Személyes tapasztalat, hogy Miskolcon bizony ravasz mód hátulról is előszeretettel állnak be... S ami külön nehézség némely civil autó pofátlanul lesötétített, még az első ablak is!, és az úttól pl. 10 méterre parkolóban oldalról leskelődnek...
Persze mindig úgy indulok én is motorozni városban, hogy csak nyugi semmi para... szép lassan ... tudok én menni a forgalommal ... de mégis ... valamiért ... mindig elszabadul egy kicsit az adrenalin
lehet valami zx-9r fertőzés az oka, hiszen influenza járvány van
Inkább azon esetekre gondoltam, amikor gyanútlanul elhaladunk egy bújócskát játszó radaros autó mellett... Ugyi most már nem szokás a leállítás, a postás hozza a csekket. Éppen ezért kérdezném, hogy elektromos vagy mechanikus rendszámtábla emeléssel, vagy vízszintesbe állított helyzettel segít valaki az ilyen helyzetek elkerülésében önmagán?
Melyik az a motor,amelyik ha csak azt nézzük,hogy mennyivel gyorsabb,fürgébb bármelyik rendőrautótól,ne tudna lelépni tőlük?!400 köbcentitől kg.-tól függetlenül bármelyik,szerintem!
szlovákiában csak jókat tapasztaltam, nem állnak kint az ut mellett és nem találkoztunk trafival még eddig, a szerpentineken nincs versenypálya feliratozás mint a mátrában, de a helyi menők tolják neki rendesen ott is. ha itthol nem állsz meg a rendőröknek és elcsipik a rendszámodat akkor is keresnek, velem megtörtént.azt hogy hogy akarta bizonyítani a szemből levett felvétellel hogy az a rendszámú jármű volt és te vezetted máigsem tudom, de azért beléd akarnak rugni. régebbi hozzászólásodban 9363 irtad hogy utcán nem számít 20-40kg sulytöblet, egyszerű turázásnál nemigen,de ha beüt a menykő és gyorsba lekell léni akkor biz elkél a 20-40kg minusz és a +10-20 ló a hátsó keréken. már tapasztalatból mondom, és biz akkor egy seggrakéta nem árt a kéznél. de lépett meg már ismerős 00-ás kilencessel,és én is léptem el a régi 244 súlyával, a vfr 100 lovával.viszont volt olyan aki megállt mert ráfogták a stukit, és azt mondták kábítoszer csempésznek nézték.
Nálunk az a divat hogy szemből mérnek kocsiból.
Ezek szerint ha észreveszem őket akkor huzhatom továbbis a fülit?
Mármint szemből.
Ha meg kiugrik a kocsiból,kit érdekel!
Azért nagy szerencsénk,hogy csak hátul van rendszám a motorokon,mert a mobil trafik többnyire elölről mérnek!Ha meg nem,akkor csak észreveszed amikor elmész mellette,és akkor satu!Autópályán ahol meg a fixek vannak többnyire,ott a kapuk,hidak alatt normálisan,a kapuktól mentes részeken meg hagy menjen!A városok körútjain,ki- és bevezető utakon normálisan, belvárosban pedig nem jellemző a létük!Legalábbis itt nálunk nem!
En ezen az egeszen csak mosolygok. Szerintem nem eszik ilyen forron a kasat. Riogatjak az embereket minden szarra, itt a mi kornyekunkon is van 20 kamera. Nagy lof... sincs. A sebesseg korlatozas es az ovhasznalat az a ket szabaly, amit gyakorlatilag minden meteren megszegek minden nap es ez az a ket dolog, amiert meg sohasem buntettek meg. Minden mas szarert mar igen.
mesz egy uton:
- nem biztos, hogy van kamera
- ha van, nem biztos, hogy a szembejovo nem figyelmeztet idoben
- ha nem teszi, akkor sem biztos, hogy pont gyorsan mesz
- ha megis, akkor sem biztos, hogy le tud szedni
- ha leszed, nem biztos, hogy olvashato a rendszam
- ha olvashato, akkor sem biztos, hogy kipostazzak
- ha megis akkor sem biztos, hogy sok a birsag
- ha megis, akkor is lehet nyavogni es egy csomot elengednek
Lassan már ideje, hogy megérkezzen a tavasz idő.
Vajon mást is izgat a Zéró tolerancia?
Mit lehet kezdeni vele? Ismert utakon élvezni a szabadságot avagy chopper tempó vagy a rendszám "megmahinálása"?
Ez utóbbi talán célravezető lehet, pláne, hogy Borsodban már minden elképzelhetetlen helyen és fajtájú autóban lapul kamera.
Bezzeg pl. Romániában csak yard autóból engedélyezett a mérés...
Ha valaki tud motorhoz radar detektort, kérem jelezze
Helo cápa!
Én láttam azt a motort is.
Jol néz ki,de látszik rajta hogy kapott rendesen az évek alatt
És már 2.-jára vitték vissza eladni ugyanoda.
Elhozhattam volna 1.05-ért de inkább nem ugy gondoltam.
Inkább barad a privátgazdás motor.
Köszi szépen,láttam a motort közelről,és nem ájultam el tőle!
Mindkét oldalán feküdt már,és a kissebb karcok ki se voltak rajta javitva!
Lehetne rá költeni kb:50-et.
900-at mondtam rá,és a srác 950 alá nem akart menni.
Szerintem 950-ért kapok jobbat is.
Igen, ez igy van. Ma pl. azt gondoltam, hogy egy delutan-este alatt ki tudom cserelni a feltengelycsuklot es a kormany-gombfejet a kocsin. A feltengelycsuklo zegergyurujevel 1,5 orat szorakoztam. Atkoszorultem hozza egy laposfogot, hogy legyen speci fogo, stb. Nem sikerult azzal sem. Vegul szetvagtam a csillagot flexszel, kibujtattam a golyokat es a belso csillagot is levagtam, egy rohadt zeger miatt. Ekkor derult ki, hogy a boltban nem jo csuklot adtak, nem megy ra a feltengejre az uj. A szereleshez vagy gyakorlat kell (tipus ismeret), vagy turelem. Maskepp csak elbaszni lehet. Egy Ninjat en csak ugy szerelnek, mintha eletmento mutetet csinalnek valakin, olyan gondosan.
Én is kb.ennyit gondolok rá,nem két órát.Az a baj a szereléssel,hogy ami fél órásnak indul,az biztos lesz legalább egy óra,jó esetben.Mindíg közbe jön valami szívás,amit előre nem kalkulál be az ember!
En magam a egyiket sem csinaltam, mivel nincs hozza felszerelesem, igy nem tudom pontosan. Ha en magamnak csinalnam, az egesz napot ra szannam. En nem szeretek kapkodni. Gyakorlott, a tipust ismero kezek egy koradelutantol estebe nyulo ido alatt tokeletesen megcsinaljak szerintem, teljesen osszerakva mindent.
Persze mindig úgy indulok én is motorozni városban, hogy csak nyugi semmi para... szép lassan ... tudok én menni a forgalommal ... de mégis ... valamiért ... mindig elszabadul egy kicsit az adrenalin
lehet valami zx-9r fertőzés az oka, hiszen influenza járvány van
Inkább azon esetekre gondoltam, amikor gyanútlanul elhaladunk egy bújócskát játszó radaros autó mellett... Ugyi most már nem szokás a leállítás, a postás hozza a csekket. Éppen ezért kérdezném, hogy elektromos vagy mechanikus rendszámtábla emeléssel, vagy vízszintesbe állított helyzettel segít valaki az ilyen helyzetek elkerülésében önmagán?
Vagy marad a 6. megérzés...
Ezek szerint ha észreveszem őket akkor huzhatom továbbis a fülit?
Mármint szemből.
Ha meg kiugrik a kocsiból,kit érdekel!
Tegnap kérdeztem a szelepállítás debrecenben kawa szalonban 11000Ft és fél nap.
mesz egy uton:
- nem biztos, hogy van kamera
- ha van, nem biztos, hogy a szembejovo nem figyelmeztet idoben
- ha nem teszi, akkor sem biztos, hogy pont gyorsan mesz
- ha megis, akkor sem biztos, hogy le tud szedni
- ha leszed, nem biztos, hogy olvashato a rendszam
- ha olvashato, akkor sem biztos, hogy kipostazzak
- ha megis akkor sem biztos, hogy sok a birsag
- ha megis, akkor is lehet nyavogni es egy csomot elengednek
ez para? szerintem vicc.
Lassan már ideje, hogy megérkezzen a tavasz idő.
Vajon mást is izgat a Zéró tolerancia?
Mit lehet kezdeni vele? Ismert utakon élvezni a szabadságot avagy chopper tempó vagy a rendszám "megmahinálása"?
Ez utóbbi talán célravezető lehet, pláne, hogy Borsodban már minden elképzelhetetlen helyen és fajtájú autóban lapul kamera.
Bezzeg pl. Romániában csak yard autóból engedélyezett a mérés...
Ha valaki tud motorhoz radar detektort, kérem jelezze
Én láttam azt a motort is.
Jol néz ki,de látszik rajta hogy kapott rendesen az évek alatt
És már 2.-jára vitték vissza eladni ugyanoda.
Elhozhattam volna 1.05-ért de inkább nem ugy gondoltam.
Inkább barad a privátgazdás motor.
Csak a szinkron annyi
Mindkét oldalán feküdt már,és a kissebb karcok ki se voltak rajta javitva!
Lehetne rá költeni kb:50-et.
900-at mondtam rá,és a srác 950 alá nem akart menni.
Szerintem 950-ért kapok jobbat is.