani még. ha nemléped túl azt a sebességhatárt ami a közigazgatási eljárásnak a tartományába beleesik akkor a rendőr figyelmeztethe,t feljelenthet ,helyszínibirságolhat...ez márcsak a feleken múlik...
Igen mozgó autóból is ugyanúgy mér a lézer...legalábbis nagytöbbsége...de nem sűrűn alkalmazzák...