Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elférsz botás nélkül is
Az oldalidomot a láncfeszítő miatt gondoltam,hogy úgy könnyebb talán hozzáférni,de lehet,hogy már keverek itt dolgokat!
modjuk az oldalidomnak nem tom miköze mindenhez . szerelő spannal nekiestünk,bontottuk mint pistike a legot . nem kell megállni cigizgetni trécselni és halad a munka .
De szerintem annyit nem ér akkor sem most!Neked mi a véleményed erről a szelepállítás,szinkronállítás témáról?Időben mennyi?
köszi fiuk
véletlen a 9-es topikba irtam.
köszi-köszi a véleményeket.
Hosszu ido ota ezt a motort latom a legjobbnak az egesz hasznaltauton. A 2004-es csillagaszati aru zoldet leszamitva. A szine nekem sem tetszik, de ranezesre gondos gazdaja volt eddig.
Tank le,légszűrőház le,pipák,csövek le,szelepfedél le,mérés,vez.tengelyek ki,lapkázás,és mindent vissza,szerintem nincs meg két óra alatt!Még az oldalidomokat sem árt levenni,plusz a szelepfedél is csak macerásan jön ki a ram-air csöveitől,szóval szerintem több idő,s ezért reális még úgy is,ha erre jön rá a lapkák ára,ha venni kell.És köszörülgetni őket is idő!
az egész moka max 2ora ! ha maszeknál nyomatod borravaloval sem kellene egy tizest otthagyni !
Akkor nagy lehet a baj,mert én egy év miatt már semmi esetre sem hagynám,hogy elússzon az,amibe X összegű pénzt beletoltam!Persze nem ismerem a helyzetedet!
Ez lenne a munkadíj + erre jön a lapkák ára ha kell?Reális!Itt nálunk a normálisabb helyeken is már 8000 egy szinkron!És azért a sz.hézagállítás attól komolyabb munkával jár!
. max a kawa szakszervizben!
Igen hagynám
hali
fiuk érdeklődnék szelephézag és karbiszinkronért reális ár
egy huszas?
Nálunk viszont szitált egy kicsit még az eső is,úgyhogy maradt a garázsban a jármű!
És most hagynád ezért az egy évért bukni?!?
Hali!
Na, szóval az úgy volt.... 2 éve vettem fel 800at chfr ban. 28ról indultunk, még 1 év van vissza havi 40ért. Akkor egyik bank se hitelezte be mert öreg.
Sokkal több ittsem volt talán 7-8fok viszont sütött a nap.Ezeknek már ez is elég,nyaralni is az északi tengerhez járnak.de gondolom nem kell bemutatni őket.
Én is úgy gondolkodom,hogy ha Kawa,akkor az csak zöldben kellene!/Kivéve a ZZR 1400,mert az feketében tetszik!/Furcsa,hogy ez így alakult ki,és más márkáknál ilyen nincs!Ott jó akármelyik,csak egyben legyen,nincsenek velük szemben különösebb színbeni elvárásaink!
Ja,hogy közben visszamentél Germániába!Azt hittem leszámoltál,hogy végre a motorozásnak szentelhesd az életedet! Én ma is körbejártam,de nem vitt rá a kényszer,hogy megfaggyak rajta/+2 fok/!
Szega!Hát most aztán halálra röhögtem magam .KInt vagyok még mindíg 18-án megyek haza oszt hozom a vasat.Itt ma már nyúzták a vasakat mert egésszen jó idő volt.
az én kawám kék színü és az ugató vadászkutyának sem kellett,és még a betonon sem sikerült megsikálni hogy színt váltson, én is az állapotot néztem,mostmár tudom sajna.
Hali!És Te hazatoltad már a vasadat,vagy még mindig havat lapátolsz?!?
üdv susugaga! az én gépemet most vinnék, és nekem kell intéznem a hitelt. mivel személyhitelt kér a srác ,ajánlanak deviza és forint hitelt. én a forinthitelt javaslom neki,igaz drágább de talán nem változik a törlesztője annyit és sokszor. egy haver dukatit vett hitelre és azt mondta hogy válság ide oda neki eddig mindig 20e alatt van a törlesztője, 600e ft-ot hitelezett még 2 éve van hátra és 900-ban áll meg. csak azt szeretném kérdezni tőled hogy deviza-e a hiteled és %-ban mennyit emelkedet a törlesztőd,csak az élettapasztalatot szeretném látni,a jövő az mindíg kérdéses! köszönöm!
Szia Coyot!
Ezt a motort nézted már?A haver volt megnézni .Azt mondta szép a moci.A tulaj állitolag a Yamaha szalonban dolgozik és ha esetleg nincs egybe a zsé jó hitelkonstrukcióz tud rá. http://www.expressz.hu/auto/mo...
Igen láttam, olvastam, a tiéddel csak egy "baj" volt, a színe Bár én mindig úgy voltam vele a szín másodlagos, jó legyen...