Itt ma nagyon jó idő volt 12-14 fok,bementem frankfurtba 1000 motorost láttam szerintem az összes itteni motoros cibálta neki.Bementem a polo sportba/motoros bolt/hát persze,hogy egy ZX 9R állt az ajtó elött azonnal rosszul is letem.Remélem ez a joidő holnapra hozzátok is hazaér és tudtok gurulni egy jót.
Helló!Tegnap este én még hóesésben jöttem haza!Nem is akármilyenben! Úgy csúszott az út,mint ahogy talán egész télen nem/autóval voltam/!Felfagyott.És bizony egy kicsit én meg is fáztam/öregszem!/!
Amikor Te mentél vele,akkor még benne volt a katalizátor.Azóta az is kirepült belőle,attól már jobb lett egy fokkal.Aztán még kivágtunk belőle 11 centit.Na most IGEN!Kqrva jó!Egyébként én is megfáztam,bass.a meg!
Egy jo futómű beállitást kérnék gyerekek!
Most kicsit kemény nekem.
Az első rugóelőfeszitésem 6.gyűrűnél van,nyomófokozatot nem toom,húzót nem toom!
68 kg vagyok.
közuti beállitás kéne,de ne is legyen nagyon puha
Gratulálok a géphez, nagyon szép állapotban van. Azt ugye nem mondtad komolyan, hogy a kanyarokba magától befekszik? Ez mondjuk egy R6-osra lenne igaz. Ez egy kicsit makacsabb motor, szerintem.
Holnapra 10 fokot mondanak, a hegyekbe még biztosan hidegebb lesz. Én teszek egy kört debrecen körül, akit érdekel csörgessen meg!
Köszönöm, magam szeretném megcsinálni, egyébként a Skodás "verseny" cuccok nevetséges áron vannak. pl. váltó 200-300,000; motor 300-500,000Ft. Menjenek már. Pécsen tényleg van egy két műhely ahol tisztelik ezeket a régi gépeket. Ma vettem bele egy 1.6-os motort (50-ért), megvan hozzá a karbisor, alakul a 4 dugós fék és a többi dolog is.
Hali!Hibátlanul passzol a cucc,és nagyon könnyen a helyére is ment!/csak az a kqrva riasztó!/Így utólag még örülök is neki,hogy ez a fajta lett,nagyon patent így!Majd lefotózom.
Én is összeraktam ma az enyém hátulját,helyére került az undertail.Ezzel lett teljesen kész a motor! Kqrva jó lett!Ennek örömére délután motoroztam is egy jót,de nagyon csúszkált,hideg még az aszfalt!
Hát igen, őszintén szólva ez az idő még nem motorozáshoz való....
Csaknem esik a hó felétek ?
Majd ha meg lesz mosva!
Gratulákok a géphez,nagyon szép.
Még ki van vonva ideiglenesen mindig, meg félig meddig beteg vagyok sajna! Tesómtól hallom Te nyomtad!
A képet várom!
Látod látod! Én mondtam hogy OK lesz!
Most kicsit kemény nekem.
Az első rugóelőfeszitésem 6.gyűrűnél van,nyomófokozatot nem toom,húzót nem toom!
68 kg vagyok.
közuti beállitás kéne,de ne is legyen nagyon puha
De lényegesen jobban viselkedik a kanyarokban mint az előző szériás.
Nagyon érezhető a 35kg sulykülöbség
Holnapra 10 fokot mondanak, a hegyekbe még biztosan hidegebb lesz. Én teszek egy kört debrecen körül, akit érdekel csörgessen meg!
Még nem,de van 2 is./mármint első gumám/
Hátulra meg Conti Sport Attack megy majd